Dodaj do ulubionych

Powtarzam, żeby nie powtarzać

IP: *.* 18.10.02, 13:25
Powtarzam za Iloną, żeby nie powtarzać w nowych wątkach tego, co już ktoś kiedyś powtórzył w 3 albo 4 poprzednich powtarzających się wątkach tak, jak ja powtarzam w tej chwili co jest przykładem niewłaściwego powtarzania. Bo powtarzanie powtarzanych watków powoduje, że powtarzane wątki są znów powtarzane żeby stały się widoczne, co powoduje kolejne powtórzenia i w sposób powtarzalnie denerwuje powtórzone osoby.Przykłądowo powtarzająca jak nie nalezy powtarzaćATA :crazy:
Obserwuj wątek
    • Gość: IlonaCz Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 18.10.02, 13:39
      ATA idealnie powiedziane hahahah.Pozdrówka, myszka.
    • Gość: Lilly Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 18.10.02, 13:42
      Czy ja już Ci mówiłam, że jestem Twoją fanką? :sol:Zachwycona Lilly :hello:
    • Gość: ATAX Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 18.10.02, 14:11
      Dziękuję, dziekuję, dziękuję :grin: Oklaski, oklaski, oklaskiATA :hap:
    • Gość: Gosia1 Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 19.10.02, 09:28
      A ja nie rozumiem....:(Nierozumiejąca Gosia (może mi coś na mózg siadło?)
      • Gość: ATAX Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 21.10.02, 08:24
        Gosia, ty się nie przejmuj, z twoim mózgiem wszystko w porządku (pozdrawiam mózg :hello: ). Tu nic nie jest do rozumienia. Ja zawsze dostaje małpiego rozumu, jak mam doła, żeby kompletnie nie zwariować. :bounce: :bounce:Jak widać jeszcze nie do końca mi przeszło, ot to chyba klimakterium.PozdrawiamATAPS. Teraz na poważnie: Twój post o Domu Dziecka był bardzo wzruszający i to chyba dlatego jeszcze mi nie przeszło. :(
    • Gość: wiesia Re: Powtarzam, żeby nie powtarzać IP: *.* 21.10.02, 09:25
      ATA, zawsze byłam Twoją fanką. :hap: Ale że też musiało dojść do takiej "kaszany" na forum abyś ujawniła swój talent satyryczny :benetton: Poza tym, nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Dzięki temu co się porobiło na emamie ostatnio pustawo, a posty częściej są umieszczane na edziecku, salonie, zdrowiu itp. - czyli tam gdzie być powinny. Zaś emama staje się miejscem babskich plotek, czyli tym czym powinna być zgodnie z opisem i "naszymi zasadami".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka