Dodaj do ulubionych

ZACZYNAM SIE ZEGNAC

IP: *.* 06.12.02, 14:59
... bo jade do meza ;) Juz w poniedzialek.Samochodem, przez Niemce i Francje do Calais. Potem promik i do londona ;)Czworka dzieci, bagaze. prezenty, jadlo i napitki swiateczne ;)Strach bierze ze MIESIAC BEZ FORUM przyjdzie przezyc :lol:I oto domagam sie szczegolnej porcji adoraji polaczonej z kilkoma bezcennymi radami na koniec cos w stylu- pamietaj o cieplej bieliznie :lol:Wstepnie zas z mojej stronyZYCZE WAM WSZYSTKIM WESLOYCH SWIAT!!!RADOSNYCH!KALORYCZNYCH!ROZSPIEWANYCH!!!TAKICH JAK TRZEBA!!!!!Kazdy z osobna niech sie czuje obcalowany wirtualnie ;))))))pozdrowienia od Gosi
Obserwuj wątek
    • Gość: joannaz Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 15:09
      Gosia- pamiętaj że ci ekstrawaganci z Albionu mają ruch lewostronny- uważaj szczególnie na skrzyżowaniach szerokiej drogi, gumowych drzew i w ogóle wszystkiego najleprzegoJoasia z Zosią
    • Gość: Ignacy Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 15:18
      No i jak my tu przeżyjemy bez Ciebie??? Jedź i wracaj bezpiecznie!!Co do ciepłej bielizny: radzę zaopatrzyć się na prom w woreczki ;) i mieć ewentualną odzież na zmianę płytko zapakowaną ;).Oby nie huśtało za mocno!!Wesołych Świąt i Wspaniałego Całego Nowego Roku!!PozdrowieniaAlex + Ignacy
    • Gość: Beata32 Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 15:46
      No coś Ty Gosiu, jak możesz mnie zostawiać - i to po tym jak mnie adornełaś (nie wiem czymże sobie zasłużyłam, ale ... i tak nawet jeśli tak Ci wypadło z losowania to mam zamiar pospijać śmietankę i porozkoszować się ciepełkiem jakie rozlało mi się po serduszku :) :D :) ) ... tak aż mały w brzuszku kopnął mnie rozkosznie pod żebrem i musiałam się wygodniej (dla niego) usadowić.A ja tu od paru dni szykuje sie do rozpaczliwego posta "jak sobie poradzic z drugim brzdącem", tylko wątek adoracyjny powstrzymuje wybuch depresji z tym związanej która coraz bardziej mnie dotyka - nie powiem liczyłam na Twoje cenne rady. Ale cóż ... skoro mąż wzywa ;)... a więc ... oprócz porządnej porcji adoracji i zapewnienia, że uważam Cie za dzielną kobietę, ze się na takową podróż z całym przychówkiem zdecydowałaś przesyłam cenne rady do (nie)wykorzystania :- kalosze to w tamtejszym klimacie podstawa ;) (nie byłam ale tak mi się wydaje :D )- mam nadzieje, że masz opony zimowe i zapasowe komplety żarówek ... aura - no cóż nie najlepsza na jazdę- i uważaj bo z po takiej z mężem rozłące możesz przkroczyć plan i prześcignąć Bogusię w liczbie córek ;)Świątecznie i adorująco :D :) :DBeata mama Maciusia 1rok 9mies i 6 mies Wiercipiętka(Adasia) w brzuszku
    • Gość: Aluc Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 15:49
      Gosia, o szczoteczce do zębów pamietaj ;)a co tam internetu nie znajom? przeca nawet na dworcach (przynajmniej na Euston w Lądku) mają automaty wrzutowe z internetem :D do d*** się pisze na tych gumowych klawiaturach ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się nie lubi :lol: no chyba, że od zeszłego roku ukradli :lol:buziaki :love: :love: :love:
    • Gość: ulcik Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 15:54
      WOW !!!Gosiu wszystkiego naj................... dla Was wszystkich !!!!!!!!!!!!!Miłych zdrowych bezmglistych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku :)całuję świątecznie :)ulcik ps. nie zapomnij zabrać pierniczków ;)
    • Gość: Adzia Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 16:00
      No to szczęśliwej podróży :-) A pomyśl, że i nam bez Ciebie jakoś nie tak, buuuu....Zamknij oczy i myśl o Anglii...albo lepiej moze nie zamykaj ;-)Pa, do rychłego poczytania.Agnieszka
    • Gość: Ewunia Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 16:42
      Gosiu,Tak jak pisala juz ktoras z dziewczyn, uwazaj, bo ja jak tak kiedys jezdzilam na Swieta to wrocilam z "prezentem" w brzuniu ;)A gdybys zabladzila po drodze z Dover i przez przypadek znalazla sie jakies 500 km na polnoc, do zapraszam do mnie na smazonego dorsza (karpia tu niet) i pierogi z kiszonej kapusty ze sloika firmy PEK.I koniecznie napisz po przyjezdzie, jak Ci tu bylo.Ewa :hello:
    • Gość: YennaM Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 16:55
      Nie czytam adoracji - może się powtórzę.Gocha, no co Ty, kobieto??? Jaka CIEPLA bielizna?? Pamietaj o tej wiesz, WYJSCIOWEJ bieliznie, jak do chlopa jedziesz ;) Tylko wiesz, pakuj z kartką w ręku - ja jak do chlopa po długim niewidzeniu jadę to jakaś inna (w znaczeniu niezbyt rozgarnieta, bo ten chlop na myśli głodnemu ;) ) jestem.A tak w ogole: dobry, spokojnych, rodzinnych, cieplych, słodkich, przejedzonych Świąt - czyli niech wszystko będzie jak powinno i jak Wam rodzinna tradycja podpowiada.A ja se o Was cieplo pomyśle, zanim wezmę opłatek do ręki i zamin upije łyka z Sylwestrowego szampana :)Pozdrawiam niezwykle cieplo YennaMPS: mam nadzieje, ze sie podzielisz z nami jakimis szczatkowymi ;) wrazeniami ze Swiatecznego wyjazdu? ;)
    • Gość: żona Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 17:52
      Trzymaj się ciepło w wietrznej Anglii, przezyj radosne święta z rodzinę, zaszalej w Sylewstra i wracaj.Pozdrowieniadanka
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 19:04
      No to udanej podróży! Kobieto, ale Ty dzielna jesteś-w podróż z małymi dziećmi!I pamiętaj o ciepłej czapce i majtach z golfem ;).Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 21:05
      "Czwórka dzieci, bagaże, prezenty..."Może dorzuć meliskę albo waleriankę. Albo piersióweczkę z jakąś sympatyczną zawartością, tak dla spokojności.Cieplutkich Swiąt życzę Tobie, Mężowi-wędrownikowi i całej świętej czwórcy.Wracaj szybko i bezpiecznie.
      • Gość: lea Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 21:12
        Gosiu !!!buuu buuu buuu... łzy otarłam chlip chlip... będe tęsknić wraz z innymi mamusiami i oczekiwać Twojego powrotu :hap:no i tak jak ktoś wcześniej tu wspomniał w UK chyba też znają kompa i net? ;)aha, niezapomnij paszportów :lol: całuski no i życzę VESELE VANOCE A STASTNY NOVY ROK :lol::love: lea
    • Gość: maria_rosa Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 21:18
      Wzajemnie Bardzo Wesolutkich Świąt.Dużo prezentów od św. Mikołaja ( dla dzieciwink ) I na koniec, do poklikania po Waszym powrocie.papatkimaria rosa
    • Gość: Cytrynka Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 21:56
      GosiuŻyczę przyjemnej podróży i udanych Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiego Sylwestra.Pamiętaj o paszportach, pieniądzach, dzieciakach :-) , uśmiechu i płycie z kolędami, chociaż Wasza gromadka pewnie tworzy fajny zespół.Wielka buzia od adorującej (ale chyba nie adorowanej)Cytrynki i maluszka w brzuszku
    • Gość: Hermiona Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 22:11
      Gosiu! Pozwól, że Cię poadoruję. Nie chcę w ogóle myśleć o tym, że Cię nie będzie. Czytając Twoje posty czuję się jak niedouczona smarkata, która stoi na progu dorosłego życia - o tyle więcej o nim wiesz i o tyle jesteś mądrzejsza.A w Anglii... - chyba nie tak znowu zimno, bo mnie się mój mąż nie skarżył ;)Nie wiem, do jakiego portu k. Londynu dopłyniecie, ale gdybyś tam gdzieś zobaczyła m/v "Tor Maxima", to pomachaj w moim imieniu mojemu mężowi :) .Merry Christmas, Gosiu! :hello: Monika
      • Gość: Kasinka Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 06.12.02, 23:17
        Kochana Gosiu,bardzo mi smutno ze nie bedziesz z nami przez Swieta,ale czekaja Cie cudowne przezycia,spotkanie z mezem,Anglia....Pamietaj jak bedziesz jechala przez Niemcy i nie tylko nie rob postoi na malych zjazdach tylko na duzych stacjach benzynowych.Ty sama z dziecmi co mam wiecej napisac ,napadaja tez na Zachodzie,zwlaszcza jak bedziesz jechac w nocy.Poza tym zimowe opony,komorka naladowana,zawsze pelen zbiornik paliwa bo jak zabraknie to katastrofa sama to przezylam,nikt sie nie zatrzyma,dobrze ze mialam komorke.Cieple gatki tez wez,mezowi pokazywac nie musisz a o przeziebienie latwo zwlaszcza teraz,a Ty musisz do nas wrocic i to jak najszybciej.Jak tylko dojedziesz daj znac,prosze,napewno w Angli nie brakuje kafejek internetowych,wiec jak dopadniesz kompa to pisz cokolwiek.......a jak meza dopadniesz to..sama wiesz...-Ale Ci zazdroszcze , nie Twojego oczywiscie tylko jak bysmyy sie z moim po takiej przerwie spotkali i to w Swieta to....ach szkoda slow........dzieciaczki usciskaj goraco, a w niedziele za dlugo nie siedz przy kompie...musisz byc wyspana.Caluje i pozdrawiam Cie ,trzymaj sie dzielnie.Kasia Twoja wierna fanka
    • Gość: Daddy Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 00:09
      Gosiu_(droga)_wiecznie_mloda!!!!!!!!!!Życzymy Ci wspaniałych, udanych i ciepłych Świąt, dużo radochy i śmiechu! Pamiętaj o nas i wracaj jak najszybciej...Szerokiej drogi i nienudnych Angoli... PapaLua :bounce: i Daddy :spookie: z AmelkąPS. Weź parasol bo tam pada, i nie jedz puddingu bo niedobry... D.
      • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 08.12.02, 14:19
        Gosia,wszystkiego naj naj naj.I nie ufaj Daddiemu - Christams Pudding jest pychota, zwłaszcza jak się trafi z sosem z brandy!Czego Tobie i sobie i wszystkim życzę,Biba
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 01:37
      Gosiu!!!!!bezproblemowej podróży życzę :)cudownych świąt :)niezapomnianych przeżyć :)i niekończącego się uścisku Szanownego Małżonka :))))i wracajże tu szybko, bo jesteś jedną z moich motywacji do...wiesz czego ;)uściskips. pozdrów królową :))
    • Gość: kasiunia Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 12:17
      Gosiu!Rad nie udzielę bo nie mam weny, adoruję zaś w cichości ducha. Niemniej z całego serca Zyczę Ci wszystkiego dobrego na Święta i w ogóle. Trzymaj się!!!kasiaps. smutno będzie na forum bez Ciebie. wracaj szybko!
    • Gość: Mika_P Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 14:40
      Rada bezcenna na początek - przetrenuj z dziećmi przed wyjazdem błyskawiczną i kompletna reakcję na rozkaz "Kolejno odlicz !" ;)Baw się dobrze i wracaj do nas, ostatecznie nawet nie musisz się spieszyć z powrotem do Polski, net nie zna granic, a u boku męża będzie ci najlepiej. Tylko poszukaj tam za wodą komputera z Siecią :)
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 15:23
      Gosiu moc najlepszych i najgoretszych zyczen swiatecznych dla Ciebie i twojej wspaniałej rodzinki , odwazna jestes i bardzo prosze uwazaj na siebie i wracaj szczesliwie do nas i duza buzka Alez ty musisz wziasc prowiantu na droge i zabawek aby dzieci sie nie nudziły i wogóle NO nic trzymam kciuki betucha
    • Gość: Mela Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 20:14
      hej!Wspaniałych swiąt!!!!!eee wiem ze takie beda :)PozdrowieniaMelaI wybadaj jak to jest tam.... dzieci szkoła ...bo mnie sie chyba szykuje tez Anglia. Tak na dlużej.
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 07.12.02, 22:50
      Bedzie tu nudno bez twoich zlosliwosci (wrednosci??? :what: )... :) Co my poczniemy? :cry:Wez parasol, i rzeczywiscie nie jedz tego puddingu (bleeee)S.
    • Gość: emama Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 08.12.02, 01:35
      O jaka szkoda, że nie będziesz z nami w Święta, lubię Twoje posty. Ale to nie o tym miałam pisać.Szerokiej drogi i pogodnych Świąt, a u boku męża na pewno takie będą. Wracaj do nas szybciutko.Asik
    • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 08.12.02, 11:48
      Gosiu! Niech Ci podróż szybko i spokojnie mija!A także wspaniałych Świąt (z mężem na pewno będą wspaniałe :) ), pyszności, radości i rodzinności!!!Pozdrawiam cieplutko Ciebie i dzieciaczki!!!I nie zapomnij... onas :) :)
      • Gość: annika Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 08.12.02, 18:38
        Gosiu kochana!Ty nie słuchaj i NIE BIERZ ciepłych gaci bo tam będziesz wyglądała jak przybysz z Syberii. Przecie tam jest dla Polaków za ciepło. Nawet w grudniu.Weź natomiast trochę przypraw oraz normalną herbatę. Czekamy na twój powrót.Całuski i wesołych świąt bez karpika ;)
        • Gość: guest Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC he he nie tak szybko ;))))) IP: *.* 09.12.02, 08:43
          Wyjazd przesunal sie na jutro, bo dziewczynki zaliczaja jeszcze cos w szkole, wiec mozna sie zegnac.Dziekuje za zyczenia i rady bezcenne. Jak dojade to dam znac ;)
          • Gość: Basiaczek Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC he he nie tak szybko ;))))) IP: *.* 09.12.02, 10:11
            Radosnych świąt, rodzinnej, milutkiej atmosfery i wszystkiego naj.. naj..., najlepszego. Obyś tylko po tych upojnych chwilach chciała do nas szybko wrócić, bo Londyn jest tak piękny w święta ( i nie tylko) , że naprawdę można się w nim zakochać. Czekamy. Szczęśliwej podróży. Basia
    • Gość: eBeata Re: ZACZYNAM SIE ZEGNAC IP: *.* 09.12.02, 11:23
      Przemiłych, przesympatycznych, przeuroczych Świąt, pachnących choinką /niech już będzie ta angielska ;-)/, piernikiem i pomarańczami. I żeby przed świętami, podczas świąt i po świętach było Wam wyłącznie rodzinnie i walentynkowo. No i żebyś internet, jednak tam /w wolnej chwili ;-)/ znalazła. Pa! Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka