Dodaj do ulubionych

Zwariowałam?

IP: *.* 15.12.02, 23:02
Czesc,Mam 6cio letnie i 4 miesiaczne dziecko( synów), 10 letni staz małżeński( a znamy sie od lat w sumie 15), 29 lat...I wiecie co...Chyba wariuję,ale właśnie zaczęłam być zazdrosna o mojego męża!Po tylu latach :lol:Najgorsze,ze jakos mnie to bierze bardzo na serio( a właściwie nie mam do tego żadnych podstaw) , męczy psychicznie i wyobrażnia pracuje na bardzo wysokich obrotach.Na brak zajęć nie narzekam, z moją samoocena tez nie najgorzej.........więc co się dzieje??Ewka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Zwariowałam? IP: *.* 16.12.02, 01:32
      Ewciu, póki nie stało sie to obsesja, to znaczy, że wszystko OK :)To znaczy, że nadal Ci zależy i bardzo Go kochasz.Odrobina zazdrości nie zaszkodzi, a nawet pomoże ... przekonac sie na ile nam zależy.Ale jak napisałam na początku, byle nie chorobliwa zazdrość :)Pozdrawiam Was zakochanych i chłopaków :)- Siunia
      • Gość: KrysiaW Re: Zwariowałam? IP: *.* 16.12.02, 16:38
        Ewo to tylko pozazdroscic :love: :bic: :love:mama Krysi :hello:
        • Gość: Ewka Re: Zwariowałam? IP: *.* 16.12.02, 21:54
          no,niby tak....:)Tylko,ze ja bedac sama wymyslam ,,scenariusze" i moja wyobrażnia pracuje na wysokich obrotach.To męczy.Na razie tylko mnie, bo nie daje tego po sobie poznać.Może to dlatego,ze wsród naszych znajomych zdarzyło sie ostatnio kilka rozwodów.Głownie przez zdradę Pana domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka