IP: *.* 17.01.03, 19:57
Drogie mamyMam taką dziwną prożbę do Was.Chciałabym zapytać czy któraś z Was mogła by pożyczyć ubranko do chrztu dla mojej 5 miesięcznej córki??Weiem,że moja prożba jest dość nietypowa,ale dziewczyna która miała być matką chcrzestną i miała kupić ubranko dla Natalki w ostatniej chcwili się wycofała.Niestety nie mam narazie pieniędzy,żeby takie ubranko kupić.Dlatego proszę o pomoc.Obiecuje,że zwrócę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiabych Re: ubranko IP: *.* 18.01.03, 01:44
      Witam,mam prześliczne polarkowe z misiem ubranko do chrztu - kurteczka, spodenki,butki i czapka z daszkiem - baaardzo cieplutkie - mój Misio nawet w nim nie był bo było 17 stopni :)Jest tylko problem, że to nie jest typowa sukieneczka dla dziewuszki, ale jak nie będziesz miała nic innego na oku to daj znać - ew. mogę Ci przysłać zdjęcie.
      • Gość: wike Re: ubranko IP: *.* 18.01.03, 23:29
        Chętnie pożycze strój mojej córci,chrzciliśmy ją w pażdzierniku,jest to tunika- ponczo( nie wie sama jak to nazwać)z polarku do tego kapelusik.Nadaje się do założenia np. na jasny kombinezon.Wiki miała pod tym sukieneczkę(oddana koleżance na przechowanie ,ale można ściągnąć.Mam jeszcze buciki dochrztu nr,10.Koleżanka ma chyba jeszcze kombinezon biały.Jestem z Warszawy.Bardzo chętnie pomogę,napisz na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka