Dodaj do ulubionych

Znikam na troche

IP: *.* 24.02.03, 11:19
Znikam na troche z forum.Moze kiedys wroce :)Czas oddac glos mlodym, co niniejszym czynieYM
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 11:26
      Yenna - wracaj mi tutaj prędziutko ;)!I mimo ikonki - serio piszę, bo jak nie to się wsadzę do pośpiesznego nach Breslau ;) i Cię siłą do naszego forum przyciągnę!!!Magda :hello:
    • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 11:32
      Yenna, nie znam Cię osobiście, ale stanowczo protestuję, żebyś od tak sobie odchodziła.Jakim młodym, jakim młodym, co???Proszę pisz tu często :)Pozdrawiam. Gosia. :hello:
      • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 11:37
        Yenna ale dlaczego ??? co Cie wnerwilo??? :what:Tyma :hello:
    • Gość: Lilly Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:46
      :)Oj Yenna M, no cóż, zawiodłaś mnie ciutkę, bo skoro już postanowiłaś odejść, to ciszej i niezauważenie byłoby z jeszcze większą klasą...A tak, obwieszczać całemu światu????Oj oj, pozdrawiam :hello: LillyPs. Ale na czat będziesz przychodzić? mam nadzieję :)
      • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:50
        Yenna, jeno bez teatralnych gestów.
        • Gość: Kasia_G Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:57
          Hej, to znowu ja. Ha sobie myślę dopiekła Ci Yenna, że się jej tak czepiłaś? I nadal się nie ujawniasz?Pozdrawiam Kasia_G
          • Gość: Kasia_G Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:58
            Tzn: tak sobie myślę a nie "ha sobie myślę"
          • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 18:27
            Coś Ty, Kasia... do tego by trzeba odwagi cywilnej choć ciutkę :) O tym właśnie mówiła Yenna ;) No i widać dopiekła :p
      • Gość: ulcik Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 15:49
        YennaM ja Cię proszę :) zostań !!! i daj popalić tym nowym ;) ;) ;) ;) ;) ;) ulcik
    • Gość: Kasia_G Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:56
      Yen..... :( trudno, mam nadzieję, że zmienisz zdanie.Kasia
    • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 12:58
      Yenna :)Będe na Ciebie czekać.Agata
    • Gość: mamjuz Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 13:07
      no dobra...jak se ten odwyk już w kalendarz wpisała...ale umowa jest taka : nie czytasz też, co ????? i nie wracaj jako podszyty wąsaty czterdziestoletni hokeista, bo się zrozpaczę :cry::hello:MonikPS. I tak Cię dopadniemy... :grin:
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Znikam na troche - do Monik IP: *.* 24.02.03, 13:31
        Wiem, że nie wypada w tym wątku ściśle Yennowym ;), ale... ubawiłaś mnie z tym hokeistą setnie :lol: :lol: :lol:!!!Magda :hello:
    • Gość: guest Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 13:30
      Yenna, wiesz, jak Cię szanuję...ale dla mnie to kokieteria. Po co takie gesty? Tez mam czasem dość forum, wtedy po prostu nie czytam i nie odpisuję - dziś rano rzeczywiście zdębiałam, jak weszłam do Salonu ale sama wiesz, że takie rzeczy się dzieją okresowo. Może to jakieś plamy na słońcu ;-) Miałam nawet popełnić jakiś apel, ale to też już było ;-)W każdym razie, ja Twojej rezygnacji nie przyjmuję ;-) Kto zadba o poziom forum, jak będziemy się tak unosić?Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: ATAX Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 14:12
        Adzia, no widzisz, nie obwieściłaś że odchodzisz i nikt na to nie zwrócił uwagi, że w ogóle kiedyś odeszłaś ;) Podobnie na moje odejscia tez nikt nie zwraca uwagi :lol: Chyba też zacznę je obwieszczać :grin:ATA
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 17:10
          Yenna, Ty Gupia babo!!!!Ja sie nie zgadzam w ogole zeby mlodym zycie ulatwiac!!!!!Tak to jest ze jak sie jest swerzym, to trzeba za capsa oberwac, za zmienianie tytulow i naszcz3ekac na "towarzystwo wzajemnej adoracji"A potem czlowiek znajduje wlasne towarzystwo i sie zaczyna adorowac a tu przychodzi jakis swierzak.... itdKrag zycia- jak to w "Krolu Lwie" spiewali.....
    • Gość: Dorota25,5 Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 20:30
      :eek: Dlaczego??? :whatYennaM zostań, nie odchodż, nie znikaj :cry:Znam cię krótko ale bardzo cie polubiłam :love:Mam nadzieje, że nie na długo znikasz i że będziesz pisać teksty na "kobieta domowa"Będę tęsknić i czekać na twój powrót.Pozdrawiam Dorota :hello:
      • Gość: maria_rosa Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 20:40
        YennaM, no co Ty?dlaczego?smutna maria rosa :(
    • Gość: Magda72 Re: Znikam na troche IP: *.* 24.02.03, 22:11
      YennaM.....Szkoda, że znikasz. Będziemy czekać na Ciebie. Bardzo ceniłam Twoje posty, naprawdę.PozdrawiamKalpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka