IP: *.* 11.03.03, 09:41
szukam mam artystek. sama jestem grafikiem i mam 4 miesięcznego syna. chciałabym podzielić się problemami, jak radzicie sibie z czasową abstunęcją od sztuki?
Obserwuj wątek
    • Gość: irenapodolak Re: artystki IP: *.* 11.03.03, 12:11
      Witaj!Ja jestem dekoratorem wnetrz...mam 8 letnia corke i tez 4 miesiecznego synka!Radze sobie ,,,choc czasem z tego chyba powodu wpadam w nerwice!Jak masz ochote to pisz na priv...a skad jestes??Pozdrawiam Artystaka na macierzynskim...Irena
    • Gość: eBeata Re: artystki IP: *.* 11.03.03, 12:52
      A ja mam w domu taką sztukę, że całą galerię można obdzielić :-). Dziecko na pewno pomaga w rozwoju duchowym. "Rękodzielnictwo" na razie odpada, ale ja ze swoim Artystą nosidełkowym na wystawach bywałam. Wstęp miał darmowy ;-).Pozdrawiam i weny twórczej życzęNieartystka.
      • Gość: guest Re: artystki IP: *.* 11.03.03, 13:03
        Co do chodzenia z dziećmi na wystawy - ostatnio bardzo mnie rozbawiło, kiedy byłam na wystawie Nan Goldin w Ujazdowskim, gdzie wstęp - od lat 18, a tu dzieci w przedziale wiekowym od kilku miesięcy do kilku lat (cztero, pięciolatki), i panie biletowe nic...Bardzo zabawne, a wystawę bardzo polecam, może ktoś był?
    • Gość: guest Re: artystki IP: *.* 12.03.03, 03:34
      Moja corka ma pol roku i tez nic nie moge zrobic. W dodatku monitor mi nawalil, a wszelkie spreje, fixatyw itp sa szkodliwe i nie moge niemowlecia narazac. Latem mam zamiar rozpoczac kontynuacje studiow i nie mam calkiem pojecia jak mi sie uda przygotowywac projekty. Przeciez to niesamowicie wciaga i nieraz nocy sie nie przesypia - przy malym dziecku chyba padne ze zmeczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka