Dodaj do ulubionych

PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!!

IP: *.* 21.03.03, 11:06
Pomimo wszytskich przeciw jakie sa aby swiętować PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY - bardzo proszę Was kochane emamy wylejmy sobie dzis na głowe dla odmiany wiadro : skowronków, tulipanów, słoneczka na parapecie, wiosennego wiaterku, ciepłego słowa i rzyczliwości.Każda z nas tego potrzebuje. Ja bardzo.A wiosna juz jest i przyszła z pierwszym promykiem porannego słonca i zasmuciła sie bo co roku gdy się pojawia coraz częsciej zastaje smutek i zapomnie że ona niesie światło, zapach kwitnącej jabłoni i spokoju...A mi pierwszy skowronek o poranku wyterlikał że to nie ostatnia wiosna na edziecku.. ;)Trzymajcie się cieplutko i wiosennie :)Nawet jesli gdzies tam słonka nie ma to bądźcie cierpliwe już do Was płynie ;)Ściskam serdecznie buziaczki dla Wszystkich ;)bajbus
Obserwuj wątek
    • Gość: aronka Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 11:20
      Bajbusku!Dołączam się do Ciebie! :benetton:A jeśli chodzi o wylewanie wiadra, to chętnie! Tylko z inną zawartością i wiesz na kogo... Jest takie coś na A.... i ma brzydkie zamiary w stosunku do eDziecka..... :gun:
    • Gość: eBeata Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 11:43
      Niech żyje wiosna!Radości tyle, Trawa radosna,Kwitną motyle.:-)Dzisiaj uśmiechu mi nie brakuje- Góra nasze żale studiuje ;-) !!!Może wiosenny podmuch sprawi,że nas w spokoju Agora zostawi? A mnie prymulka by się przydała,coby biedronka nad nią latała.A mała pszczółka jeszcze zaspana,mogła nektaru napić się z rana.Po pracy pójdę kwiatek zakupić,potem sokiem z marchwi się upić,coby czas szybką strugą popłyną,doba stała się ledwie godziną,bo jak zwykle mnie czeka- weekend bez neta.;-)Wiosenna zmarznięta Beata ;-)Idę zamknąć to okno.
      • Gość: marcy Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 11:48
        A u mienia zakwitly tulipany! w skrzynce co prawda, ale zawsze cos.z wiosennym pozdrowieniemGosia
    • Gość: emama Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 11:51
      Piękne i wisenne to powitanie Bajbusku :sol:.Z wiosennymi pozdrowieniami dla Wszystkich. Asik
      • Gość: feratu Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 16:46
        U mnie też dziś świeci śliczne słoneczko :hot: i jakoś tak zielono się robi od kilku dni :bounce: :love: :bounce:Przesyłam wiosenne pozdrowienia :bic:Feratu :D
    • Gość: Adzia Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 12:01
      Czad, rozmarzyłam się - jak to kiedyś w ogólniaku szyło się przebrania na dzień wiosny :-)A dziś - ciekawe, komu "pacyfiści" obiją buzię koło mojego starego ogólniaka ;-)Idzie wiosna, idzie :-)
      • Gość: korol Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 12:37
        Tak strasznie się cieszę, że to już wiosna :bounce: :bounce: :bounce:Uwielbiam słońce, kwiatki, zieloną trawkę ;) i czuję się taka doświetlona i po prostu żyć mi się chce :love:Życzę wam samych radosnych chwil związanych z nadchodzącymi ciepłymi porami roku :sol:Pozytwnie nastawiona Addera :spookie:
    • Gość: eMisiek Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 12:31
      A mój synek wczoraj zrobił pierwsze 2 kroczki a po chwili 3 kroczki- i jest mi bardzo wesoło :lol: i życzę wszystkim malutkich, wiekszych albo ogromnych powodów do uśmiechu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
    • Gość: RybkaKatarzyna Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 13:14
      Wiosna, z rozwianą czupryną zapukała do mojego okna dziś rano i tak jakoś rażniej mi się wstało niż zwykle :)Słońce zaświeciło na parapecie (Bajbusku :) ), ptaszek zakwilił,poczułam sie taka wyjątkowa, taka ładna, mądra i dowartościowana :).Wiosenko dziękuję, za spokój jaki ze sobą, dla mnie przyniosłaś, dziekuję za miłość jaką mam wokół siebie, za radość matkowania dwóm moim Aniołkom :)Zanieś tą radość Wiosenko dla wszystkich, ten uśmiech i ten skrawek nadzieii na lepsze jutro, niech każdy, na caaaaaaałym świecie poczuje Twoje ciepło i uśmiechnie sie do siebie..........może to pomoże przywrócić miłość całemu światu ?Zanieś Wiosenko promyk słońca wszystkim tym którzy w tej chwili najbardziej tego potrzebują, zaświeć w ich okna, tak jak dziś zaświeciłaś w moje..:)Dzięki Ci Panie, że to już wiosna :)KasiaRybka :)
    • Gość: iwarybka Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 13:56
      My tez mamy powody,by było wesoło.Klaudia dziś 21 kończy 21 miesięcy.Pozdrawiamy wiosennymi całusami.Iwona
    • Gość: Zosieńka Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 14:17
      Ta wiosna to jednak coś w sobie ma. Moje dziecko rozgrzebało dziś w parku kretowisko w poszukiwaniu zamieszkującego je kreta.Dziecko ma 15 m-cy i ostatnio pała miłością do książeczkowych kretów.Wszystko w pełnym słońcu :)
    • Gość: EdytaM Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 15:46
      och... po tym co się dowiedziałam, postanowiłam częściej pisać ;-) Wiosna, wiosna... słońce, uśmiech ech, Bajbusku, dzięki za ten wątek Cieplutko i słoneczne wszystkich pozdrawiam rozświergolona Edyta :-)
    • Gość: asia_t Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 16:43
      Wiosna wiosna, wiosna hej to ty! :-):bounce: :hot: WIOSNA!!!!asiaT
    • Gość: Vase Re: PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!! IP: *.* 21.03.03, 19:31
      "Dzisiaj rano niespodzianie zapukala do mych drzwi Wczesniej niz oczekiwalam przyszly te cieplejsze dni Zdjelam z Niej zmokniete palto, posadzilam vis a vis Zapachnialo, zajasnialo, Wiosna, ach, to Ty :bounce: !! Wiosna.. :bic: " A u nas slonko, i tak cieplo..! I jakby zielono!Uwielbiam wiosne! :spookie:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka