Dodaj do ulubionych

tesknie za dawna miloscia

31.12.06, 22:30
wlasnie poklocilam sie z mezem tak w ogole to wolalabym spedzic ten wieczor z
kims innym, niestety zycie zmusilo mnie do czegos innego. Myslalm ze kocham
faceta z ktorym zaliczylam wpadke ale niestety coraz dalej sie posuwa nasze
malzenstwo tym gorzej. laczego tak musi byc??
Obserwuj wątek
    • dorpyp Re: tesknie za dawna miloscia 31.12.06, 22:37
      nie wiem dlaczego tak musi byc, ale czasami też tęsknię do swojej pierwszej
      miłości. mój mąż jest super. kocha mnie a ja jego, ale ostatnio jak zobaczyłam
      JEGO (pierwszą miłośc) to też mnie naszło coś takiego jak Ciebie teraz. takie
      życie. pozdrawiam
      • polla10 Re: tesknie za dawna miloscia 31.12.06, 22:41
        jestem ponad tzry lata o slubie ale coraz bardziej mysle o mojej dawnej milosci
        ja nie jestem pewna uczuc do swojego meza jestem z nim bo mamy dziecko, chyab
        tylko to mnie laczy z nim
        • bj32 Re: tesknie za dawna miloscia 31.12.06, 22:42
          To co będzie po następnych dziesięciu?...
          • dorpyp do autorki 31.12.06, 22:47
            ja jestem ponad dwa, a synka mamy 7 miesięcznego. widzę, że ty masz poważny
            problem. ja tylko czasami sobie pomyślę jak by to było z moją pierwszą wielką
            miłościa (o której nigdy nie zapomnę), ale jestem szczęśliwa z moim mężem. nie
            wiem co ci poradzic. trzymam kciuki żebyś w mężu zobaczyła to co widziałaś w
            NIM. pozdrawiam
    • luxure Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 07:51
      Ja Cie rozumiem bo mam tak samo, też byłam kiedyś z facetem który mnie bardzo
      kochał, zależało mu na mnie i na nas jak nikomu wcześniej i niestety później też
      już nie... Facet mądry, dobry i bardzo przystojny. Czemu tak sie stało? Nie
      wiem, miałam 20 lat byłam jak głupie dziecko i rozum nie tam gdzie trzeba.
      Niedługo później poznałam obecnego męża, wydawało mi się że to ten właściwy (ale
      szybko przejrzałam na oczy i wydaje mi sie że był karą losu za to co zrobiłam
      tamtemu), a za niecały rok okazało sie że jestem w ciąży a samo życie napisało
      resztę scenariusza. Faktu że mam dziecko teraz już nie żałuję ale całej reszty
      chyba tak...
      • arnikaarnika Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 08:13
        Dorosłe dzieci mają żal za kiepski przepis na ten świat
        Dorosłe dzieci mają żal że ktoś im tyle życia skradł...
        • luxure Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 08:48
          Tak tak Arnika, a zaraz nam pewnie doradzisz...znajdźcie sobie kochankasmile)))
          • petto Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 09:00
            luxure napisała:

> Tak tak Arnika, a zaraz nam pewnie doradzisz...znajdźcie sobie kochankasmile)))

arnika dla ciebie to psychiatra i to też pwnie mało.
    • janka007 Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 15:50
      Przeczytaj to sobie i wyciągnij wnioski.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24087&w=39085356&a=39085356
    • lidia23 Re: tesknie za dawna miloscia 01.01.07, 21:12
      Ja jestem pięć lat po ślubie i czasem myślę o miłości z przed lat i sytuacji
      której nie wyjaśniona jest do dziś i nie będzie. Ale cóż takie jest życie że nie
      da się wszystkiego przewidzieć.....Z mężem nie zawsze się układa i też myślałam
      wiele razy że to był błąd (pobraliśmy się dla dziecka, ale obecnie mamy już
      dwójkę) i mimo że spieprzył mi Sylwestra to ostatnio stwierdziłam, żę mimo
      wszystko go kocham. smile)
      www.aleksandraikonrad.blog.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka