jk3377 05.02.07, 22:12 zupelnie nie mam pomyslu...kraze po allegro i nic na razie...dajcie jakis pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska2000 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 10:59 Ja SOBIE w tym roku Walentynki zorganizowałam SAMA, no- z duuuużym udziałem przypadku, co prawda ;P - ale- JEDNAK SDAMODZIELNIE ! Co to takiego? - wyjazd na 5 dni - promocja tanich linii ;P - płytka CD mojej ulubionej wykonawczyni, którą kiedyś - dawno - dostałam nagraną na kasetę magnetofonową (ktoś jeszcze pamięta, że takie cudo w ogóle istniało, czy ja już ostatnia dinozaurzyca jestem ? ;P), a ostatnio namiętnie jej poszukiwałam przetrząsając cały swój uładzony balaganik - bezskutecznie jednakowoż, zatem udałam się do Empiku i - po pewnych perypetiach z przystojnym sprzedawcą w roli głównej ;P P - MAM, MAM - JEST MOJA I JUŻ!! Chcieć to móc- voila!! Pozdrawiam i życzę udanych Walentynek! Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 11:29 jak zwykle nic ale ale (lol) zawsze marzylam (lol) o takim misiaczku co to trzyma czerwone serduszko, wokol serduszka biala falbanka (lol) i napis " I love you" ( teraz pokladam sie ze smiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Haga- marzenia czasem się spełniają - czego Ci życ 06.02.07, 12:10 zę - bez ironii - możesz mi wierzyć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Haga..ja nie straszę...ja po prostu W i e m .. 06.02.07, 23:04 ZBYT dużo ..czasami ;P 3maj się - misiaczki bywają faajne, serio , serio ) Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 16:14 nic zupełnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 16:50 Niczego nie kupujemy i niczego nie organizujemy. Niewalentynkowi jesteśmy. I Walentego ani Walentyny w najbliższym kręgu nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 19:54 Zastanwiam sie nad masazem dla siebie, a poza tym to nie jest moje swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 08:51 Asia, miło Cie widzieć jak dzieciaczek sie czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 21:02 Nic. Nawet nie wiem jaki to dzien tygodnia wypada Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 06.02.07, 21:55 Nie będę oryginalna - nic Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 08:34 zamówiłam kubek w rossmanie ze zdjeciem rodzinnym z wczasów (w tle piramidy).Mąż dostanie kubek do pracy.Tam bedzie z niego korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 08:49 kupilam chlopakowi prezent ale nie zdradze jaki licze na maly rewanz Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 09:09 Walentynki - mmmmmm ) będę po pokazie akurat - także zapewne nie będę zbytnio wypoczęta,ale mam nadzieję zastać miłą niespodziankę po powrocie do domq ) Sama oczywiście też będę niespodzianką Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 09:17 walentynki mam w nosie jak znam zycie, dla monsza to bedzie znow okazja, zeby mi jakąś koronkową frywalnosc bieliznianą sprawic bo on lubi a jak tak se ;P a sama nie myslalam, duzo wina najlepiej w walentynkowym czerwonym wytrawnym kolorze i sie ucieszy jacyc my tacy walentynkowo nieromanticzni ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 19:40 Akurat będziemy w górach. Może razem coś wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
am676 Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 07.02.07, 19:47 A ja niby mam w nosie,ale ponieważ juz od liceum (czyli odponad dobrych 10lat jest jako tako u nas obchodzone) to zawsze z męzem albo idziemy na klolacje albo siedzimy w domciu z synkiem pichcimy cos pysznego, pijemy dobre wino,synuś spać,a my.... Od kilku lat preferuję drugą wersję Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 odechciało mi sie juz.......................... 07.02.07, 09:42 mialam zamiar cokolwiek zdzialac...ale odechcialo mi sie,po wczorajszej klotni...mam gleboko co bedzie w ten dzien sie dzialo....nie zasluzyl sobie na nic...na mnie tez...[dół] Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka nic, nie obchodzę tego "święta" 08.02.07, 00:03 to najczystsza komercha Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.porzeczka Re: Walentynki-co kupujecie lub organizujecie? 08.02.07, 02:03 Kupilam sexy czarno - czerwona koszulke nocna w La Senzie, z koroneczki, wycinam serduszka z kartonu, oblepiam nimi caly dom, dekoracja ze swieczek do tego , dobra kolacyjka i niech sobie Misio korzysta z darow Bozych)). No i bokserki walenytnkowe dostanie, zeby sie nie czul zupelnie goly przez te pierwsze 3 minuty... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: nie lubie Walentynek 08.02.07, 09:10 Nic dla męża, nic dla siebie. Wspólnie monitor LCD do kompa, bo nasz już trochę stary i sfatygowany a każda okazja dobra żeby sobie prezent sprawić. Odpowiedz Link Zgłoś