dorcia72 02.05.07, 13:21 www.pudelek.pl/artykul/2881/pierwsze_piersi_kraju_czekaja_na_bogatego_meza Nie podobają mi się nowe piersi Samusionek, a Wam? Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:22 ale one nie są spaprane. ona po prostu zawsze miała mega przerwe między cyckami ,więc silikon tego nie zmini .musieliby jej przemieścić cały biust hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:25 Wygląda jak nieczłowiek. Jakies takie ma proporcje skopane. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:29 ale sukienka ładna ,no może dyby nie ta różowa szarfa... Odpowiedz Link Zgłoś
shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:33 niezly joke.. ta cala samousionek ma chyba jakis problem w glowie a nie w cyckach Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:48 naprawde skopali jej te cycki. ogolnie babka niczego sobie, ale to... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:51 ale dlaczego wg was są skopane? skoro laska miała mega przerwe między cyckami to silikon tego nie zmieni przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:50 ale one chyba nie są nowe, bo już jakiś rok temu je dumnie eksponowała wyglądają mega sztucznie, przed wszystkim przez swą idealną krągłość i rozstawienie Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:51 każdy silokon wygląda sztucznie wg mnie oczywiście. ale jak ktoś chce sobie zrobić ,jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:17 ostatnio z kazdej strony atakuja mnie piersi nieznanych mi i Zonce postaci a to jakas herbus,ktora nie wiadomo skad sie wziela pokazala piers w jakiejs gazecie..teraz samosionek,ktorej rowniez nie kojarze z jakis ciekawych produkcji wyjasnijcie mi fenomen zycia "gwiazd",ktore wziely sie jedynie z serialu aby grac w serialu nie trzeba nic umiec..nie trzeba byc aktorem a tym bardziej dobrym. skad sie bierze fenomen tych ludzi,ze nagle sa na pierwszych stronach gazet, widac jak sie ubieraja, gdzie baluja..ludzie znikad..bez zadnych kwalifikacji..czemu musimy byc atakowani z kazdej strony ich pustym zyciem? co mnie obchodzi to jak pani x byla ubrana tam gdzie nawet nie chcialbym pojsc? co sie z nami dzieje,ze mamy jako spoleczenstwo potrzebe podziwiania ludzi, ktorzy nic nie dokonali w swoim zyciu -> patrz fenomen braci mroczek ladnie to podkreslila janda w programie u wojewodzkiego "kim sa bracia mroczek? odpowiedziala pani krystyna na pytanie o ich fenomen.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:34 > "kim sa bracia mroczek? odpowiedziala pani krystyna na pytanie o ich fenomen.. hehehe w dobie szerokiego dostępu do wszelkich informacji odpowiedź pani Jandy świadczy raczej o ignorancji niż inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:38 > w dobie szerokiego dostępu do wszelkich informacji odpowiedź pani Jandy > świadczy raczej o ignorancji niż inteligencji > ignorancji? znac braci mroczek chyba nie jest jeszcze w dobrym tonie... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:41 nie wiem jak w ogóle można mówić o jakimś tonie w tejże kwestii... ci wszyscy młodzi ludzie którzy sa na okładkach potrafili sie wylansować, dzięki temu mają kase i dostatnie życie. ja tam do nich nic nie mam. choć mozna czuć przesyt np. kasi cichopek ,ale ogólnie mnie to nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:45 > nie wiem jak w ogóle można mówić o jakimś tonie w tejże kwestii... a jak znajdujesz fenomen szwagra Józwa brata? Nie mozna nazwac gwiazdy formatu Jandy ignorantką...bo kimze sa mroczkowie w stosunku do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:47 mroczkom do jandy daleko -tego chyba nikt nie zakwestionuje. ale dla mnie osobiście nie ma nic złego w tym ,że wie sie kim sa bracia mroczek ,cichopkowa czy samusionek... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:55 rita75 napisała: > Nie mozna nazwac gwiazdy formatu Jandy ignorantką... Bycie gwiazdą też wydaje mi się subiektywne. Ja po prostu Jandy nie lubię i dla mnie osobiście gwiazdą ona nie jest. I o to mi chodzi. Zgodnie z Twoją def. ignirancji świadomej - mozna ignorować świadomie coś, co się zna. Natomiast ignorować z zasady - bo tylko JA jestem gwiazdą - chociaż tak naprawdę - to nie mam pojęcia o kim mowa - jest dla mnie niskie. I pomijam już tych nieszczęsnych braci Mroczków. Odpowiedz Link Zgłoś
shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:29 hmm mam w domu tv ale w ogole nie ogladamy seriali..mamy dosc ciekawe wlasne zycie by nie podlgadac co pan z pania rezyserka wymyslili przy sniadaniu apropos nowego odcinka z gwiazdkami w rolach glownych..tance z gwiazdami tez nie dla mnie bo wole bardziej techniczne bzmienia i naprawde czesto lapie sie na tym,ze nie wiem o czym rozmawiaja w pracy..nie wiem kim jest pani herbus, pani samusionek, bracia mroczek tez sa dla mnie zupelna abstrakcja..celowo pomijamy seriale i jestesmy w tym temacie ignorantami pierwszej wody :] mi osobiscie nie przeszkadza kariera pseudo gwiazdek..taka sobie wybrali droge kariery..ich sprawa..ale to,ze widac ich na kazdym rogu ulicy, w kazdej reklamie, w kazdej dyskusji pada jakies imie badz nazwisko a za tym nie stoi talent, zadne dokonanie artystyczne mnie osobiscie przeraza..jaki sygnal dajemy mlodym ludziom w szkolach? ze nie trzeba sie uczyc a moze jedynie pokazac tam gdzie trzeba cycek lub kawalek majtek? ze mozna pokazac tylek w jakims badziewnym reality i bedzie sie mialo z tego wiecej niz z matury zaliczonej na piec? i tak ma byc juz zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:35 shelmahh napisał: > hmm > mam w domu tv ale w ogole nie ogladamy seriali.. mam tak samo, nie śledzę żadnego serialu (jedynie mąż jakieś tam s-f ogląda na axn) nie kupuję plotkarskich gazet, ale wiem, kto to Cichopek i bracia Mroczek moja teściowa raczy mnie czasami nowinkami kto, gdzie z kim i jak obeznana jest na maxa w tych serialach Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Spaprana robota 02.05.07, 17:30 hmm.. nie trzeba czytać Vivy, żeby wiedzieć kim są Mroczkowie, bo na przykład byli na okładce "Polityki", kilkakrotnie w środku tegoż pisma różne artykuły na ich temat się pojawiały, w Wyborczej również analizowano ich fenomen nie, nie twierdzę, że trzeba czytać "Politykę" czy inne tzw. opiniotwórcze pisma, którym daleko do plotek i "życia gwiazd" ale szczerze powiem, w dobie internetowych dyskusji o wszystkim, informacji wyskakujących z każdej strony i wizyt w supermarkecie, czy chociażby w kioskach ruchu, gdzie twarze "gwiazd" są co najmniej raz w miesiącu na okładce jakiegoś pisma, ciężko nie wiedzieć kim są bracia Mroczek, a chwalenie się tą niewiedzą (czy nawet przyznawanie się do niej) dla mnie jest dowodem na pewne.. hmm.. nieinteresowanie się tym, co w kraju piszczy, nawet tak na wyłącznie socjologicznym poziomie piszczenia ale to w sumie też żaden grzech powód do czucia się "inteligentem nie sięgającym po tabloidy", również kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:41 Nazwisko tej Samusionek jeszcze mi się obiło o oczy, choć za cholerę nie wiem kto to jest i czym dysponuje oprócz biustu, ale bracia Mroczek? Ki diabeł? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:44 "ignorancja" - brak podstawowych wiadomości o czymś ("Słownik współczesnego języka polskiego). Czy ja pisałam o tym, co jest w dobrym tonie, bądź nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:45 A czy wiadomości o braciach Mroczek są podstawowe? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:47 > "ignorancja" - brak podstawowych wiadomości o czymś ("Słownik współczesnego > języka polskiego). slowo "ignorancja" ma zle konotacje- braci mroczkow mozna by nazwac ignorantami, gdyby nie znali KJandy, ale odwrotnie nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 za kopalińskim 02.05.07, 14:49 ignorancja brak wiedzy, nieświadomość, nieuctwo. ignorować celowo, świadomie nie zauważać; nie brać pod uwagę, lekceważyć. ignorant nieuk. Etym. - łac. ignorantia 'niewiedza' od ignorans dpn. ignorantis p.pr. od ignorare 'nie wiedzieć' od ignarus 'nie wiedzący; nieznany'; i- zob. in- 1; gnarus 'znający; znany'; por. narracja. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:48 wszystko co sztuczne, będzie wyglądało sztucznie i jest sztuczne i nieciekawie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
veraaa1 Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:38 Natura nie da się poprawić. Kobiety po 40-stce, zwłaszcza te samotne, szukają akceptacji w różny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Spaprana robota 02.05.07, 16:31 veraaa1 napisał: > Natura nie da się poprawić. Kobiety po 40-stce, zwłaszcza te samotne, szukają > akceptacji w różny sposób. Samusionek ma 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: Spaprana robota 02.05.07, 17:18 nie wiem, czy ona nie ma lustra w domu? A może jej odpowiada taki styl....? Kiecka wygląda tak, jakby miała za chwilę się zsunąć. Może Samusionek padła ofiarą jakiegoś nieudanego projektu sukienki, która ładnie wygląda na manekinie a jak się ją włoży to się defasonuje, przekręca albo coś w tym stylu. A jeżeli ma już spaprane cycki, wiele osób tak sadzi, to po co je tak eksponuje, to niesmaczne, co innego gdyby były idealne, albo normalne ale taaakie sztuczne?? Odpowiedz Link Zgłoś