michasia24 dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 18:30 a co on rąk nie ma czy co? czy bawisz sie w jego mamusie? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 18:33 upokarzające? hmmm... zastanawiające... mniej czy bardziej niż seks oralny w Twoim wykonaniu...? Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 19:44 co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 21:03 a tak mi przyszło do głowy, że obie czynności można porównać ze względu na poziom Twojego zaangażowania wiele kobiet odmawia seksu oralnego swoim facetom, twierdząc właśnie, że to je poniża i tak jakoś mi się skojarzyło, że Ty jesteś jedną z takich Odpowiedz Link Zgłoś
kirianna Re: dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 21:08 Ależ skądże seks oralny uprawiam z wilekim zaangażowaniem od wielu lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: dla mnie to by bylo upokarzajace! 04.05.07, 21:08 A dla mnie to dwie odrebne sprawy, jakos nie widze siebie szorujacej nogi swojemu facetowi kojarzy mi sie to ze sluzaca ktora myja nogi swojemu panu Odpowiedz Link Zgłoś
biala_dama3 Re: Dbacie mężom o stopy? 04.05.07, 18:51 Mój mąz z racji pracy stojącej, musi dbać o stopy. I czyni to odwiedzając pedicuristkę raz na 3 tygodnie. A w łazience lezy pumeks do samoobsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
logineczka Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 01:15 nie, raczej mój mąż dba o moje, począwszy od wmasowywania kremu, poprzez różne masażyki, aż do...kupowania na nie (stópki) butków Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 12:29 Nigdy tego nie robiłam, mąż sam dba o swoje stopy. Ale jak byłam w zaawansowanej ciąży to on robił mi pedicure Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 12:36 Chyba bym na głowę musiała upaść, żeby mężusiowi stópki pumeksem szorować i spryskiwać sprayem. On mi też pedikiuru nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
alusia_b Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 14:14 Niech Twój mężuś zajmie sie Twoimi stopami ( sa niesamowicie erogenne- miejsca na co dzień mniej narażone na kontakt ze światem zewnętrznym, będą bardziej podatne na wywoływanie podniecenia, niż te, którymi stykamy się z ludźmi, przedmiotami, itd. Wyobraźcie sobie, że przedzieracie się przez tłum ludzi, lub stoicie w tłoku w autobusie. Te części ciała, które nie mają styczności z innymi, czyli wewnętrzne strony rąk i nóg, wszelkie zagłębienia czy "spody", będą bardziej wrażliwe) Może fobia przejdzie )))))))))))) cytuję kogos "z góry " i bardzo mi się to spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
mangoosta3 Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 21:24 Stopki zadbane do pieszczenia idealne )) Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dbacie mężom o stopy? 06.05.07, 22:42 Co kogo kręci Mój chłopina sam dba o swoją higienę.I dodam, że nie mamy nieudanego pożycia bo mu stóp nie pucuję Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Majewskiego też stopy kręcą 07.05.07, 08:57 i jeszcze kasę na tym robi ) Ja za stopami nie przepadam, wręcz mnie własne krępują i nigdy nie wyglądaja tak jakbym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca DBACIE MEZOM??? 07.05.07, 10:13 ja mojemu mezowi o nic nie dbam nie ma dwoch lat i sam potrafi zadbac o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Dbacie mężom o stopy? 07.05.07, 11:23 Nie zajmuję się dbaniem o higienę mojego męża, robi to sam, niemniej zdarza się, że myję mu plecy, masuję i kremuję stopy, piłuję paznokcie, podcinam włosy (także te intymne) - po prostu sprawia mi to przyjemność, lubię jego ciało i lubię go dotykać, nie widzę w tym nic upokarzającego czy poniżającego. Wczoraj zrobiłam napar z ziół przeróżnych, wymoczyliśmy sobie w nim stopy, a potem masowaliśmy i smarowaliśmy kremem - było to bardzo przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
lollypop Re: Dbacie mężom o stopy? 07.05.07, 14:36 Dla mnie nie jest to upokarzajace, jesli Ci to sprawia przyjemnosc to prosze bardzo, sa i takie co mezow w pieluszki dla przyjemnosci zawijaja, wystarczy troche poczytac Ale dla mnie facet powinien sam dbac o higiene bo inaczej to nie facet tylko dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś