siasiuszek 30.05.07, 19:07 fakty.interia.pl/prasa/na_swiecie/news/niewiarygodna-historia-w-czechach,919011 szok 8-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Niewiarygodna historia w Czechach 30.05.07, 19:15 O fak. Kiedy przeczytałam o tym obrazie z kamery przeszły mnie ciarki od stóp do głów Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Niewiarygodna historia w Czechach 30.05.07, 19:18 Ale numer. Faktycznie jak z Lyncha Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Niewiarygodna historia w Czechach 30.05.07, 21:38 intryga skomplikowana niemal tak jak w piraci z karaibow3 ale fakt, motyw z kamera ostry! Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: Niewiarygodna historia w Czechach 31.05.07, 00:04 "ale numer","ostry motyw"??? to przerażające i okrutne.Mam 8-latka w domu, w takim wieku dzieci skaczą,biegają....kiedy patrzę na buzię tego chłopczyka płaczę. A przeciez to dziecko powinno chodzic do szkoły.Nikt nie zauwazył że go nie ma przez poł roku??A sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Niewiarygodna historia w Czechach 31.05.07, 10:15 moj scisly umysl nie ogarnia kto z kim i dlaczego zupelnie jak w telenoweli brazylijskij MROK] Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Niewiarygodna historia w Czechach 01.06.07, 11:49 ale masz scisly umysl... ja bym powiedziala raczej ze ograniczony :scislosc pomylila ci sie z ciasnota, bo historia bynajmniej nie jest skomplikowana Odpowiedz Link Zgłoś