merlinka2 11.06.07, 18:06 dzieci i czemu? Ja mam czwóreczke a Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 18:09 dobre pytanie na forum emama ) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 18:18 b.bujak napisała: > dobre pytanie na forum emama ) DDDD to żeby było choć trochę w temacie napiszę, że mam dzieci, ale często chciałabym ich nie mieć Dlaczego? Bo są upierdliwe, egoistyczne, drogie, niewdzięczne i czasochłonne)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 18:19 ....i śmierdzą kupką i kaszką )) Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka2 Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 18:20 Bo są upierdliwe, egoistyczne, drogie, niewdzięczne i czasochłonne) > moje też są takie Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 ja :P 11.06.07, 18:23 czekam na odpowiedni wiek, kiedy będę mogła adoptować dziecko mniej więcej dwunastoletnie Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka2 Re: ja :P 11.06.07, 18:25 kosheen nie chcę Cię martwić ale dwunastolatki są gorsze od dwulatka(w wychowaniu) może poszukaj dwulatka Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: ja :P 11.06.07, 18:29 Czemu? Niech bierze dwunastolatka - będzie już miała z bańki bunt dwu-, cztero- , sześcio-, x- latka, do przetrwania zostanie tylko okres dojrzewania Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: ja :P 11.06.07, 21:42 rzecz nie w wychowaniu rzecz w tym, że nie czuję parcia na niemowlę tak sobie czytam tutaj czasem wyznania, że kobietki tęsknią - o zgrozo - za stanem bycia w ciąży że tęsknota za macierzyństwem równa się w dużej mierze tęsknocie za (dla mnie obmierzłymi) zupkami, kupkami, zapachem małego niemowlaczka i tą całą otoczką berbecia w pieluchach luzik, ale mnie to nie robi kompletnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 19:07 ja nie mam Nie Twoja sprawa czemu Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 20:25 oxygen100 napisała: > ja nie mam > Nie Twoja sprawa czemu o tylu prywatnych sprawach z nami gadasz, a o tym nie....czemu? jesli nie chcesz miec dzieci - ok, twoja sprawa jesli nie mozesz a chcialabys - to przykro mi i wspolczuje jesli z innych powodow - to ok, ale zeby tak od razu...? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 21:29 bo mam ch..owy dzien (tydzien rok)i wkurza mnie wszystko i wszyscy. Najchetniej odgryzlabym sobie glowe i ja zjadla. Wrrrr... Niech juz ze mnie pocieknie i skoncza sie te meki:p I tak sie ostatnio nie odzywam prawie bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 21:32 żeby porzucać inwektywami naszym kosztem. my i tak przeżyjemy, a tobie ulży ) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 21:48 klasyczny PMS...szkoda, ze nie przechodzimy go razem...i nie mieszkamy w tym samym miescie...moglysbysmy sie umawiac na jakims ringu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
little111 Re: a która z Was nie ma..... 12.06.07, 11:31 Jakoś nie znoszę twoich tekstów, po co to wypowiadać się na forum skoro większość twoich odpowiedzi, jest chamskich, nie temat lub sama krytyka. Jesteś jakąś despotką, czy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 20:36 No teraz to mnie rozłożyłaś Dziewczyno)))))))))))))) Wejdź na forum Depresja forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 i zapytaj czy już sie z niej wyleczyli i czym? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 też mnie to dziwi 11.06.07, 20:57 dlaczego ludziom nieraz latwiej jest gadać np o seksie analnym niz o powodach dla ktorych nie chca lub nie moga mieć dzieci.dla mnie to naprawde bardzo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 21:30 a co w tym dziwnego? przecież każdy ma swoją indywidualnie traktowaną sferę prywatności - dla jednego będzie to seks analny, dla innego posiadanie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 21:35 a ja jestem zdania, że oxy juz dawno powiedziała o co chodzi. między wierszami. osobiście lubię "niemówienie wprost", ale mi rzadko kiedy wychodzi ))) dlatego lubię czytać oxy. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 21:46 jestem na forum dość krótko i też już zdążyłam wyczytać. przynajmniej tak mi się zdaje. I ciągle nie rozumiem, dlaczego to stanowi czyjąś zagwozdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 21:48 widocznie są ludziska, które jak nie mają czarno na białym, to nie mają "wogle" ) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 21:58 tak! konkretne deklaracje mają być, a nie żeby się foremka jedna z drugą domyślać musiały. Przynależność do forumowej społeczności zobowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:01 i niedługo wejdzie nakaz ogólnego iskania się na forum. każda każdą przynajmniej raz na miesiąc ) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:03 dobra! To ja Cię poiskam z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:04 poczekaj aż obrosnę, bo się kurna wydebilowałam dopiero co. na klacie też PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:05 cierpliwość jest cnotą. Ponoć i zadbaj, abym miała co iskać Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:13 nie zawiodę! jakby co to się obleję kropelką i pójde spać z psem. nieswoim, bo aktualnie nie posiadam, ale chyba ci to różnicy nie zrobi.... mam nadzieję )) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:27 demarta napisała: > nie zawiodę! jakby co to się obleję kropelką i pójde spać z psem. nieswoim, bo > aktualnie nie posiadam, ale chyba ci to różnicy nie zrobi.... mam nadzieję )) czyli że zrobisz sobie oryginalny tupecik z psiej sierści? pomysł dość nowatorski, ma szansę się przyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 syriana 12.06.07, 09:50 w bardzo ładny sposob to wytłumaczyłas.przyjelam do wiadomosci))) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: też mnie to dziwi 11.06.07, 22:03 Bo kwestia posiadania/nie posiadania dzieci jest bardziej intymna niż powierzchowne doznania fizjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re luxure. 12.06.07, 12:10 a której Dziewczynie podrzuciłaś tego linka? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Re luxure. 12.06.07, 19:53 Chyba mnie nie zrozumiałaś. Temat posiadania lub nieposiadania dziecka podobnie jak chociażby depresja, sex i stan mojego konta to sprawy w których nikomu nic do tego. Nie miałam nikogo konkretnego na myśli podrzucając linka. No chyba że ktoś sie poczuł osobiście urażony? Jestem tak rzadko forum emama.... tak jak już pisałam, że nie wnikam kto ma depresję, złą teściową, dobrego męża i najpiękniejszego synka bo mnie to po prostu nie interesuje. Całe szczęście to tylko internet. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re: luxure 12.06.07, 19:56 luxure napisała: > No teraz to mnie rozłożyłaś Dziewczyno)))))))))))))) Wejdź na forum Depresja > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 i zapytaj czy już sie z niej > wyleczyli i czym? sory ale tak wygląda jakbyś kierowała te słowa do kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: luxure 12.06.07, 20:06 Nie, nie kierowałam do nikogo oprócz Pani zainteresowanej, założycielki wątku. A zrozumiałaś to inaczej? Są pytania których sie po prostu nie zadaje, wiesz? To wynosi sie z domu i wynika z kultury lub jej braku. Są rzeczy przykre i bolesne a czasem wstydliwe dla innych które nikogo nie powinny interesować. Nie wnikam dlaczego moja odpowiedz Cie tak mocno nurtuje a może to czy ja sama mam coś z depresją wspólnego? Pozostawiam to bez odpowiedzi, bo tak jak mówiłam nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 21:50 Ja znam taką jedną, co nie ma, ale nie wiem, czemu, bo tylko z widzenia ją znam, to nie pytałam. A widziałam ją gdzie indziej, nie tutaj, na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 22:25 a ja nie miałam jeszcze dzieci jakiś czas temu. Nie miałam, bo jeszcze nie urodziłam. A teraz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola ja mam... 11.06.07, 23:15 ...ale nie wiem nawet w sumie dlaczego mam. Bo chciałam?? A teraz znowu nie wiem - dlaczego chciałam???? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: a która z Was nie ma..... 11.06.07, 23:16 merlinka2 napisała: > dzieci i czemu? > Ja mam czwóreczke a Wy??? Ja mam jedno cudowne i co?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: a która z Was nie ma..... 12.06.07, 11:08 Ja mam jedno. Chciałam jedno i więcej nie chce. Dobrze nam tak. Na marginesie: nie denerwuja mnie pytania dlaczego chce czy niechce, są normalne. Denerwuje mnie czasem forma, taka narzucana w stylu: "ale dlaczego nie chcesz więcej dzieci, musisz mieć, powinnaś ble ble ble..." A nie chcę bo: nie mam potrzeby, nie mam warunków, mam jeszcze 100 innych powodów Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: a która z Was nie ma..... 12.06.07, 11:20 To ja w temacie - nie mam dzieci. Właściciwie powinnam napisać - jeszcze nie ma mam, bo kiedyś na pewno będę miała, jak nie swoje biologiczne to adoptowane P Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: a która z Was nie ma..... 12.06.07, 11:30 Też nie mam dzieci, nawet nie wiem czy bym chciała w chwili obecnej. Kiedyś (za 2- 4 lata) na 100%. mam teraz inne rzeczy na głowie i mysle że nie jest to pora na potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś