mathiola 20.06.07, 11:30 i jakim kolorem jeśli tak? Bo ja lubie śmieszne i kolorowe, teraz mam krwistoczerwone, wcześniej niebieskie U rąk nie maluję wcale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 11:32 Nawet nie tylko w lecie Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 11:33 O ile u rąk nie musz mieć wymalowanych o tyle u stóp obowiązkowo. Jeżeli chodzi o kolory to lubię z ciemnych bordo, śliwkę ewentualnie kolory pastelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia412 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 11:36 U mnie podobnie: u rąk niekoniecznie lub bezbarwna odżywka, ale u nóg zawsze - najchętniej bordo, ciemna wiśnia i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 11:38 U nog zawsze, zwlaszcza jak stopy odkryte. A u rak nigdy. Czasem na Sylwestra mi sie zdarza. Ale tylko czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb malujemy... 20.06.07, 11:43 i u rąk i u nóg. Ręce jakieś frencze z dodatkiem srebra i delikatneg koloru, nogi jane patelowe, perłowe... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 11:57 lubię "sote" ) a u innych podobają mi się zgrabne grencze, ale zgrabne! a o takie trudno, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 21:33 Co to są grencze? Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 12:06 Koniecznie - raczej na ciemne kolory, ale pastelom też nie mówię "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi3 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 12:12 Ja jestem niemal uzależniona od malowania paznokci, latem u stóp obowiązkowo, u rąk na ogół z małymi przerwami też. U mnie to najczęściej french. Koleżanka ma salon kosmetyczny i do tego mojego "frencha" często wynajduję u niej jakieś ozdóbki, najczęściej srebrne. Odpowiedz Link Zgłoś
driada2 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 12:10 malujemy zawsze ciemnymi kolorami- baklazan, bordo, czekolada itd Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka żeluję, a na to klasyczny "french" n/t 20.06.07, 12:12 Bardzo praktyczne rozwiązanie, bo jest wygodne - takie paznokcie pięknie wyglądają w letnich sandałkach i do wszystkiego pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 12:29 maluje, chyba że mi sie nie chce:p i raczej wybieram jasne mleczne odcienie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 13:22 cale lato mam akryl na stopach (french, zdobienia ) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: maluję cały rok 20.06.07, 13:31 U mnie nie ma znaczenia jaka jest pora roku bo tak jak robię manicure raz w tygodniu tak i pedicure i zawsze kolory nożne muszą się zgadzać z ręcznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 13:34 Maluję. Teraz mam mocno czerwone, przedtem - jasny lakier, opalizująco- metaliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 14:06 Maluję przez cały rok i u rąk i u nóg. Kolory nie muszą się zgadzać. U nóg raczej ciemne kolory, teraz mam granat. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: obowiązkowo french przez cały rok:))) 20.06.07, 19:06 pewnie teraz akurat mam fiolet opalizujący maluje także brązami ,śliwką ,na czerwien krwista nie mam odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena mysiam 20.06.07, 19:53 A spróbuj! Ja na tę czerwień zdecydowałam się niedawno, a teraz sama nie mogę wyjść z podziwu Wygląda świetnie, dobrze się czuję z tym kolorem i okazało się, że pasuje mi do prawie wszystkich letnich rzeczy i butów. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 19:00 Maluję nie tylko latem. Głównie na czerwono, ciemny brąz lub borno, Żadnych szlaczków, maziajków i broń Boże frenchu! Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 19:07 maluje zawsze. glownie na czerwono, czasem na czekoladowo, a wkrotce ide na zakupy to i sobie strzele jakis bordo albo baklazan u rak mi sie nie chce, ale jesli juz maluje to tez na czerwono. nie lubie frencha zwlaszcza na nogach, jakos mi sie z zaniedbaniem kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 20:01 Owszem. Kiedyś byłam samowystarczalna, teraz gore wziela wrodzona wygoda i raz w tygodniu robię sobie przyjemnosc i odwiedzam ulubioną Madzię :. Maluje i rece, i nogi. Raczej na delikatne, pastelowe kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 20:38 maluję- na ciemno czerwony, pazurki u rąk też w takim kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 21:27 kiedyś tak, dziś juz nie-wydaje mi się ,że tak jest bardziej sexownie... Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 21:31 asiorzynka napisała: > kiedyś tak, dziś juz nie-wydaje mi się ,że tak jest bardziej sexownie... no coś Ty? moim zdaniem własnie czerwone pazury są sexizwłaszcza jak sie nosi klapeczki na obcasie-z odsłoniętymi palcami rzecz jasna. No ale dla każdego co inszego jest sexi Odpowiedz Link Zgłoś
monia.80 Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 21:48 maluję całe lato i nie tylko uwielbiam mieć różowe paznokcie uważam, że pięknie się prezentują Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: malujecie latem paznokcie u stóp? 20.06.07, 22:22 maluje cały rok,z tym, ze latem wolę jaskrawe kolory a zimą wybieram kolory pastelowe Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak nie :) 20.06.07, 22:34 a ja się wyłamię z tego towarzystwa ) nie mam za bardzo mozliwosci prezentowania pomalowanych paznokci u nog, poniewaz na moją chudą stopę nie mam szans kupić normalnych sandałów z odkrytymi palcami a klapek nie cierpię - więc chodzę w butach z zakrytymi palcami i nie chce mi się malowac paznokci u nóg Odpowiedz Link Zgłoś