74l 26.06.07, 13:14 z odzieżą używaną. Czy któraś z Was prowadzi taki? A może ktoś z rodziny ma taki biznes? Robię właśnie anlizę wzelkich za i przeciw i pomyślałam,że gdybyście chciały mi pomóc,chętnie wysłucham wszelkich dobrych rad. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna35 Re: Własny sklep 26.06.07, 21:32 Mąż mojej znajomej prowadził taki sklep, tzn. prowadzi do lipca, a później będzie musiał zwinąć interes, bo sporo do niego dokłada. Na ten sklep dostał kasę z funduszy unijnych, ale niestety, pomysł nie wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Własny sklep 26.06.07, 21:55 tych sklepow na kazdej ulicy jest o kilka...z tego co wiem, z dostawcami jest problem- ja bym sie w to nie pchala, prawie pewna plajta. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Własny sklep 26.06.07, 21:57 z posiadaczami kontaktu nie mam, ale znam i uwielbiam jeden w mojej dzielnicy. bywam tam notorycznie, regularnie i równie notorycznie i regularnie wracam do domu ze skarbami za 5 zł. jedyne co mogę podpowiedzieć, to to, co mnie do tego sklepu przyciąga, bo od strony prowadzącego taki sklep bezpośrednio nie wiem nic )))) Odpowiedz Link Zgłoś