13.07.07, 11:47
moj maz zalatwil nam wczasy,tydzien na mazurach,niestety okazalo sie ze po
pierwsze z ludzmi ktorych slabo znam,ja akurat bede miala ciezke dni wiec z
kapieli musze zrezygnowac,on nie,pomijam fakt ze nie mam nawet stroju
kapielowego,nie mam nawet kasy na ten stroj,a on sie uparl zeby jechac,ja
wiem ze te wczasy beda mnie duzo kosztowc,moj maz bedzie sie dobrze bawic a
ja bede siedziala w dzinsach i myslal o tym ze mam dlugi w domu do splacenia,
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: wymiękam 13.07.07, 11:49
      a twoj mąz to dorosly facet czy maly chlopczyk???
    • moofka Re: wymiękam 13.07.07, 11:50
      tampony kup i baw sie dobrze
      • joanna266 moofka 13.07.07, 11:51
        tez mialam to napsac ale uznalam ze moze uczulona jest albo cos w tym stylusmile
        • moofka Re: moofka 13.07.07, 11:52
          na tampony?
          • joanna266 Re: moofka 13.07.07, 11:53
            to nie wiesz ze mozna byc uczulonym na wszystko.to 21 wiek przeciezwink))
            • moofka Re: moofka 13.07.07, 11:55
              a no to chyba ze tak
              maz zalatwil - super
              zalatwil wczasy - jeszcze lepiej
              z ludzmi, ktorych mniej zna
              pozna, skoro maz chce z nimi to moze sa spoko
              jak nie pojedzie nie pozna
              okres - tampony
              tu sprawa w ogle prosta
              a kostium mozna kupic za 15 zl w markecie
              to chyba ze to taki typ, co zawsze narzeka
              wtedy maz powinien jechac sam a menstruujaca zone pozostawic na tych pare dni
              nad miseczka tongue_out
              • joanna266 Re: moofka 13.07.07, 11:56
                no troche serca wieszsmile))
                • joanna266 Re: moofka 13.07.07, 11:57
                  a pozatym widziałas te supermarketowe bikini???wink
                  • moofka Re: moofka 13.07.07, 11:59
                    nie przygladalam sie, ale z dwojga zlego lepsze to niz dzinsy
                • moofka Re: moofka 13.07.07, 11:58
                  ja z tych nieludzko niewrazliwych co nie synchronizują wyjazdow z cyklem
          • gorzkasweetie A wiesz że można i na tampony byc uczulonym :( 13.07.07, 15:08
            ... z przykrością wielką potwierdzam że można... na wszystkie absolutnie.
            Niesprawiedliwość okrutna. I niewygoda też!
    • maka.78 Re: wymiękam 13.07.07, 11:50
      a czemu maz nie przedyskutował tego z tobą, sam tak zadecydował?
    • demarta Re: wymiękam 13.07.07, 11:53
      spakuj torbisko i jedź. w tamtą stronę będziesz miała minę a'la skwaszone
      jabłko. a wrócisz jak na skrzydłach. i jeszcze wnukom będziesz opowiadać o
      wariackim wyjeździe, na którym działy się rzeczy nieprawdopodobne wink))))
      • joanna266 demarta mozesz blizej.... 13.07.07, 11:55
        z tymi rzeczami nieprawdopodobnymi.prosze o rozwinięcie skrótu myslowegosmile))
        • demarta Re: demarta mozesz blizej.... 13.07.07, 12:04
          a to już względne jest smile))) ale moje doświadczenie mówi: jak na coś się bardzo
          cieszyc, to z reguły łatwiej o rozczarowania. a jak coś odbierasz jako psie! to
          wtedy potrafi pozytywnie zaskoczyć smile)))
    • pieskuba Re: wymiękam 13.07.07, 12:00
      Zamiast wymiękać zainwestuj w strój kąpielowy z lumpeksu za 7 zł i paczkę
      tamponów, nie rezygnuj z kąpieli i też baw się dobrze.
      • dyzurna Re: wymiękam 13.07.07, 12:41
        Zamiast wymiękać zainwestuj w strój kąpielowy z lumpeksu za 7 zł i paczkę
        > tamponów, nie rezygnuj z kąpieli i też baw się dobrze.

ale tamponow w lumpeksie raczej nie kupuj tongue_out
    • wioleta07 Re: wymiękam 13.07.07, 12:01
      owszem,zalatwil,on baluje a ja sie dzieckiem poiekuje,pobawie sie z ludzmi co
      alkoholu nie pija a dretwi sa tacy jak by kij polkneli,z tamponami ok,tylko
      wkurza mnie to ze tak naprawde jestesmy na minusie,a on mysli ze ja z powietrza
      wezme wszystko zaqlatwie a on sie bedzie tylko bawil
      • joanna266 Re: wymiękam 13.07.07, 12:03
        ale zawsze taki był????
      • moofka Re: wymiękam 13.07.07, 12:04
        mam powazne watpliwowsci kto tu jest bardziej dretwy tongue_out
        • wioleta07 Re: wymiękam 13.07.07, 12:17
          moze i jestm dretwa ale nie znasz mojego meza i mojej sytuacji,dla niego wyjazd
          to przyjemnosc a dla mnie klopot,i kolejne niezaplacone rachunkiw pon.
          wyjezdzamy i pomijam brak stroju,ale to ze on nawewt fotelika dla malego nie
          zalatwil bo tez czeka na mnie a ja mam poprostu dosyc,bo poiedziec ze jedziemy
          to tez moge,ale myslec o tym ze nie ma fotelika,nie ma kasy to ja musze moze
          siade sobie tak jak on i poczekekam az ktos nas spakuje,zalatwi wszystko to
          wteduy bede sie super baiwc
          • emilly4 Re: wymiękam 13.07.07, 12:26
            wioleta07 napisała:

> moze i jestm dretwa ale nie znasz mojego meza i mojej sytuacji,dla niego
            wyjazd
            >
            > to przyjemnosc a dla mnie klopot,i kolejne niezaplacone rachunkiw pon.
            > wyjezdzamy i pomijam brak stroju,ale to ze on nawewt fotelika dla malego nie
            > zalatwil bo tez czeka na mnie a ja mam poprostu dosyc,bo poiedziec ze
            jedziemy
            > to tez moge,ale myslec o tym ze nie ma fotelika,nie ma kasy to ja musze moze
            > siade sobie tak jak on i poczekekam az ktos nas spakuje,zalatwi wszystko to
            > wteduy bede sie super baiwc

DLACZEGO NIE?? wink
          • zebra51 OT planujac urlop bierzecie pod uwagę menstruację? 13.07.07, 12:26
            bo jakos nigdy nie pomyślałam, żeby wziąc pod uwage okres podczas planowania
            urlopu smile

Wiola, jedź, moze jednak będzie fajnie! I nie szukaj dziury w całym smile
            • joanna266 halooooooooooo 13.07.07, 12:31
              ale przeciez dziwczyna chyba wyraznie pisze ze nie ma kasy na ten wyjazd.a to
              chyba jest przeszkoda no nie????
              • moofka Re: halooooooooooo 13.07.07, 12:33
                to niech przycisnie pasa, potem sie odkuje
                lato jest raz w roku
                • joanna266 Re: halooooooooooo 13.07.07, 12:35
                  ale teraz to juz chyba za pozno na przycisniecie pasa??
                  • moofka Re: halooooooooooo 13.07.07, 12:36
                    ii tam
                    pisze ze potem bedzie splacac
              • wioleta07 Re: halooooooooooo 13.07.07, 12:37
                i w tym caly problem,bo ja zdaje sobie sprawe ze nie mam,ani kasy ani fotelika
                dla dziecka,i nawet nie planowalam taego wyjazdu,a moj kochany nie mysli o tym
                wszystkim,twierdzi ze jakos to bedzie,tylko to jego jakos wyglada tak ze ja cos
                wymysle i znajde na wszystko rozwiazanie,bo on przeciez zalatwil rezerwacje
                • joanna266 wioleto 13.07.07, 12:40
                  wkurza mnie postawa twojego męza.uwazam ze masz prawo byc zła ,rozzalona
                  itp.powiedz mu ze nie pojedziesz i juz.jesli nie masz checi,pieniedzy i oparcia
                  w nim a dodakowo jeszcze wszystko lezy na twoich barach to raczej dobrze bawila
                  sie nie bedziesz.zostancie w domu.a jego zal w koncu miniewink))
                  • wioleta07 Re: wioleto 13.07.07, 12:47
                    z wielkim zalem ale chyba zrezygnuje,bo wiem ze potem mialabym spore klopoty
                    finansowe,a on sie pozlosci i tyle,juz sie przyzwyczailam,wkurzylam sie bo moj
                    byly szwagier mial odwiezc dzieci mojej siostry,siedze tu u niej i czekam na
                    nich,a on pisze ze beda wieczorem,natepny chory facet
            • a.m.a Re: OT planujac urlop bierzecie pod uwagę menstru 13.07.07, 12:58
              ja biore pod uwage; jezeli mam mozliwosc zaplanowania wczasow, to zawsze
              planuje bez okresu. Nie dla kazdego wymienianie tamponow co godzine i ciagnacy
              sie okres przez tydzien to taka radosc na wyjezdzie.
              pozdrawiam
              ama
            • zapracowana6 Re: OT planujac urlop bierzecie pod uwagę menstru 13.07.07, 15:35
              Biore pod uwagę, ale nie zmieniam terminu urlopu, tylko termin miesiączki.
    • g0sik Re: wymiękam 13.07.07, 12:45
      Wcale się nie dziwię, że autorka wątku nie okazuje entuzjazmu z powodu
      wyjazdu...Liczenie się z każdą złotówką, swiadomość niezapłaconych rachunków i
      długi które będą na jej głowie nie nastrajają do dobrej zabawy. Facet jest
      nieodpowiedzialnym gó..arzem i jak widać wcale nie liczy sie ze swoją żoną, bo
      nawet nie raczył skonsultować z nia poważnej (jak dla nich) wyrwy w budżecie.
      On żyje ponad stan, a jutrem niech się żona martwi.....
      • wioleta07 Re: wymiękam 13.07.07, 13:02
        bo tak wlasnie niestety jest,dzieki za zrozumienie,lece juz do domku bo na
        dzieciaki sie niedoczekalam,niestety moj szawgier jest bardzo nie
        odpoiwedzialnym,i tylko stracilam pol dni przez niego
    • ar_box Re: wymiękam 13.07.07, 13:14
      Nie wiele o Tobie wiem, ale taki wyjazd to dla mnie:
      - ładowanie akumlatorów (to odprężenie, brak obowiazków domowych),
      - możliwość przebywania cały dzień na łonie natury,
      - pokazanie dzieciom pięknego świata,
      - mam wiecej dla dzieci czasu jestem bardziej zrelaksowana, odprężona.
      i wiele więcej... nawet sex na takim wyjeździe hohoho ...
      Pomyśl nad tym aby na takim wyjeździe bardziej męża obarczyć zajmowaniem się dzieckiem, niech chodzi na spacery, niech sie z nim bawi.
      Pakować rodzinę pakuje ja (oprócz mężą). Matka jest zawsze przystanią ratunkową wieć muszę być na wszystko przygotowana.

To może podziel rzeczy do załatwienia miedzy ciebie a męża. Niech on załatwi fotelik, ty spakujesz Was, a razem przeanalizujcie ile to będzie kosztować, jak najtniej pożyczyć pieniądz i rzeczywiści jak długo potrwa spłacanie.
      Życzę powodzenia. Wakacje są nam na prawdę potrzebne. Trzeba naładować akumlatory.
      Daj znać jaką podjęłaś decyzje i jeśli pojechałaś to jak było smile
      Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka