mamaemmy 15.07.07, 22:22 Macie?Czy też wysadzacie dzieciaki pod krzaczkami..??Sikaja do wody? Gdzie się załatwiaja? Pytanie do mam dzieci od 1,5-3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:25 W tym przedziale czasu nie byliśmy nad wodą Teraz ma 4,5 i nie ma bata, żeby nie doszła do ubikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:27 wg mnie powinnien byc albo pampers albo nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:51 a co z zawartością nocnika? pod krzaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:53 bea116 napisała: > a co z zawartością nocnika? pod krzaczek? w naturze nic się nie marnuje, w końcu to nawóz Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 23:15 są specjalne worki na zawartość pampersa nazywaja sie paklanki i nie przepuszczaja zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Nocnik na plaży? 16.07.07, 00:15 to wiem, zresztą nawet zwykła reklamówka wystarczy, ale z zawartościa nocnika gorzej... tym bardziej, że po fakcie trzeba go też jakoś opłukać, więc nocnik raczej chyba się nie sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
frodolin Re: to jakiś żart 16.07.07, 19:12 proponuję pampersa albo ubikację, inaczej sobie tego nie wyobrażam, przepraszam ale czy byłabyś zadowolona gdyby ktoś obok ciebie w grajdołku robił kupsko no chyba nie, ludzie potem się dziwicie, że młodzież taka niewychowana, pozdr. mama rocznej weroniki i pięcioletniej darii, które wiedzą, że w miejscach publicznych się niezałatwiamy Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:27 Właśnie też się nad tym zastanawiałam.Mój mąż wspaniale wymyślił: weźmiemy pieluchę i jak synek zawoła,że chce siusiu,otworzymy mu pieluszkę i do niej nasiusia Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:37 teczowa_rybka napisała: Mój mąż wspaniale wymyślił: weźmiemy > pieluchę i jak synek zawoła,że chce siusiu,otworzymy mu pieluszkę i do niej > nasiusia A gdy będzie chciał kupke? Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:28 Młody na plaży załatwiał się w Toy-Toyu. Bynajmniej nie pod krzaczkiem, a w wodzie nawet tyłka nie zanużył, bo zimna była przeokrutnie.Ma 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:40 Corka załatwia się w ubikacji. Jeżeli jesteśmy w miejscu gdzie nie ma ubikacji(np na spacerze) a do domu wiem ze nie zdązy to wtedy pod krzaczkiem. Ale taka sytuaacja zdarzyła nam sie sporadycznie-nie jest to normą. Odpowiedz Link Zgłoś
jogo.bella Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 22:44 córcia jak miała 1,5 roku to miała pampersa. jak 2,5 wołała i raczej zawsze zdążyliśmy dotrzeć do ubikacji. czasami pod krzaczkiem. teraz zawsze na ubikację, chyba że jesteśmy na odludziu wtedy krzaczek - nigdy do wody. jeśli chodzi o publiczne toalety jestem ostrożna i oczywiście podkładki, mycie rąk konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi9 Re: Nocnik na plaży? 15.07.07, 23:03 obojętnie byle nie uczyć do wody potem w basenie bedzie sikać? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nocnik na plaży? 16.07.07, 06:56 byłam kiedyś w hotelu, gdzie był bar w basenie. panowie siedzieli przy barze i pili jedno piwo za drugim i nie wychodzili z wody przez kilka godzin Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Nocnik na plaży? 16.07.07, 09:15 prawdze powiedziawszy to nie widze róznicy w sikaniu pod krzaczek,czy do nocnika.., bo i tak zawartośc owego nocnika w krzakach laduje... ale zama tez nocnik na palże wosiłam...oj, był czas, że i na zakupy woziłam, zawsze w wózku był...bo młody sie uczył,,,więc naukowo trzeba było.. teraz jak nie ma toalety to krzaczek...jak grubsza sprawa to do woreczka i do kibla... na basenie nigdy do wody...był nauczony od początku, zeby wołac...i tak mu zostało.... Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Nocnik na plaży? 16.07.07, 09:25 nocnik, potem płukany i w krzaki (ale to nie całe guano). Kiedyś torebka foliowa z piaskiem (mąż mówił na to kocia kuweta). W parku krzaczek na siku, a kupę trzyma na nocnik... - prawie 3 lata ma. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nocnik na plaży? 16.07.07, 12:29 sikaja w nocnik lub w kapieluszki))za to psy robia gdzie popadnie.ps. na szczęscie nie posiadam psa)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Nakładka na sedes 16.07.07, 13:44 plus chusteczki nawilżane i korzystamy z tym zestawem z toalety. Dziecię ma 3 lata, praktykujemy to od chwili, gdy porzucił pieluchy, czyli już ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś