twix8 17.07.07, 13:25 Jakie lubicie, jakie pijecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: a jakie piwo lubicie? 17.07.07, 13:32 Piwo pijam sporadycznie i jest to ostatnio Guiness. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: a jakie piwo lubicie? 17.07.07, 14:17 hehe redds to nie piwo ale lubie sporadycznie dobrze schlodzonego reddsa najlepiej cytrusowego, ewentualnie malinowego, zwlaszcza w upal. Natomiast jako miłośniczka piwa lubię wiele rodzajów piwa. Nie gustuję w mocnych piwach. Natomiast leszki, warki, zywce, carlsbergi zimniutkie mniam Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: a jakie piwo lubicie? 17.07.07, 14:19 Lubie Reddsa od czasu do czasu zimnego(innego nie pijam Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: a jakie piwo lubicie? 17.07.07, 14:24 moim ulubionym piwem jest wódka z red bullem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :-DDDD 17.07.07, 21:02 zdemaskowałaś mnie małpo! a tak się chciałam dobrze zaprezentować....... i teraz już wszyscy będą wiedzieć żem matka alkonka ))))) ostatnio bardzo monotonnie. cytrynowy redssik na orzeźwienie i zamulenie żołąda. a z konkretów ostatnio na zmianę lech i tyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Demarta :-DDDD 17.07.07, 21:50 Co to jakaś nowość ten cytrynowy reddsik, już drugi raz o nim dzisiaj czytam, a w sklepie nie widziałam? (pewnie dlatego, że koło półki z wydziwnionymi napojami piwnymi przechodzę raczej obojętnie) Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Demarta :-DDDD 17.07.07, 21:53 Zimny a nawet bardzo zimny Heineken mmm-rewelacja w taką pogodę. Lubię też Desperados, Coronę, SpeedFire, Fischer-ogólnie dużo różnych gatunków.A chyba najbardziej takie belgijskie koszmarnie drogie z fioletową etykietą-zapomniałam nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :-DDDD 17.07.07, 22:04 i miller z ćwiartką cytrynki w szyjce butelki... mmmmm. a ze słodkich akceptuję grzańca własnej roboty i krakowskiego z sokiem imbirowym. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :-DDDD 17.07.07, 21:56 szanuj się jako szlachetna piwoszka, nie wchodź w cytrynowego reddsa. jak spróbujesz co ja do gęby wlewam, to się juz do mnie nie odezwiesz PPPP a tak na serio, wyobraź sobie pół litrowy kufel, a w nim pół piwa, pół sprite'a. no na samą myśl odrzuca, ja to traktuję tylko jako świński orzeźwiacz, gorszy niż "trzy cytryny". a pijam trochę z sentymentu, bo w ciąży trzeba mi było z piwem spasować, to sobie wyobrazałam jaki to ten redsss sun pyszny ))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: a jakie piwo lubicie? 17.07.07, 22:19 żywiec eurospecjal, z moich studenckich czasów - rewelacja! dzisiaj, nie do przyjęcia bo tamtego ani odrobinę nie przypomina ( Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: a jakie piwo lubicie? 18.07.07, 12:26 Pilsner Urqell, w ogóle czeskie i słowackie, z naszych Żywiec, Tyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: a jakie piwo lubicie? 18.07.07, 12:42 Warke strong - ale nie w upały Freeq Golden Apple i Redd's Sun - na upały Leszka, Żywca, Tychacza - do pizzy Zimne i dobre - zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: a jakie piwo lubicie? 18.07.07, 12:55 Tylko z goryczką, najlepiej żywiec. Odpowiedz Link Zgłoś