Dodaj do ulubionych

Mój synek w Fundacji - głupia sprawa :(

02.08.07, 12:18
Witam!

Michałek jest pod opieką Fundacji Zdążyć z Pomocą (jest dzieckiem
niepełnosprawnym) i właśnie się okazało, że część wpłat z tegorocznej akcji 1
% na OPP w ogóle nie wpłynęła na jego konto.
O niektórych wpłacających wiem, mam od nich dowody wpłat i bedę je mogła
wyjaśnić z Fundacją. Podejrzewam jednak, że jest też trochę wpłat, o których
nie mam pojęcia.

Stąd moja wielka prośba: wiem, ze kikoro życzliwych forumowiczów planowało
podarować Michałkowi swój 1 %. Proszę o kontakt ze mną wszystkie osoby, które
wpłaciły na konto mojego synka w Fundacji; sprawdzę, czy widnieją na liście
wpłacających.

Przy okazji chciałabym bardzo gorąco podziękować wszystkim ludziom wielkiego
serca, którzy pomogli Michałkowi.

Przepraszam za prywatę na tym forum, mam nadzieję, ze zrozumiecie.
Ania

CHOROBA MOJEGO SYNKA

1 % dla Michałka
Obserwuj wątek
    • kicia031 Re: Mój synek w Fundacji - głupia sprawa :( 06.08.07, 11:29
      A jestes pewna, ze to nie problem po prostu z dlugim cyklem ksiegowania w
      Fundacjach - ja kiedys tez wyjasnialam taka sprawe, bo pieniadze wplacone na
      konto nie docieraly i nie docieraly, potem okazalo sie, ze ta Fundacja w ktorej
      bylo dziecko otrzymuje wyciag z banku raz w miesiacu i zanim to zaksieguja to
      minie kolejne 2 tygodnie...
      Na szczescie w naszym przypadku sprawa sie wyjasnila bez problemum, pewnie i u
      ciebie tak bedzie...
      • agamama123 Re: Mój synek w Fundacji - głupia sprawa :( 06.08.07, 13:09
        Moi chłopcy tez maja tam subkonto. Wiem, ze sa długie terminy oczekiwania na
        przeksięgowanie pieniązków (dopiero w zeszłym tygodniu skończono księgować
        wpłaty z kwietniasmile
        Jeszcze jedno - aby pieniązki wpłyneły na konto dziecka w tytule przelewu muszą
        być uwidocznione dane dziecka a Fundacja musi dostać kopię wplaty (faxem, pocztą)
        Chciałam tez spytac skad masz dane o osobach wpłacajacych? Bo ja mam mozliwosc
        weryfikacji wpłat tylko tych zaksięgowanych do końca lutego - opcja (sprawdź
        sowje transakcje)
        • anyaa Re: Mój synek w Fundacji - głupia sprawa :( 06.08.07, 14:11
          Na liście nie ma darczyńców, o których wiemy, że na pewno zapłacili. Od
          niektórych osób dostalismy kopie przelewów - po dostarczeniu do Fundacji
          zostały zaksięgowane.
          Jednak tych niezaksięgowanych wpłat jest całkiem sporo. Przypuszczam więc, że
          może są i takie, o których nie wiem, a też nie znalazły się na wykazie z
          Fundacji. Robię teraz research wśród znajomych, ale sytuacja jest trochę
          niezręczna.
          Na wszystkich druczkach, które widziałam, a których nie ma w oficjalnym
          wykazie, były dane mojego synka - czasem na samym poczatku, wiec tłumaczenia
          Fundacji, ze np. tytuł przelewu był za długi i nazwisko odbiorcy się nie
          zmiesciło, nie do końca mnie przekonują.
          Dane o wpłacających (data i kwota) do końca kwietnia otrzymalismy od pań z
          Fundacji- mój mąż wziął wydruk z biura. W internetowym wykazie transakcji też
          mam dane tylko do końca lutego.
          Pozdrawiam!
          • agamama123 Re: Mój synek w Fundacji - głupia sprawa :( 06.08.07, 14:19
            Nawet nie wiedziałam, że mozna wziasc od nich wydruk przelewówsmile
            A jeśli chodzi własnie o ten tytuł przelewu - u nas tez często sie nie mieścił -
            dlatego tytuł przelewu oznaczany był najpierw numerem dzieci w fundacji.
            Pozdrawiam i zycze aby wszystkie wpłaty zostały zaksięgowane.
            Mam nadzieje, ze wszystkie pieniazki, które dobrzy ludzie oferowali naszym
            synkom tez no nas trafiąsmile Choc i tak uzbierana kwota przekaracza nasze
            najsmielsze marzeniasmile
            • anyaa do agamama123 15.08.07, 22:01
              Mam pytanie - sprawdziłaś już swoje wpłaty? Nie brakuje Ci żadnych
              ofiarodawców?
              Z tego, co przeczytałam na forum Fundacji, takich osób jak ja jest
              więcejsad
              Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka