shih-mo Re: meble w przedpokoju 29.03.16, 22:15 Ja mam dość duży przedpokój i mam tam dwie duże szafy, lustro, komodę, wieszak i psie spanie. Ale mój przedpokój ma z 15mkw. Komoda bardzo mi sie podoba jako wystrój przedpokoju, można w niej trzymać wiele drobiazgów a na niej jakieś durnostojki. Ja mam koszyk na klucze itp oraz wazon. Odpowiedz Link Zgłoś
shih-mo Re: meble w przedpokoju 29.03.16, 22:19 Dopiero zobaczyłam jaki stary wątek Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: meble w przedpokoju 29.03.16, 22:29 Szafa we wnęce z lustrem, nieduża szafka z czterema szufladami tuż przy drzwiach na klucze, pasty do butów, itp, mały fotelik połączony z koszem na parasole i mini półeczką z boku oraz miejscem na buty pod spodem, a nad tym wisząca półka na czapki, szaliki, kapelusze . Wszystko to, oprócz szafy wnękowej z rattanu. W dalszej części przedpokoju, takim korytarzyku prowadzącym do pokoi jest mała witrynka stojąca, a nad nią wisząca. Trzymam tam małe, kolekcjonerskie filiżanki Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: meble w przedpokoju 30.03.16, 08:18 Gora pojemny a lekki wizualnie wieszak ( fotka w galerii), pod nim lustra a pod lustrami komoda z krakowskiej Profap - Nero. Szerokosc komody, luster i wieszaka to ok 180 cm. Komoda jest bardzo pojemna. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyla Re: meble w przedpokoju 30.03.16, 08:43 ławeczka do siadania i zakladania butów Odpowiedz Link Zgłoś