martunka77 10.11.07, 18:10 no wlasnie za czym bo ja za ........spaniem na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 18:16 Za brakiem zgagi I za sobą szczupłą- w ciąży przybrałam 34 kilo... Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 18:18 za alkoholem, imprezami do rana, spaniem na brzuchu i za wieloma innymi czynnosciami Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 21:01 Ja tez za imprezkami, i za.. moimi dzinsami! Odpowiedz Link Zgłoś
majdeczka Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 18:56 za nartami i rowerem, ale także za rozmiarem "S". No i za dzieckiem moim, żeby je już wreszcie mieć "na wierzchu", jesli można to tak ująć. Ale generalnie ciążę wspominam super i mogłabym nawet rozpocząć wątek "za czym z czasu ciąży tęsknicie najbardziej" (np. za prawem do spania i jedzenia bądź ile, albo za taryfą ulgową w pracy). Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 20:00 pewnie ze za spaniem na brzuchu...i dopiero teraz po 7 miesiacach jak materaz zmienilismy spie prawie cale noce w tej pozycji nadrabiam zaleglosci... a imprezka i wyjscie nocne?....tez chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 20:34 Spaniem na brzuchu, piciem kawy i napojów gazowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 20:38 za szalonym seksem i spaniem na brzusiu za aerobikiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 21:03 za niczym byla świetnym wytłumaczeniem na wszystko i gdyby ciąża nie kończyła się urodzeniem dziecka, to mogłabym być w ciaży permanentnie Odpowiedz Link Zgłoś
vandene Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 21:15 za normalnym życiem sprzed ciąży w ogóle ciąża była dla mnie nie taka fajna, przez pierwszy trymestr nie mogłam patrzeć na jedzenie i brzuch mnie bolał, drugi trymestr w miarę znośny, a w trzecim byłam jak wieloryb - ledwo się poruszałam, ledwo spałam i w ogóle ledwo żyłam - zwłaszcza podróże do pracy były dla mnie męczarnią (skutek chodzenia do gina na NFZ - odmowa L4), w dodatku 100 tysięcy pryszczy mi powyskakiwało zdecydowanie nie lubię być w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 21:23 Za widokiem swojej pipki najbardziej. I stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 21:34 za Baileysem.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 18:46 G0sik (bo zauwazylam, ześ w ciazy - gratulacje ) - wlasnie w czwartek przyjedzie do mnie prosto z Irlandii zapas Baileysa... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 22:32 Tęsknie, o jestem na finiszu ciąży za: - butami na obcasach; - normalnymi ciuchami; - takimi normalnymi zakupami ciuchowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 22:44 I za pracą, od sierpnia jestem na L4 przymusowym. Zycie domowe mi nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 10.11.07, 22:43 Nie wiem jak to określić... pod koniec byłam jak wieloryb, masakrycznie spuchnięta i ciężarna do granic możliwości... no to za gibkością chyba ? Ale ogólnie było świetnie, dobrze się czułam a jak pod koniec byłam na zwolnieniu to bardzo miło sobie drzemałam bez ograniczeń, czytałam i byłam zadowolona z życia Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:25 za dżinsami normalnymi a nie z kangurzą "kieszenią" zamiast talii, moimi kozakami na wyższym obcasie, za mrożoną żurawinówkąspaniem na brzuchu i normalnym przyjmowaniem jedzenia (moja rzygliwość w ciąży uratowała mnie chyba jednak przed nadwagą... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:30 ja tak samo - za spaniem na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:31 za szczupłą figurą i zmianą pozycji do spania, bo mogłam spać tylko na jednym boku. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:33 za sexsem... Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:33 Za jazdą na rowerze i pracą (7 miesięcy na L4 niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:50 -za jedzeniem i piciem tego na co mialam ochotę -za "normalnym" seksem -za swoja wagą sprzed ciazy -za imprezami Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 13:57 za słodyczami,sokami,owocami(miałam cukrzycę ciężarnej) i czasem piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 14:01 Za spaniem na brzuchu, potem długo długo nic, i za piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 14:31 za sushi))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 17:19 Za moimi Levis'ami, za spaniem na brzuchu, za piwem, za papierosami, za niebolącym i sprawnym ciałem, za seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagniatko Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 11.11.07, 17:36 Do finiszu jeszcze dwa miesiące, ale tęsknię: - za niczym nie skrępowanym seksem - za alkoholem - za NORMALNYMI ubraniami i zakupów tychże - za spaniem na brzuchu (przed ciążą nie potrafiłam zasnąć w jakiejkolwiek innej pozycji) - za brakiem bólu żołądka i kręgosłupa - za brakiem stękania przy zakładaniu spodni lub zawiązywaniu butów oraz bezproblemowym goleniem nóg - za większą swobodą ruchów Odpowiedz Link Zgłoś
zapracowana6 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 08:33 Za rzutkością, umiejętnością wykonanywania "200" rzeczy na raz, za możliwością zarobienia dodatkowych pieniędzy i braku konieczności oglądania swojego pustego konta w 12 dni po otrzymaniu pensji, za możliwością towarzyszenia dziecku w zimowych zabawach (sanki, narty, łyżwy), za wąskimi dżinsami. Kilka rzeczy jeszcze by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 09:35 za spaniem na brzuchu, za rowerem, za normalnymi ubraniami (choć teraz ciążowe też można fajne dostać), za imprezami w zadymionym lokalu (choć i tak njie palę), za piwem, za kawą bez ograniczeń. A najbardziej to mi brakowało zimnego piwa w upały. Miałam kiedyś nawet taki sen: z brzuchem pod nos stoję obok wielkiego kufla piwa, sięgającego mi do pępka. W kuflu zostało tylko trochę na dnie i wyglada, że ja to otrąbiłam i mam wyrzuty sumienia, że dziecko się urżnęło. No. A potem urodziłam alergiczkę i ciąża w porównaniu z karmieniem to było małe piwo (którego też znowu wypić nie mogę oczywiście). Tyle mam z życia, że na brzuchu mogę spać. Do 6 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-nie-andzia Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 11:19 Za spaniem na brzuchu też. A ponadto całą ciążę miałam nieodpartą ochotę na tatara, z cebulką i ogóreczkiem. Żeby mnie nie drażnić, nawet mąż, wielbiciel tatara, sobie odpuścił. I za tym, żeby wejść na parapet i mieć równiutko zawieszone firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
anettabartczak Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 17:05 w sezonie zimowym byłam w 6 - 8 mc ciązy i okrutnie tęskniłam za jazdą na nartach - uwielbiam ten sport i szybką jazdę. Za normalnymi zakupami ciuchowymi - rozmiar 38, a nie w sklepach dla ciężarnych, za moimi ulubionymi jeansami biodrówkami, za butami na wysokich obcasach, za jazdą samochodem bez problemów( mdliło mnie strasznie). Za wolnością bez,, balastru" za barkiem ograniczeń z tego tytułu. W 8 miesiącu już nie mogłam doczekać się dziecka - chciałam go wreszcie zobaczyć itd....i pozbyc sie zbędnych kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: za czym najbardziej tęskniłyście w ciąży. 12.11.07, 17:07 martunka77 napisała: > no wlasnie za czym bo ja za ........spaniem na brzuchu. ja też Odpowiedz Link Zgłoś