marcyszka 22.11.07, 14:57 Nie wytrzymam i muszę się pochwalić. Mój syn jest na okładce nowego katalogu z zabawkami Tesco www.tesco.pl/oferta/gazetka-zabawki/szablon.php?hm=warszawa-gorczewska Ależ jestem dumna. Niby nic, a cieszy. No i fajna pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justi54 Re: śliczny, gratuluję a ile ma lat? 22.11.07, 15:05 no i jak się tam wkręcił czy przez jakąś agencje? Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: śliczny, gratuluję a ile ma lat? 22.11.07, 15:11 Dziękuję Bartosz ma 3,5 roku, ale jest wysoki (po tacie), wszyscy dają mu zawsze rok więcej. Był już w kilku gazetkach Tesco, ale nigdy na okładce. A w wieku 9 miesięcy wygrał casting do Smyka. Był wtedy na ulotkach, standach, w internecie, a na dużym Smyku w Warszawie na Kruczej jego zdjęcie wisziało na zewnątrz budynku. W warszawskiej Arkadii do tej pory jego zdjęcie jest na jednym z podświetlanych standów. Czasem przy okazji zakupów miło mi zerknąć na niego, pomyślę sobie w duchu, że tylko ja wiem, ze to mój syn i duma mnie rozpiera Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Muszę się pochwalić ;-) 22.11.07, 17:07 Śliczny chłopaczekOj,ciężko będzie Ci się opędzić od kandydatek na synowe Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Muszę się pochwalić ;-) 22.11.07, 18:48 no, kochana, przystojniacha, jak się patrzy ) Odpowiedz Link Zgłoś