gabrysia5 Re: Watek bielizniany 18.05.08, 22:55 W te dni noszę bieliznę bawełnianą i nieco ciaśniejszą (nie zaciasną oczywiście).I zmieniam codziennie, ale przyznam sie,że mam w szufladzie majtki "te gorsze" tzn przeznaczone własnie na te dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Watek bielizniany 19.05.08, 01:01 no dziewczyny, gdzie wy macie te odbyty???!!! bo ja zgadzam sie z kolezanka gdzies powyzej, ze takowy sie jak najbardziej na podpaske zalapuje!!! A w dodatku nie zakladam kajakow, tylko te srednie na normalny okres, nie na krwotok smiertelny. Co do majtow, to mam takie ulubione, nie jakies wyprute i sprane, ale w koloze, ktory mi na te dni najbardziej podchodzi : fioletowe, albo czerwone. Takie mam specjalne, niespecjalnie na ten cel kupione, ale sprawdzaja sie swietnie. Opiete, trzymaja jak nalezy caly interes, przez ubranie nic a nic nie widac, nic sie nie zwija... a ze mam ich kilka par, to zmieniam jak tylko smierdna... moze byc i wiecej niz codziennie... to tyle w temacie. A ty sfajczala, a fe! Swintucho jedna, gaci ci sie uprac nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Watek bielizniany 19.05.08, 01:02 acha, jakby ktos chcial namiar na te gacie fioletowe, to to DIM sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: Watek bielizniany 19.05.08, 17:54 Jednego za to nie rozumiem.. o co chodzi z tym kolorem?? Czemu akurat czerwone czy fioletowe?? cO TO POMOZE NA OKRES? No nieee, plam nie bedzie widac i dalej nosic bedziecie? Dla mnie wcale nie takie straszne dwa razy majtki zmieniac, bo przeciez juz mowilam, ze podpaski zmieniam, nie plamie, a jak poplamie to pewnie, ze piore a jak nie schodzi to wyrzucam. Moje majtki ani smierdza(podpaski owszem, ale wyrzucam), ani nic wiec o co ten szum? Czyli ze moja siostra racje ma=? Blagam, naprawde ZADNA majtek wiecej niz 1 dzien nie nosi z podpaska??????? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Haha a wkladek higienicznych uzywasz? 19.05.08, 18:08 Wtedy tez nie trzeba majtek zmieniac, no chyna ze stringi ale co tam pasek sie nie brudzi a co najwazniejsze nie smierdzi. Jestes stworzona na potrzeby tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 19:55 No bo jak sie jasne poplamia, to po praniu, zeby nie wiem co robic - zostaje plama. A na ciemnych UPRANYCH! tego tak nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 A z moich schodzi 19.05.08, 21:51 a ja mam te swoje specjalne właśnie białe.Nie zostają mi żadne plamy ani ślady.Wszystko sie spiera pięknie.A tak a'propos mam patent na pranie delikatnej bielizny (koronki itp) piore w soli do prania firan.Koronki nie żółkną a biel pozostaje bielą.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwi-a-25 Re: A z moich schodzi 19.05.08, 22:01 Ja nie mam majtek specjalnie na okres.Nosze zawsze stringi i uzywam tamponow, do tej pory bylo zawsze wszystko czyste. No i zmieniam codzienie!! Ale interesujace sa niektore wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 22:48 jak mam okres nie nosze majtek, wkłądam sobie tampon, zwisa mi taki sznureczek i lekki wiarek czystym , wiosennym powietrzem wietrzy moje wszystkie otwory dupne i z tego powodu tez sie nie myję..jesienią i zimą jest gorzej...zima to chociaż mi wszystko zamraza i też wytłucze smrodek i bakterie, a jesienia troche problemu z błotem,ale jak przyschnie to sam sie wykruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 22:50 Bez sensu i kiepski żart czy co tam to miało być.Mnie nie ubawiło w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 22:52 No i....a mnie nie bawi ten wątek,bo nie przypuszcam zeby ktos przy zdrwoych zmysłach napisał serio,ze nie zmienia przez tydzień majtek Odpowiedz Link Zgłoś
alinka.0 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 22:57 Dopiero teraz sie włączam, ale nie rozumiem jak cie coś nie bawi to zawsze wypowiadasz swoje zdanie.Wątek może dość prowokujący, ale po co pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:00 A dlaczego nie?? skoro ktos moze założyć w moim mniemaniu głupi wątek, to ja w przypływie natchnienia mogę napisac głupi post, na który ty mozesz mi madrze albo głupio odpowiedzieć..tak chyba działa formum..czy tez się mylę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:00 tak nawiasem, co cie tak oburzyło,ze się nie myje tylko wietrzę????swojego czasu był watek o niemyjących sie , więc to chyba nic nowego????? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 kotbehemot6 19.05.08, 23:04 Eeee nie oburzyło mnie wogóle.A jak działa Formum to nie wiem.W sumie racja głupi watek ->głupie odpowiedzi.Pozdrawiam i mam nadzieję,ze wyczułas żart. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: aaaaaaaa 19.05.08, 23:05 Z drugiej zas strony nick SFAJCZAŁA pasuje jak ulał do noszenia majtek okresówek przez kilka dni.Kurcze mnie sie dziwnie kojarzy.A wam. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka.0 Gabrysiu 19.05.08, 23:07 A ja nie jestem od tego zeby oceniac cudze nicki.Taki sie jej podobał i taki ma .Koniec kropka.Wątek faktycznie malo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Przymierzałam się kilka razy do tego wątku... 19.05.08, 23:22 ... a teraz wolałabym wyrzucić z pamiędci to, co w onym wątku wyczytałam. JAK MOŻNA gaci nie zmieniać codziennie? Wytłumaczcie bo ja niby ze wsi, ale nie rozumiem. Nie smierdzi toto? Nie poci się? Czy całe majtki objęte są doskonałą ochroną podpaski? To może to nie podpaska ale pielucha jest? Ale jak pielucha, to tylko Bella Happy, tylko one są tak wielkie, żeby całe dupsko przykryć wraz z otworami nr 1, 2 i 3. Tragedia. Normalnie tragedia. Bez alkoholu nie pojmę Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko2812 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:37 Nie macie się do czego przyczepić dziewczyny, każdy zmienia majtki czy tego chce czy nie, indywidualna sprawa, każdy inaczej się poci, kazdy inaczej się myje, każdy używa innych majtek i nie róbcie z tego powodu scen, a dlaczego niby nie można mieć specjalnych majtek na okres?Jesli uzywa się podpaski to wiadomo że czasami można pobrudzić majtki, a tego tak łatwo już nie spierze szczególnie z białych, zawsze pozostanie jakiś ślad. Jeśli chodzi o mnie, nie mam specjalnie dobranych majtek na różne okazje, chodzę we wszystkich, a na okres używam tamponów i wkładek. nawet jak śpię to mam tampon. Kiedyś uzywałam podpasek na noc to później bywały plamy na prześcieradle. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:42 mozna miec sppecjalne majtki i na okres i do seksu...ale ich nie zmieniac nie można Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:43 ja się nie czepiam tego, że się posiada specjalne majtki na okres... Ja się czepiam tego, że tych majtek nie zmienia się codziennie (bo po co, skoro jest podpaska...). Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko2812 Re: Watek bielizniany 19.05.08, 23:52 Czasami można nie zmieniać majtek a utrzymać higienę, różne sytuacje sie zdarzają, np. ja zawsze podczas wyjazdu biorę i majtki i chusteczki, ale nie raz zdarzyło mi się nie zmienić majtek bo zapomniałam (po imprezie zakrapianej rzecz jasna poszłam spać w tych co chodziłam w ciągu dnia), lub np. byłam w bardzo wilgotnej strefie gdzie ubranie nie mogło wyschnąć, cały czas było mokre, a suszarki nie miałam, jednak dłużej niż dwa dni w majtkach w tych wyjątkowych sytuacjach nie chodziłam. No i zawsze miałam przy sobie chusteczki. Oczywiście to są tylko wyjątki, ale czasami wszystko może się zdarzyćPozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Watek bielizniany 20.05.08, 22:36 Kuźwa żesz, czasami wszystko się może zdarzyć, jak zachlam na imprezie i nie chce mi się umyć, to też śpię w tych samych majtkach, nie zmywam makijażu i budzę się rano śmierdząca i rozmazana jak przechodzona Greta Garbo... Ale Z PREMEDYTACJĄ nie zmieniać gaci podczas okresu, bo przecież jest podpaska więc sie nie brudzą.... to nie mieści się w moim światopoglądzie. Tak się nie godzi robić w cywilizowanym świecie. Oczywiście jak dla mnie to Sfajczała może nie zmieniać majtek i okręgły rok, używając sprytnie wkładek i podpasek. Nie moje majtki, nie mój tyłek. Tylko mam nadzieję, że nie spotkamy się w tramwaju obok siebie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś