kotbehemot6 03.06.08, 14:14 Truskawki ze śmietaną , to najlepsza rzecz na świecie. na upał. Dodam jeszcze kwas chlebowy mojej babci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaania7 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:17 Z truskawkami sie zgadzam w zupełnościCo do kwasu chlebowego to nie miałam okazji próbować Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:19 Ach, kwas chlebowy to sama słodycz z naturalnymi babelkami, na upały więcej jak rewelacja. Można kupić, ale do dommowego jest jak pięśc do nosa-szkoda pieniadza,ale można zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:25 To mi powiedz jak sie to robi to spróbuję Bo jak na razie truskawki ida codziennie na kilogramy małż nie je więc ja sie obżeram na śniadanie obiad i kolację Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:30 Wydaje mi się, że babcia robiła podobnie pychotka.pl/drinki/bezalkoholowe/kwas-chlebowy.html doczytałam,ze on zdrowy na dodatek jest...chyba tez zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania7 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:39 Jeszcze dziś wieczorem się za to wezmę Mam nadzieję ze sie uda Dzięki za przepis Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:44 Śliczna konstrukcja z tą pięścią do nosa Tak, jak Kasia Cichopek ostatnio powiedziała, że emocji będzie "co nie liku" Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:51 śmietane właśnie zużyłam do mizerii, ale mam truskawki z pola moich tesciów sama zbierałam ale z tego co pamietam, z dzieciństwa to paradoksalnie ze śmietaną i cukrem zawsze wydawały mi się bardziej kwaśne... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 15:00 Jecie mizerię ze śmietaną? My też. Ale widziałam, że niektórzy mizerią nazywają ogórki z wodą i pieprzem. Szyszuniu, lubię Twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 16:22 nazywać to mizerią to chyba nadużycie to bardzo mi miło, polecam się życzliwej pamięci)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 14:59 Też tak myslałam aż spróbowałam truskawek z jogurtem bałkańskim. Śmietanę jak dla mnie mogą przestać sprzedawać Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 15:01 Z jogurtem bałkańskim to tylko truskawki skandynawskie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re:o nie! nie lubie truskawek! 03.06.08, 15:00 ale wam smacznego zycze cokolwiek tam lubicie! Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re:uwielbiam truskawki, każde owoce ale same 03.06.08, 15:09 owoce wyłącznie same, bez dodatków, "nikt by mnie nie zmusił" do zjedzenia truskawek ze śmietaną... śmietana to jak dla mnie w ogóle może nie istnieć, jogurt naturalny lubię, ale oczywoście sam, bez niczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re:uwielbiam truskawki, każde owoce ale same 03.06.08, 15:10 Jogurt naturalny jest dla mnie zbyt naturalny Uwielbiam niezdrową, wysokoprzetworzoną żywność Odpowiedz Link Zgłoś
abocijawiem Re:uwielbiam truskawki, każde owoce ale same 03.06.08, 15:17 Melon albo harbuz na upaly! Jeno sika sie pozniej na potege Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re:uwielbiam truskawki, każde owoce ale same 03.06.08, 15:21 O tak, zimny, dobru harbuz,tez pychotka...ale jeszcze dobrych nie ma,albo sa -kawałek maleńki-15 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 15:16 Truskawki jadam solo albo nurzane w cieplej , zastygajacej na owocach ciemnej czekoladzie, mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 15:20 o żesz...to jest zestaw pierwsza klasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 16:29 Truskawki na upał są iście mniamuśne Ale jeszcze bardziej mniamuśne są młode ziemniaki z koperkiem i maślanką. Mmm... Lecę do kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Mówcie co chcecie ale... 03.06.08, 17:08 o, tak, młode ziemniaki ze skwarkami, koperkiem i kefirem, no odlot po prostu)) truskawki z jogurtem naturalnym i cukrem, jagody takoż, natomiast poziomki, takie prawdziwe, własnoręcznie w lesie zbierane-tylko same! mmm, ten aromat... Odpowiedz Link Zgłoś