igus_tryn 05.06.08, 16:04 Kobiety! chcę złozyc podanie o prace do Urzędu Miasa, Starostwa i Urzędu Gminy. Podpowiedzcie mi do kogo te podania powinny byc kierowane, bo przecież nie napisze Szanowni Państwo. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.bea Re: podpowiedzcie 05.06.08, 16:48 do działu kadr.... " jestem zainteresowana praca w urzedzie miasta......itd.." beaosobowo Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: podpowiedzcie 05.06.08, 18:43 Z tego co wiem, urzędy prowadza rekrutacje poprzez biuletyn informacji publicznej, czyli- najpierw zamieszczaja info o wolnym stanowisko w tymże BIPie i dopiero wtedy mozna wysyłać aplikacje na konkretne stanowisko, względnie zanieść osobiscie w zamknietej kopercie. Takiego podania wziętego od czapy raczej nikt Ci nie przyjmie, tym bardziej, że by móc spełnić wymogi formalne nalezy prócz cv dostarczyc jeszcze całą masę dokumentów, takich jak zaświadczenie lekarskie, oświadczenie o niekaralności i obywatelstwie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lorenza_pellegrini Re: podpowiedzcie 05.06.08, 19:55 Bez szans. Nie marnuj czasu na pisanie "w ciemno". Najpierw BIP bip.kprm.gov.pl/ zakładka "baza ogłoszeń" i szukasz wolnych stanowisk w swoim mieście. Wymagania zawsze podobne: ksera dokumentów potwierdzających wykształcenie i zatrudnienie, oświadczenia o korzystaniu z pełni praw, o niekaralności za przestępstwa karno-skarbowe... Naprawdę wysyłać do wojewody czy marszałka, bez ogłoszenia o konkursie, to wysyłac do kosza... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-6 Re: podpowiedzcie 10.06.08, 15:03 ja pracuję w Urzędzie i wiem że strasznie ciężko jest tam się dostać. konkurs konkursem, ale bez znajomości nie dasz rady tam się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś