lilka69 05.07.08, 23:25 mnie nie. ani skora ani waga. tylko widac blizne po cesarskim cieciu i w tym sensie ta zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meguni Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 05.07.08, 23:26 tak, schudłam 25 kg - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 05.07.08, 23:31 Mnie się zmieniła przed, przytyłam 34 kilogramy. Szybicutko wróciłam do normy, bez diet i ćwiczeń. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 05.07.08, 23:36 a chwalisz sie czy zalisz?? u mnei po pierwszym tez zmian nie bylo widac zadnych zrob sobie drugie to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 00:07 to samo pytanie chciałam zadać))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 08.07.08, 11:06 albo i trzecie Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 00:04 o tak, na porodówce miałam 105cm w pasie, na sali poporodowej o kilka cm mniej Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 00:11 No to chyba powinnaś się cieszyć! Post trochę głupi,sorrki... Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 00:20 strasznie ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 08:39 a czy lilka ma co niedoskonałego? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 09:59 Zdaje się, że jednak ma..i stąd te nieustanne posty podkreślające własną doskonałośćP Tak, tak Lilka -uprzedzam wypowiedź- uwziełam się na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 10:02 Owszem, mam rozstępy na piersiach i biodrach. Po kilku latach od porodu wagę mam niższą niż przed ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 10:44 piersi mam brzydsze, o wiele brzydsze Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Tak, wszystkie jesteśmy brzydsze, 06.07.08, 11:38 z rozstępami/ wychudzone/ upasione/ z cycem wybujałym pod niebiosa/ sflaczałym/ mikrym. Bardzo się cieszymy, że u ciebie tak inaczej, tak wspaniale, szkoda, że oprócz blizy widać, że wycięto ci coś jeszcze (a może tu też bez zmian i się czepiam niepotrzebnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Tak, wszystkie jesteśmy brzydsze, 06.07.08, 11:53 iwoniaw napisała: > (a może tu też bez zmian i się czepiam > niepotrzebnie?) . Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: iwoniaw 06.07.08, 13:13 wiele kobiet( chyba wszystkie moje kolezanki) nie narzekaja na stan swojej sylwetki przynajmniej po pierwszej ciazy. a ty zakladasz, ze ja sie chwale. nie ma sie co chwalic bo wiele kobiet wyglada tak samo jak sprzed ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: iwoniaw 06.07.08, 14:13 hahaha no to PO CO ten watek? tak lillka jestes doskonala wielbimy cie Odpowiedz Link Zgłoś
deleine jeśli ktoś zna skecz młodego stuhra o tel. 06.07.08, 20:01 a ja jej nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 13:01 Coś nie za bardzo Lilka wierzę w twoje słowa , nie znam nikogo , komu by się na gorsze nie zmieniła choć trochę figura po porodzie .Chyba ,że jesteś po udoskonaleniu plastycznym tu , tam i ówdzie . Ja choć dbałam i wciąż dbam o siebie mam rozstępy , celulitis i obwisły biust . Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: hana hula 06.07.08, 13:10 od 5 tyg ciazy bylam na zwolneiniu lekarskim. mialam czas na pielegnacje ciala CALE dni! znacznie krocej niz pewnie wy karmilam piersia wiec karmienie nie wplynelo mi na wyglad biustu. w ciazy przytylam 10 kg. ale wlasnie obawialabym sie ewentualnej drugiej ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
onlypas Re: hana hula 06.07.08, 13:20 A ja jestem zadowolona Schudłam 20 kg (jeszcze karmię piersią, więc się napawam tą chwilową szczupłością); rozstępy mam na brzucholu, ale nigdy nie odsłaniałam, więc pal licho; cyc coraz bardziej obwisły...Chrzanić to Za to mam słodkiego dzieciaczka)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: hana hula 06.07.08, 13:40 lilka69 napisała: > od 5 tyg ciazy bylam na zwolneiniu lekarskim. mialam czas na pielegnacje ciala > CALE dni! znacznie krocej niz pewnie wy karmilam piersia wiec karmienie nie > wplynelo mi na wyglad biustu. w ciazy przytylam 10 kg. > > ale wlasnie obawialabym sie ewentualnej drugiej ciazy Niesamowite . Jak to sobie sprytnie wszystko wymyslilas...zeby i zadbac o siebie i figury sobie nie zniszczyc Swoja droga moj ojciec ma taka sasiadke (przyjaciolka rodziny) ktora ma teraz okolo 50 i ciagle mowi ze od 20 lat sie wcale nie zmienila i figura ta sama, i twarz, i rzeczy ciagle te sprzed 20 lat nosi. No ja tam widze na niej zmiany ...zwlaszcza ze widuja ja raz lub 2 razy do roku. No coz...najwazniejsze patrzec w lustro i widziec to co sie chce widziec...moze wstaw gdzies linki do fot sprzed kilku lat i po...nalepiej by byly na nich daty....to ci ocenimy. Chodz nie wiem czy to miarodajne bo w Photoszopie z 100 kg babska mozna zrobic gwiazde 40 kg Odpowiedz Link Zgłoś
lucyn3-3 Re: hana hula 06.07.08, 19:23 Nie karmienie wpływa na wygląd biustu tylko podobno to,jak bardzo powiększy się już w ciąży,no i od stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: hana hula 07.07.08, 19:52 lilka69 napisała: > od 5 tyg ciazy bylam na zwolneiniu lekarskim. mialam czas na pielegnacje ciala > CALE dni! znacznie krocej niz pewnie wy karmilam piersia wiec karmienie nie > wplynelo mi na wyglad biustu. w ciazy przytylam 10 kg. no patrz -ja nie leżałam,przytyłam 8kg rodząc 4kg dziecko i wyszłam ze szpitala w ciuchach z przed ciąży nie pacykując się CAŁYMI dniami i karmiąc 1,5 roku mam takie samo ciało i piersi jak przed ciążami - i tak razy 3 po trzecim wyglądam lepiej jak po pierwszym i co z tego? to nie dzieci "psują" ciało tylko czas żeby nie wiem co to czasu nie przeskoczysz i wcześniej czy później zacznie się marszczyć,zwisać i nie będzie takie jędrne jak za młodu wtedy kremy już nie pomogą tylko operacje ale czy warto? jak dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
annamariamuff Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 13:56 No raczej tak zwlaszcza ,ze od urodzenia pierwszego dziecka minelo 15 lat wiec prze te lata cialo sie zmienia i bez ciazy) Potem przyszly nastepne ciaze i figura juz nie ta sama. Wagowo jestem tak ja bylam ale mam wiekszy biust, nie taki plaski brzuch rozstepow nie mam ale celulitis w niektorych miejscach owszem . W sumie nie narzekam kiedys mialam figury chlopczycy wysoka, plaska teraz bardziej kobieco wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
qunegunda Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 14:36 >tylko widac blizne po cesarskim cieciu może to była lobotomia? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 18:23 Nie zmieniła się - niestety. Jak byłam chuda, tak nadal jestem. Jedynie bicepsy mi urosły od noszenia dziecka i wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 18:32 Pogadamy jak urodzisz tyle dzieci co ja Odpowiedz Link Zgłoś
leonie26 Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 19:53 Jak narazie mam jedno dziecko i nie zmienila sie! Ale przd ciaza robilam duzo sportu i zdrowe odzywianie, co sie jednak troche zmienilo, bo czasu troche mniej, ale co ma byc to bedzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 21:03 ani skóra ani waga wagę mam od 10 lat, a skórę jeszcze dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 21:09 w ciągu siedmiu lat cała skórka jest nowa, więc to jest już twoja następna Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 22:11 na bank nie jest w sklepie nikt nic nie mówił, że się będzie wymieniać, jaka była pomarańczowa, taka jest Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 06.07.08, 21:52 nie zmieniła mi się figura po 3 dzieci... zmieniła mi się po żwrci i piciu piwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Mathiola 06.07.08, 22:33 Mathiola, a biodra to z czego rosną, piwa czy z ciąż? Prosze, powiedz że to drugie, bo tego jestem sobie w stanie odmówić! Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 07.07.08, 09:23 Po pierwszym dziecku wcale ale po porodzie drugiego od razu zauważyłam że skóra na brzuchu jest inna,jakaś taka wiotka. Za to mam bardzo dobre piersi a karmiłam 2 i to długo bo pierwsze 15 m-cy a drugie 21m-cy.Pewnie geny Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 07.07.08, 09:23 po urodzeniu dwójki dzieci, tak - na szczęście na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 07.07.08, 18:59 Ale geny genami ,dodam jeszcze rzecz chyba bardziej wpływającą na wygląd moich piersi, po prostu poszłam z wagą do przodu! Gruba nie jestem,ale w sumie ważę więcej niż przed ciążami i większość tłuszczu umieściło się chyba w biuście Chciałabym schudnąć ale naprawdę żal mi biustu,tu by pewnie zmiany były najbardziej widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: zmienila wam sie figura po urodzeniu dziecka? 08.07.08, 11:02 Mi się zmieniła na lepsze. Przede wszystkim mam mniejsze piersi, co sobie chwalę bo rozmiar d nie zawsze jest wygodny, teraz mam C i jest ok. No i niedawno jak postanowiłam zrzucić kilka kg uświadomiłam sobie, że ważę 2 kg mniej niż 10 lat temu jak zdawałam maturę Jedyny mankament to brzuch, ćwiczę regularnie brzuszki i jest płaski ale jak się zaniedbam albo bardzo najem to powiększa się w błyskawicznym tempie! Rozstępów nie posiadam a cellulit przed ciążą też miałam... Odpowiedz Link Zgłoś