j.p1 10.10.03, 10:34 czy macie jakis sposob na szybki powrót do formy ,dieta please !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_r Re: dieta 11.10.03, 15:45 Szybki powrod do formy? masz na mysli po porodzie? bo nie bardzo zrozumialam? Jezeli tak to mam dla ciebie tylko jedna rade.....sport i jeszcze raz sport.Moze jestem fanatyczka ale u mnie zadzialalo na znowu plaski brzuch 300 brzuszkow dziennie w seriach po 50 mozesz zaczac od 10 i po woli zwiekszac dawke)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo1 Re: dieta 11.10.03, 19:46 A ja polecam Ci dietę Kopenhaską tzw.13 (trwa 13 dni) Po 3 dniach stosowania jej schudłam już 2 kg ,dieta jest cieżka ale trwa tylko 13 dni i nie ma po jej zakonczeniu efektu jo-jo POzdrawiam IWo Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: dieta 11.10.03, 19:56 Hej ! A mogłabyś zdradzić tajniki owej diety ?! Jeśli to nie problem , to proszę na adres lemur_ks@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.p1 Re: dieta 12.10.03, 00:13 bardzo proszę o tą 13 dniową dietę, mój maluszek ma 5 miesięcy, a mi zostały jeszcze 4 kilogramy "do przodu". Nie jest to duzo, ale nie mieszę się w jesienne rzeczy i pojawia się problem bo właśnie wracam do pracy. pozdro jola.przadka@wp.pl J. iwwo1 napisała: > A ja polecam Ci dietę Kopenhaską tzw.13 (trwa 13 dni) > Po 3 dniach stosowania jej schudłam już 2 kg ,dieta jest cieżka ale trwa tylko > 13 dni i nie ma po jej zakonczeniu efektu jo-jo > > POzdrawiam > IWo Odpowiedz Link Zgłoś