andziulec 08.09.08, 12:25 13 października o godzinie 13:15 Dobrze, że to nie piątek hehe Jak na razie mam sprawę o rozdzielność majątkową, ale nigdy nie wiem co chłopu do łba strzeli Choć przesądna to ja nie jestem ale śmiać mi sie z tej daty chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Wyznaczyli mi termin rozprawy:) 08.09.08, 12:36 po usmieszkach w poście rozumiem,że mamy gratulować, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: Wyznaczyli mi termin rozprawy:) 08.09.08, 12:49 Jeszcze nie Poczekajmy czy się stary zachowa jak obiecał. Mam tę obietnice na piśmie więc chyba sie nie wymiga Odpowiedz Link Zgłoś
selinakonsultantka Re: Wyznaczyli mi termin rozprawy:) 08.09.08, 12:59 Eee, może nie jest taka zła ta data. To moje urodziny Chociaż z drugiej strony, w tym roku już 32 (chociaż mąż twierdzi, że 18) Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: Wyznaczyli mi termin rozprawy:) 08.09.08, 13:07 już raz w tym roku trzynastego miałam szczęście Na najtrudniejszym egzaminie poszło super. Ale nic dwa razy się nie zdarza P.S. Ten egzamin był w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: szczęśliwa trzynastka 08.09.08, 14:02 I moje urodziny też, te same )) Trzynasty - bardzo pozytywna data, zawsze tak uważałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: szczęśliwa trzynastka 08.09.08, 14:08 To te które mają 13 urodziny niech mi wyślą trochę pozytywnej energii co by mnie stres nie zżarł Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: szczęśliwa trzynastka 08.09.08, 14:49 skoro jesteście zgodni co do rozdzielności majątkowej, trzeba było to załatwić szybciej u notariusza czy to jakiś inny rodzaj rozdzielności? podział dotychczasowego majątku? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: szczęśliwa trzynastka 08.09.08, 20:53 moja pierwsza rocznica slubu Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: f.l.y 09.09.08, 10:34 Inny rodzaj ponieważ chcę datę wsteczną i przy okazji zwolnili mnie z kosztów sądowych. a datę wsteczną tylko sąd moze mi dać w wyjatkowych przypadkach (mam nadzieję, że tak będzie). Odpowiedz Link Zgłoś