dlania 21.09.08, 19:21 technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,5662826,Trolle___internetowi_pieniacze.html Pierwsza zasada: nie karmić! To tak a propos Tęsknię za Jopowa ("wesolych swiat"), chlip, chlip;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Trolle 21.09.08, 19:24 zamiast tęsknić za jopową możesz "nakarmić" arnikaarnika ) właśnie się zintensyfikowała na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Trolle 21.09.08, 19:30 ojej, to nie pomogę, z moim polotem nawet jopowej espeszyli for you nie poudaję. za wysokie progi na moje nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Dem 22.09.08, 10:52 bunny też o tobie myślę, nawet jak się z internetowej przestrzeni usuwam na czas jakiś ) a co u mnie... zmiennie i nieokreślono, na rozdrożu wielkich planów sobie jestem, ale ta jesień mnie zmraża, zniechęca, wpędza pod ciepłą kołdrę i decyzje w sprawie planów odsunę na wiosnę chyba. z tego wynika, że do wiosny conajmniej będę na ematce bzdurzyć razem z wami )))) i z góry przepraszam )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dem 22.09.08, 10:56 Huuuurrrraaaa!!!! Bo mysłałam, że Ci calkiem przestalo odbijac, nałóg pokonałaś i juz nas nie kochasz, chlip. chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Dem 22.09.08, 10:59 dlania, nie bluźnij. nie da się nie kochać oszołomek, do których przede wszystkim ty się zaliczasz, więc chcę czy nie chcę powracać tu muszę. serce nie sługa ) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: wlasnie chcialam napisac 22.09.08, 11:17 ze skads ja znam. arnikaarnika kojarzyla mi sie jakos negatywnie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Trolle 21.09.08, 20:17 ja nie tęsknię bo nigdy nie rozumiałam głębi jej słów Ale za to tęskniłam za Demartą, co to nam się zdematerializowała była pewnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Trolle 22.09.08, 10:48 aaaa bo ta demarta, to taki najgorszy rodzaj trolla jest. pójdzie precz, nie uprzedzi po co, na co, na jak długo, a potem wraca sobie, jak gdyby nigdy nic. bezczelna! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Trolle 22.09.08, 10:58 No może i troll, ale jak to mówią lepszy swój troll niż obcy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Trolle 21.09.08, 21:14 a ja tesknie za agaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino agata wróć 21.09.08, 21:21 z antosiem, antosią, antolką, antoniuszem, anatolem i anatolką. Jeszcze przemiła, empatyczna pani lekarz lilka69 czy jakoś tam i arioso1 Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Trolle 21.09.08, 21:27 tu macie porządnie wykarmioną trollicę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=84790886 przytoczony jest tam jej dawny wątek z ematki Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Trolle 21.09.08, 21:51 Ja tam czasem lubię trolla poczytać (są pewne kategorie trolli) Coś się dzieje przynajmniej... A i na dziwne odpowiedzi można liczyć Ematki się wkurzają....jest co czytać Odpowiedz Link Zgłoś
demarta a tak out of topic... 22.09.08, 14:23 to masz dlaniu piękny image w swojej aktualnej wizytówce! ta nieskończenie głęboka czerń długaśnych włosów, obfity dekolt, purpurowość paznokci i ten tajemniczy wachlarz... mioooodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: a tak out of topic... 22.09.08, 18:38 Baba zmienną jest - znudziła mi się rola aseksualnej cierpiętnicy Odpowiedz Link Zgłoś