baba06 22.09.08, 10:51 miałam w planach, ale przez ten deszcz na planach się skończyło Zrobię sobie jutroszczególnie,że mam wzmacniać nogi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirgone Re: dzień bez samochodu:) 22.09.08, 11:07 Z okazji dnia bez samochodu pewna zajezdnia w Warszawie zrobiła festyn promujący jazdę środkami komunikacji miejskiej. Na festyn przybył tłum ludzi, który samochodami zastawił nawet drogę dojazdową na moje osiedle. Piany dostałam, bo po raz pierwszy w życiu nie miałam gdzie zaparkować samochodu. Rozmowa z moją mamą: Mama: O rany, a co tu tyle samochodów??? Ja: Festyn z okazji dnia bez samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: dzień bez samochodu:) 22.09.08, 11:09 A mój mąż był bardzo zdziwiony jak rano odwoził nas do przedszkola że korków nie ma. Zamarzyło mu się że dzień bez samochodu mógłby trwac cały rok to w 15 min dojezdzałby do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: dzień bez samochodu:) 22.09.08, 12:59 Ani mysle swietowac, zadnej miejskiej zbiorowej komunikacji, brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: dzień bez samochodu:) 22.09.08, 13:01 We Wrocławiu w MPK można podróżować dziś bez biletu Odpowiedz Link Zgłoś