kiraout 05.11.08, 23:30 Prawie dwa lata starań o drugie i jest! zrobiłam test, pozytywny, 2-3 tydzień Mam nadzieję, że będzie ok. i jutro nie wyjdzie inaczej. Tfu! nie chcę zapeszać . Cieszę się jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia79-dwa Re: chyba zaciążyłam!!! :)))) 05.11.08, 23:35 skoro ty się cieszysz to ja też. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kiraout Re: chyba zaciążyłam!!! :)))) 05.11.08, 23:50 chyba jestem w szoku, bo normalnie taka wylewna raczej nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: chyba zaciążyłam!!! :)))) 06.11.08, 07:14 Wyczekane lepiej smakuje Coś o tym wiem, bo moja kruszyna, na którą czekaliśmy trzy lata!!!, obok w kołysce leży Dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: raczej 4-5 tydzien ciazy 06.11.08, 07:34 ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. w 2 tygodniu ciazy test by nic nie pokazal. gratuluje i trzymam kciuki. to pierwszy bobasek? Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: raczej 4-5 tydzien ciazy 06.11.08, 09:08 beniusia79 napisała: > ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. Ooooo, rany naprawdę???? >w 2 tygodniu ciazy test by nic nie pokazal. Ojej, na prawdę nic? TO chyba muszą kłamać w tych testach >gratuluje i trzymam kciuki. to pierwszy bobasek? w dodatku literek nie umiesz składać lub nie rozumiesz czytanego tekstu? Dziewczyno! Wyluzuj z tymi podwórkowymi mądrościami! Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: ib_k nie przesadzaj 06.11.08, 09:29 jesli to jej pierwsze dziecko, to moze nie wiedziec jak sie liczy tygodnie ciazy, dlatego napisalam tak a nie inaczej. wybacz, ale wczesnie rano bez kawy moglam cos przeoczy. nie mialam zamiaru sie wymadrzac (w przeciwienstwie do ciebie). > Ojej, na prawdę nic? TO chyba muszą kłamać w tych testach pisac to oni moga duzo, zaden test nie pokaze ci ciazy w 2-3 tygodniu ciazy. bylam w ciyzy, testy robilam wiec wiem jak funkcjonuja... Odpowiedz Link Zgłoś
kiraout Re: ib_k nie przesadzaj 06.11.08, 09:56 No, potwierdziło się, więc chyba jestem A test rzeczywiście pokazuje 2-3 tydzień ciąży , czyli 4-5 ciązy od ostatniej miesiaczki. zasadzie masz rację Ale teraz takie "mądre" testy produkują, że, wyobraź sobie pokazuje nawet 1-2 tc.(czyli inaczej3-4), oczywiście wynik jest obciążony błędem, ale jak czytam to takim pół na pół z nastawieniem raczej na niewykrycie niż wykrycie To będzie moje drugie dziecko, więc jestem oblatana Pozdrawiam i dziękuję dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: wybacz, dopiero teraz doczytalam, ze to o 2 06.11.08, 09:31 chodzi. ciesze sie ib_k, ze jestes taka przedsiabiorcza i rozlozylas moj tekst na watki pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: chyba zaciążyłam!!! :)))) 06.11.08, 08:54 To gratulacje i powodzenia z dwójką. Ja niedawno zaczęłam swoją przygodę jako mama dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: chyba zaciążyłam!!! :)))) 06.11.08, 10:06 Gratuluję i niech CI brzuszek rośnie ładny, zdrowy, okrąglutki Odpowiedz Link Zgłoś