biedro_neczka 20.11.08, 21:32 jak wstawić w sygnaturce obrazek, aby się wyświetlał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 20.11.08, 22:05 Wstawiając taki w kwadratowych nawiasach, nie w trójkątnych. Forum testowe ma w adresie f=1 w tym miejscu, w którym ematka ma f=567 = poćwicz tam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 20.11.08, 22:07 a co ja mogę zrobić, zeby mi się przy obrtazku te img i urly nie pokazywały??? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 20.11.08, 22:45 beata985 napisała: > a co ja mogę zrobić, zeby mi się przy obrtazku te img i urly nie > pokazywały??? zobacz w edytorze sygnaturki które to urly i img i je po prostu usuń..obrazek pozostanie nieruszony. a to dla autorki wątku- tu testujemy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 14:38 madame_zuzu napisała: > > beata985 napisała: > > > a co ja mogę zrobić, zeby mi się przy obrtazku te img i urly nie > > pokazywały??? > > > zobacz w edytorze sygnaturki które to urly i img i je po prostu usuń..obrazek pozostanie nieruszony. no niestety, próbowałam własnie na testowym, równiez sposób, który podałaś. wyswietlały sie bzdury, błedy lub zdj ęcie na pół strony,. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 14:47 ja wpisałam tak (tylko bez gwiazdek): [*img]http://images48.fotosik.pl/28/9223c480c00dc7e8m.jpg[/img*] i wyświetliło się tak: ale tylko w poscie, bo w sygnaturce za cholerę nie chce się wyświetlić, co pisałam niżej, ale na razie chyba nikt mi nie potrafi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 21.11.08, 22:01 dzięki za podpowiedzi, ale dalej mi nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic A proszę :) 22.11.08, 00:17 jeśli chcesz mieć to co widać teraz w mojej sygnaturce to wklej sobie w sygnaturkę TEN ADRES: [ img]http://www.gify-animowane.pl/gify/Milosne/Misie/8.gif[/img ] a po wklejeniu usuń SPACJE które widać po pierwszym i przed ostatnim nawiasem kwadratowym. Potem się wyloguj i zaloguj za 2-3 minuty jeszcze raz. Powinno zadziałać Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 14:30 to ja poproszę też o poradę, bo już zgłupiałam chciałam sobie w sygnaturce wstawić obrazek czy inny suwaczek, cokolwiek, wpisuję w ustawieniach, zapisuję, niby tam mam-a na forum nawet śladu nie ma, nie wyświetla się kompletnie nic, nawet nieprawidłowy link! a tu, jak wkleję-to się wyświetli... o co tu chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 15:01 coś się ruszyło mogę kombinować dalej Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 16:01 fajnie, że i tobie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
domenica20 Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 17:34 chcialm się zapytać czy za każdym razem będe musiała kopiować ten suwaczek?? Bo w sygnaturce zapisuje i nic nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
19_sierpniowa Re: wytłumaczcie mi łopatologicznie 22.11.08, 17:58 najlepiej po prostu sobie go odpusc, ani to ladne, ani praktyczne czasem mniej znaczy wiecej, Odpowiedz Link Zgłoś