tomelanka 14.12.08, 19:54 cerą? zmarchy, pryszcze i takie różne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 19:58 tomelanka napisała: > cerą? zmarchy, pryszcze i takie różne? nie, zadnych cere mam idealna,zdrowa, bez problemow Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern [...] 14.12.08, 20:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:09 ja tam walczę z grudkami i jakimiś pojedynczymi krostami, wlasnie wypróbowuje nowy zakup-kuracje-jeszcze nie wiem czy dziala, teraz i tak jest ok, wczesniej nekaly mnie masakryczne gruudy lipcowa, zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 20:11 Cytat> lipcowa, zazdroszcze I o to chodzi, o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:14 wiesz morgen, nie wszyscy maja takie problemy jak my, jest więc czego zazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 20:16 Lipcowa generalnie nie ma problemów, jest chodzącym ideałem, ma idealne życie, idealnego męża, nawet jej poranna kupa jest pływającym ideałem, o czym z lubością nas poinformuje w każdym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: macie problemy z 14.12.08, 20:20 amoreska napisała: > Jest jeszcze jedna taka osoba ... Mówisz o mnie?? Ja naprawde nie mam takich problemów.Nie znam zreszta dobrej kosmetyczki,która by MIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 20:22 Nie, nie o tobie, nick tej osoby zaczyna się chyba na "L" Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: macie problemy z 14.12.08, 20:24 na L ? Z na L znam tylko Lilę,a ona nie pisze tylko i wyłacznie w superlatywach o sobie.AAAA i Lolę z numerkami Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: macie problemy z 14.12.08, 20:29 Czasami mam wrażenie, że to Lipcowa w dzieciatej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: macie problemy z 14.12.08, 20:30 kali_pso napisała: > Czasami mam wrażenie, że to Lipcowa w dzieciatej wersji o kim Wy piszecie,bom zgłupiala juz Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: macie problemy z 14.12.08, 20:46 Słynna na L ostatnimi czasy to niechybnie Lilka ileśtam Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 a kończy.... 14.12.08, 21:51 > Nie, nie o tobie, nick tej osoby zaczyna się chyba na "L" taaa...a kończy się na 69 Wiecie co....a myslałam, że tylko ja jestem taka niedoskonała, że obie tytanki intelektu forumowego rzuciły mi się w oczy (z zazdrości rzecz jasna!). Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: macie problemy z 14.12.08, 20:27 Nie, nie miałam na myśli Ciebie, odniosłam się do słów o chęci informowania w każdym wątku, jakie ten ktoś ma wspaniałe życie, jest młody, piękny inteligentny i majętny. Zgadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: macie problemy z 14.12.08, 20:30 Poczytaj sobie np. wątek Hellious "Będzie lepiej"... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy ach! 14.12.08, 20:34 no tak,forumowa pani doktor lilka z sugerujacą działalnosc końcówką liczbową Odpowiedz Link Zgłoś
marty_chce_do_dzungli [...] 14.12.08, 20:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 20:29 morgen_stern napisała: > Lipcowa generalnie nie ma problemów, jest chodzącym ideałem, ma idealne życie, > idealnego męża, nawet jej poranna kupa jest pływającym ideałem, o hmm no coz, nie chwalac sie- wlasnie tak jest przykre ze inni maja gorzej ale co mnie to w sumie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 20:37 To po cholerę się wpisujesz w każdym wątku pierdząc w kółko jedno i to samo, tzn. jaka jesteś idealna, skoro oprócz własnych jakże mądrych wypowiedzi nic innego cię nie interesuje? Kupy (sic!) się to nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: macie problemy z 14.12.08, 20:40 Kupy (sic!) się to nie trzyma No toz napisała, że ma w d..pie, co kto o niej myśli i, więc jednak tej kupy się trzymajmyPPP Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:42 Morgen nie odrobilas dzis lekcji , a fe! Piszesz ze wszedzie sie wcinam i chwale jaka to jestem idealna. Cos Ci sie chyba pomieszalo i to dosc mocno. Tylko na tej jednej stronie forum emama,znalazlam swoje posty i sa one o - marzeniach noworocznych -tym ze lubie Mr Biga - ze karmienie dwulatka piersia jest obrzydliwe -o tym co powiedziec sasiadom majacym glosne dzieci - o tym ze lubie duze auta - o tym ze nie sprzatam w swieta Wypowiedzialam sie tylko o tym ze mam zdrowa cere, bez wiekszych problemow i zmarszczek, ale jakos zniesc tego nie moglas...Masz jakis osobisty uraz czy jak? Bo wymyslas problemy z kosmosu, szczegolnie te o moim wychwalaniu sie - nic takiego miejsca tu nie mialo. No dobra- mam naczynka troche, pasuje? Lepiej sie poczulas? No pala morgen - z dziejszej pracy domowej - pala. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: macie problemy z 14.12.08, 21:46 8_lipcowa1 napisała: > > hmm no coz, nie chwalac sie- wlasnie tak jest > przykre ze inni maja gorzej ale co mnie to w sumie obchodzi? Problem w tym, że psychologicznie to sie kupy (tej idealnej) nie trzyma - po co ktoś spełniony, przekonany o własnej wartości, szczęsliwy, idealny spędza pól dnia codziennie na przekonywania o tym obcych babw necie? Jak wychodzisz na ulice, Lipcowa, to tez zaczepiasz ludzi bez sensu i mówisz im: "Jestem zajebista, wiecie?" Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:47 przeczytaj moj watek powyzej nastepna zakrecona, no nie moge,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:48 poza tym - napisalam tylko ze nie mam problemow z cera, ludzie co wy dzisiaj macie? PMS ? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 21:48 Dlania, no właśnie to jej usiłowałam powiedzieć, ale znów udaje, że nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 21:50 Nie wątek, tylko post. Przeczytałam. Nic nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:51 jestes pewna ze przeczytalas ten o ktorym mowie? Gdzie? Morgen pokaz mi gdzie sie wychwalam, gdzie was usiluje do tego jaka jestem idealna przekonac? No chociaz ostatni tydzien jak Ci weekend nie wyszedl....bo nie wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:56 no to jedziemy dalej po kolei pisalam o marcie z-t tym gdzie mozna znalezc odcinki RwT polakach w UK nuda nuda nuda jezdzmy dalej, ominym pare stron czy zdejmuje stanik u lekarza ze zdradzilam co najgorszego uslyszalam na randce no nuda, flaki z olejem i zero chwalenia sie w tymze poscie napisalam - zero problemow w cera, a nie - mam cere jak gwiazda filmowa,zazdrosccie mi, bo mam 27 a wygladam na 17 O co Ci chodzi morgen? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: macie problemy z 14.12.08, 21:58 Lipcowa, naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzieć teraz i wyszukiwać twoje wypowiedzi, które i tak dobrze wszystkie tu pamiętają - oprócz ciebie of kors. Jak nie kumasz, no to ja już ci w tym nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: macie problemy z 14.12.08, 22:01 Kurcze, jakbym była taka szczęśliwa jak lipcowa, toby mi sie nie chciało w niedzielny wieczór siedziec na forum i własne posty czytać)) A to szczęście, samozadowolenie, perfekcjonizm i idealnośc to treści presuponowane, więc daj sobie spokój z szukaniem w literalnej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 22:04 : > Kurcze, jakbym była taka szczęśliwa jak lipcowa, toby mi sie nie chciało w > niedzielny wieczór siedziec na forum i własne posty czytać)) Nie czytam swoich postow nigdy, zrobilam to dzis i teraz specjalnie dla morgen. A w czymze ty sie roznisz ode mnie w niedzielny wieczor? Przepraszam, ale chyba tez siedzisz na forum. Jak sie mnie czepiasz miej podstawy chociaz. > A to szczęście, samozadowolenie, perfekcjonizm i idealnośc Gdzie???????? Poza tym- co w tym zlego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: macie problemy z 14.12.08, 22:08 NapisałAM - to sa treści presuponowane. A ja siedze na forum bo nie jestem ani idealna, ani zadowolona z siebie No to sobie siedze z innymi zakompleksionymi dziewojami Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 22:03 > Lipcowa, naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzieć teraz i wyszukiwa > ć > twoje wypowiedzi, Nie, no ja wiem ze masz znacznie ciekawsze rzeczy do roboty, jak na przyklad jazgot na temat tego ze napisalam ze mam cere bezproblemowa ( co jak wiesz, nie jest moja zasluga, tylko raczej genow ale co tam).... Pofatyguj sie i chociaz przeczytaj kilka watkow z ostanich dni, tygodni zebys zobaczyla jak bardzo sie mylisz co do mnie. Ja Ci je podalam jak na dloni ,ale ty dalej jestes, na 'TAK, ale...' Na tym forum od tygodni albo miesiecy nie staram sie nikogo przekonac ze mam idealne zycie,,, Cos przeoczylas chyba. Ty? Taka aktywna? które i tak dobrze wszystkie tu pamiętają - oprócz ciebie of > kors. Ty masz za to pamiec, no pozazdroscic! > Jak nie kumasz, no to ja już ci w tym nie pomogę. To Ty czegos tu nie kumasz,a ja staram sie pomoc. Odswiezyc Ci chociaz pamiec,zresetowac lekko,zebys widziala ze sie zapedzilas. Bo jak sie kogos krytykuje to trzeba chociaz miec podstawy co nie, morgen? > Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 22:20 no i tyle by bylo z gadki z morgen. uznam to za przyznanie sie do bledu. dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Ok, lila, jeszcze raz :) 14.12.08, 20:17 Zaraz pęknę ze śmiechu, boki zrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: macie problemy z 14.12.08, 20:16 no wiesz, latka leca Tu i tam cos się marszczyć zaczyna, narazie lubie swoją mapę twarzy, nad każdym z tych zagnieceń pracowałam wiele lat Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:24 mamoemmy, nie sądzę, żeby chodziło o Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: macie problemy z 14.12.08, 20:23 Nie. Pryszcze czy krostki raz na rok, a jeśli chodzi o zmarchy, to mam megazajebiste brakozmarchowe geny. Chociaż jedno w życiu dobre, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:25 bo ja to jeszcze młoda jestem, to chyba jeszcze pozostałości po młodzieńczym Morgen, MOJA poranna i wszystkie inne też są idealne, bardziej idealne niz Lipcowej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: macie problemy z 14.12.08, 20:26 dirgone napisała: > Nie. Pryszcze czy krostki raz na rok, a jeśli chodzi o zmarchy, to mam > megazajebiste brakozmarchowe geny. Chociaż jedno w życiu dobre, hehe. To masz jak ja Ale z doswiadczenia zawodowego powiem Ci ze takie dziewczyny czesto przegapiaja wiek w którym powinno sie stosowac mocniejsze kremy..Przegapiają az nagle okazuje sie,ze mają kilka zmarszczek ,których mogły uniknąc Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:25 baaaardzo such cera. Ale chyba każdy coś am znajdzie,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: macie problemy z 14.12.08, 20:34 30 na horyzoncie zmarch zero pryszcze ostatnio tak to przez hormony :o Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: macie problemy z 14.12.08, 20:42 wiesz, w poprzedniej ciazy mialam cere jak japonska ksiezniczka w tej, momenatmi przypominam frankensteina :o Odpowiedz Link Zgłoś
akado Re: macie problemy z 14.12.08, 20:45 Nie, miałam do 22 roku życia, potem jakoś przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:46 o akado to mnie pocieszyłaś, ale jak SAMO przeszlo?! niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:51 Na zmarszczki nie zwracam uwagi, musialabym przypatrzec sie w lustrze, czy cos takiego istnieje u mnie - pewnie tak, ale ja nie wiem, czemu ludzie przejmuja sie zmarszczkami, ja uwazam, ze one dodaja nie tylko uroku, ale i dystynkcji - oczywiscie odpowiednio oprawione Pryszczy jako takich nie mam raczej, ale za to skore lojotokowa, czyli megaswiecaca. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: macie problemy z 14.12.08, 20:53 ee, ja to się tylko przejmuję, jak jakieś wesele, albo co Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: macie problemy z 14.12.08, 21:36 aha a na wszelkie problemy do mnie, krytyke, docinki to Ci Maryle zanuce-' Ale to juz byloooooooooooo' Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: macie problemy z 14.12.08, 21:48 Miewam pryszcze okresowe, aktualnie mam roga na środku czoła, wyglądam jak półdemon albo jednorożec. Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj mam propozycje........ 14.12.08, 22:02 wydaje mi sie, ze 18lipcowa jest bardziej wyluzowana po winku(bialym),.......zreszta tak jak wiekszosc.........czyli moze czas na male co nie co Morgen idz do watku o upodleniu alkoholowym........ Ps. a z tymi niedoskonalosciami bywa roznie, rozne czynniki na to wplywaja...i np. u mnie jak nie dospie(no i tu pojawia sie problem pesel'u(a)), jak za duzo stresu i alko, to wtedy sa wszystkie z wymienionych powyzej...... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: mam propozycje........ 14.12.08, 22:07 ekhhmm ja dzis na trzezwo pisze po winku bylam w piatek i sobote Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj Re: mam propozycje........ 14.12.08, 22:19 ano widac widac, bo w piatek sie na luzie totalnie rozgadalas Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: mam propozycje........ 14.12.08, 22:20 postaram sie utrzymac tenze stan nawet na trzezwo Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: macie problemy z 14.12.08, 22:07 no cholera, nie mam nawet zmarszczek mam mało, ale w tym wieku to już coś tam mogę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: macie problemy z 14.12.08, 22:12 Mama zmarszczk,tzw.kurze łapki ale nie mam z tym problemu. Akceptuje je i nie wyrywam włosów z głowy na ich widok. Stosuję kremy nawilżające aby skóra nie byłą sucha i nie mam złudzeń,że istnieje cudowny specyfik na ich pozbycie się. Może tylko botoks. Pryszczy pozbyłam się jakiś czas temu.Jest do tego odpowiedni specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: macie problemy z 14.12.08, 22:43 Kobieta zawsze stoi przed wyborem - chudy tyłek plus zmarszczki, czy gruba dupa plus gładsza twarz. Mój mąż wybrał drugi wariant i często powtarza za Llosą "zad mojej żony..." No ale ja tak od doopy strony... Jestem tuż przed 40 (jak pisałam mam 25 lat bez sobót i niedziel) a jestem całkowicie siwiuteńka. Za to mam dość gładką skórę na twarzy, za to zdarzają mi się pryszcze, więc powiedz mi czego używasz, thorgalla, zdradź mi, bo ja jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki. Jak kupię sobie jakiś krem raz w roku, to go po przeterminowaniu wywalam i jadę cały czas na nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: macie problemy z 15.12.08, 00:07 kilka zmarszczek nad nosemgdy się złoszczę i od czasu do czasu jakiś wulkan wyskoczy. I chyba zaczynam siwieć Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: macie problemy z 15.12.08, 09:29 Pryszczy pozbyłam się jakiś czas temu.Jest do tego odpowiedni > specyfik. To ja proszę o nazwę. Ostatnio zaczęłam mieć cerę,jak w okresie dojrzewania. Trochę mnie już to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś