dlania 26.12.08, 13:20 www.papilot.pl/gwiazdy-lans/news/2008/10/1798-daniela-cott-najpiekniejsza-twarz-argentyny.html Podoba sie Wam ta dziewczyna? Jak dla mnie, na tym portrecie pod tekstem wygląda niesamowicie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: Daniela Cott 26.12.08, 14:08 Ładniutka to ona nie jest. Ale to nawet lepiejP Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Daniela Cott 26.12.08, 14:22 Nie powala uroda, ale ma wszystko to, co jest potrzebne by trafic tam gdzie trafila- wysoka, szczupla, zgrabna, intrygujace rysy, fotogenicznosc- malo ktora kobieta moze pochwalic sie tymi atutami jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Daniela Cott 26.12.08, 15:47 Mnie się nie podoba. Wygląda, jakby ją przed chwilą ktoś pobił, a wcześniej długo głodził i przechowywał w piwnicy Jeśli chodzi o kategorię "rozmazanych" kobiet to wiele lat temu widziałam w muzeum w Brzegu obraz przedstawiający kobietę, która też wygląda jakby przed chwilą płakała... ale wspomnienie głębi i dreszcz tajemnicy czuję nadal, mimo upływu lat. A ta... no modelka, więc obowiązkowa chudość i niewiele więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Daniela Cott 26.12.08, 15:49 denea napisała: > Mnie się nie podoba. > Wygląda, jakby ją przed chwilą ktoś pobił, a wcześniej długo głodził > i przechowywał w piwnicy Zważywszy na jej biografię - stylizacja niezupełnie przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś