ib_k 04.01.09, 14:36 siedzę sobie przy kominku, drzewo trzaska i patrzę za okno, jest pięknieeeeee, biało, i sypie śnieg, no kicz normalnie ale jaki urokliwy. U was też tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Piękny Wrocław 04.01.09, 14:47 Ja zaniedługo wychodzę z domu, to się przekonam a za oknem owszem, nawaliło białym Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Piękny Wrocław 04.01.09, 15:04 rzeczywiście pięknie właśnie wróciliśmy z lasu, zachłannie wykorzystujemy każdy biały dzień, bo w zachodniej Polsce to ostatnio rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Piękny Wrocław 04.01.09, 15:10 Nooo!W końcu spadł śniegJuż się nie mogłam doczekac.We Wrocławiu cudnie Ale jeszcze piękniej w Sobótce mojej ukochanej Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Piękny Wrocław 05.01.09, 13:58 Ja mieszkam 5 kilometrów pod Wrocławiem, też właśnie siedzę przy kominku, własnoręcznie rozpalonym i sie zachwycam. Jeszcze 2 lata temu mieszkałam w samym Wrocławiu, na Sępolnie, tam też zima była przepiękna, szczególnie w okolicach Parku Szczytnickeigo. Pozdrawiam wszystkie wrocławianki i wogóle wszystkie emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sjanna Re: Piękny Wrocław 05.01.09, 14:16 Potwierdzam Pod Ślężą cudna pogoda, prószy śnieg, wiatru nie ma, są sanki i bałwanki, dzieci się cieszą - wreszcie mają zimę, po trzech latach! Pozdrawiam, Sjanna Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Piękny Wrocław 05.01.09, 15:21 Jest pięknie to fakt, ale co z tego jak najpozniej jutro bedzie ciapa;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Piękny Wrocław 05.01.09, 15:36 A u mnie wcale nie jest pieknie Snieg padal przez 10 minut, pozniej sie roztopil, w nocy to wszystko przymarzlo i jest jedno wielkie lodowisko Odpowiedz Link Zgłoś