snob_nad_snoby 14.01.09, 22:28 od 22 grudnia nie byłam w żadnym sklepie z ciuchami, po świętach wyjechaliśmy na tydzień, a teraz nie mam czasu - praca, dziecko chore. Trochę dziwnie się z tym czuję,ale da się żyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 22:31 ja też nie byłam. Nie mogę się wyleczyć od początku tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc w tym sezonie snobujemy się na niebywanie... 14.01.09, 22:37 na wyprzedażach no niestety nie mogę tego o sobie powiedzieć, jestem pies na wyprzedaże, byłam w sklepach, zamawiałam przez net, czekam teraz z utęsknieniem na paczkę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamc Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 22:40 eee ja byłam i nie warto. nic ciekawego nie upolowałam, a tłumy grzebiących w stosach ciuchów skutecznie mnie odstraszyły do ponawiania wypraw do centrów handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 23:06 ja nauczona poprzednimi laty-nic dla mnie, ceny beznadziejne, tłum ludzi.. wyprzedaże nie są na moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 23:07 jak zyje, nie bylam jeszcze na zadnej wyprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 23:17 Jak to mówią - na wyprzedaży kupujesz za "pół ceny" coś, czego normalnie nie wzięłabyś za darmo Nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Aktualizacja 15.01.09, 17:48 Dziś byłam Przy okazji zakupów żywnościowych wlazłam obok do New Yorkera, gdzie nabyłam fioletowy sweter z zamkiem, za niecałe 4 dychy Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 14.01.09, 23:20 ja raczej rzadko bywam na wyprzedażach, nie częściej niż raz na 2-3 lata. i wcale się z tym dziwnie nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 08:01 Ja byłam i będę chodziła, bo mam świra na punkcie ciuchów. Za 100 zł kupiłam dziecku sweter, czapkę, 2 bluzy, koszulę i spodnie. Zakupiłam też sukienki dla córek kuzynki. Dla siebie top wyjściowy. Mąż zakupił marynarkę i kamizelkę. Uważam, że w sklepach jest beznadziejna masa szmat. Kiepskie materiały, byle jak uszyte. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 08:08 Ja chodze bo lubie, tzn fijola mam na punkcie ciuchow oczywiscie, jak przemowczyni. Nie znosze tylko tlumow i problemow z zaparkowaniem samochodu, ale mozna to znimalizowac udajac sie wczesnie rano do owego centrum handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 08:21 dalej sie nie wypuszczalam niestety bo logistycznie nielatwo - na porzadne wyprzedaze to ja musze do duzego miasta a w mojej miescinie jest chyba tylko jeden sklep w ktorym moge znalezc cos dla siebie no to kupilam sobie bluzke Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 08:21 Zrobiłam delikatny rekonesans w Coccodrillo, ale jeszcze nic nie nabyłam, może dziś Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 08:57 ja byłam tylko dlatego, że odwiedziła mnie siostra, która chciała coś kupić. To poszłyśmy razem. generalnie to jest mi kompletnie obojętne czy są wyprzedaże czy nie, kupuje wtedy kiedy coś potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 09:17 Z braku czasu nie bylam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 09:22 jak nie byłyście to nie idźcie bo butów szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 09:23 Niby czemu? W "moich" galeriach mnostwo towaru, nie wierze, ze nikt nic ciekawego nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter nie byłam od 3 lub 4 lat 15.01.09, 09:25 muszę się wreszcie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: nie byłam od 3 lub 4 lat 15.01.09, 19:48 ania.silenter napisała: > muszę się wreszcie wybrać. ja tak samo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Wyprzedaze - kto nie był ;) 15.01.09, 17:51 ja przeleciałam sklepy z szybkościa rakiety, stwierdziłam, ze jest wielka kicha... i czekam do nastepnych wyprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś