hexella Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:28 cierpliwości do dzieci i upodobania do siedzenia w domu. Gdybym miała te dwie cechy nie musiałabym sie ciągle zastanawiać "czy ja aby jestem w dobrej bajce?". Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:34 a nie wiem...czasem chłopa takiego, a nie innego - jak mnie mój wkurzy czasem samotnym tej samotności - jak mam dość ludzi, hałasu itd czasem pracy zawodowej, czasem ciuchów, czasem ... zależy od sytuacji, od dnia, od humoru Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:40 Pieniędzy I braku kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:42 Pieknego głosu. Reszte mozna "sobie załatwić" jak sie ma duzo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:50 talii mnie natura nie wyposażyła w to cudo Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 20:57 Chyba niczego. Ale z innych powodów niż nasze forumowe cudo Odpowiedz Link Zgłoś
badaczka75 Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 22:01 1. gęstych, długich włosów (u mnie z tym bieda od zawsze 2. wystającego tyłka - jak sie go ma to brzuch wydaje sie mniejszy a przy płaskim każdy nadmiar w okolicy brzucha jest bardzo widoczny 3. tzw. klasy - według mnie tego czegos, że we wszystkim dana osoba wygląda z klasą. Ja muszę sie baaardzo postarac i tak naprawde nie wiem od czego to zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 22:07 -talentów artystycznych w stylu-gra na instrumencie,malowanie -grubych prostych gęstych "lejących" się włosów najlepiej w naturalne tonacji kawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
doros1 Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 22:50 Z wyglądu: płaskiego brzucha,małych cycusiów , zmysłowych , pełnych ust...jak kiedyś będę miała kasę, to zrobię sobie to wszystko Z intelektu: biegłej znajomości kilku języków Z rzeczy materialnych: domu z ogródkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 22:57 wg mnie to trochę płytkie zazdrościć nóg, włosów, cycków itepe, ja zazdroszczę babkom niezależności, swoich firm, tym że są prezesem, zarządzają koncernami,że trzymają w garści pareset pracowników. To trzeba mieć łeb!! Kiedys oglądałam taki program o tych kobietach. Poczułam się zgnieciona, dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 23:00 madameblanka napisała: > ja zazdroszczę babkom niezależności, swoich firm, tym że są prezesem, zarządzaj > ą > koncernami,że trzymają w garści pareset pracowników. To trzeba mieć łeb!! Obracam się w bardzo bliskim otoczeniu jednej takiej pani prezes - uwierz mi, że takie osoby są często bardzo ale to bardzo samotne... Odpowiedz Link Zgłoś
agatracz1978 Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 23:32 A ja zazdroszczę mojej bratowej, że trafiła się jej taka świetna teściowa Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 27.01.09, 23:54 Zdecydowanie duzych cyckow. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 28.01.09, 09:48 tysiaka na fanaberie Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 28.01.09, 09:52 zazdroszcze Dodzie pieknych zebow i jeszcze jednej kolezance w pracy, tego ze mowi biegle szescioma jezykami Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: czego "zazdrościcie" innym kobietom??? 28.01.09, 09:58 A ja tam wyglądu nie zazdroszczę. Ja niektórym zazdroszczę głupoty. Chciałabym być taką słodką idiotką co to "misiu zmień żarówkę, bo kicia nie umie".I jeszcze cichego, piskliwego głosiku. Może wtedy lepiej by mi się żyło Ale to tylko dzisiaj zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś