sebaga 10.02.09, 14:58 mam rację, czy mam coś z głową? Bo mój facet stwierdził, ze chyba zartuję jak mu o tym zakomunikowałam D images.askmen.com/galleries/men/hugh-laurie/pictures/hugh-laurie-picture-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:00 Jak pragnę fiknąć, nie wiem, co wy w nim widzicie Tak samo serial - no przyjemnie się ogląda, ale żeby taki szał? Nie łapię tego Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:05 serialu nie widziałam, więc się nie wypowiem. Co do gościa, sama nie wiem, pewnie w moim przypadku ma znaczenie fakt, ze jest bardzo podobny do wujka mojego męża. A tego wujka uwielbiam.. No kręci mnie strasznie, ostatnio zaczął zagrażać temu: www.imdb.com/media/rm70097408/nm0000279 A Tobie Morgen kto się podoba, pytam o faceta, bo z kobietami to pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:16 > A Tobie Morgen kto się podoba, pytam o faceta, bo z kobietami to pamiętam On! ciałko: herzeleid.com/en/gallery/*/till/display/1/8 twarz: 1.bp.blogspot.com/_VnXyaf7vPVc/SDCB6U_V23I/AAAAAAAAG78/vpZJLQqaj-g/s320/lindemann.jpg i jeszcze ten: imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/245176~Benicio-Del-Toro-Posters.jpg Kiedyś tez szalałam za Joaquinem: images.teamsugar.com/files/upl1/9/96565/17_2008/joaquin-phoenix.preview.jpg Generalnie lubię takie sterane życiem gęby Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:18 pierwszy niegłupi. No a Benicio to chyba oczywiste, nie może się nie podobać na litość boską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:21 A jeszcze jak Till zagada, to majty spadają www.youtube.com/watch?vEbU3Mf57f4 Odpowiedz Link Zgłoś
tylna.szyba Re: alez on jest piękny :-) 11.02.09, 00:39 Moj syn tez ma na imie Till. Ale z niego wiotki bladynek - nie podejrzewam, zeby kiedys prawie barytonem ze sceny doprowadzal do bialosci krzyczace laski. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: alez on jest piękny :-) 11.02.09, 14:13 Noo, nie wiadomo, nie wiadomo, jeszcze się wyciągnie całuski dla małego Tilla Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 18:39 Mnie sie Benicio nie podoba, ale aktorem jest swietnym IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 phoenix... 10.02.09, 15:20 i mnie kręci.ta jego warga jest wrrrr.natomiast dreszcze mialam gdy go widzialam w gladiatorze ale z przerazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: phoenix... 10.02.09, 17:10 Ja sie jako nastolatka straszliwie kochałam w młodszym bracie, Riverze: images.eonline.com/eol_images/Profiles/20061007/244.phoenix.river.100606.jpg House uwielbiam, ale wole młodszych... Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:21 Del Toro rules.Też mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Piękny to nie, 10.02.09, 15:08 ale coś w sobie ma. W każdym razie pociągający i interesujący. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 jestes potwierdzeniem... 10.02.09, 15:10 zasady ze kazda potowora znajdzie swego amatora))choc wierze ze przy blizszym poznaniu zyskuje.a sreialu nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Piękny to nie, 10.02.09, 15:10 no wiem, piękny to nienajtrafniejsze sformułowanie, ale tak jak napisałaś pociągający, cholernie interesujący i uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Piękny to nie, 10.02.09, 15:11 Ano właśnie, sprawia wrażenie interesującego a to znacznie ważniejsze, jak dla mnie, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:09 o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:10 mógłby mnie badać z tyłu i z przodu... A twój mąż to pewnie myślał że podoba ci sie jakiś piękniś typu Orlando Bloom, ten to dopiero jest obleśny! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 no wlasnie o co chodzi z tym orlandem? 10.02.09, 15:13 to chude chłopie o cielecym spojrzeniu a sporej rzeszy kobiet sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: no wlasnie o co chodzi z tym orlandem? 10.02.09, 15:16 tak to juz jest, niektórym podoba się wokalista Feela, co dla mnie osobiście jest..niedopuszczalne. A Bloom to podobny typ, tylko mniej trądzikowo wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: no wlasnie o co chodzi z tym orlandem? 10.02.09, 15:22 Miło wygląda. Ma w sobie coś z Ironsa. Jeremy'ego cinema.bestannuaire.fr/fond-ecran/orlando_bloom/orlando_bloom.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa no co wy orlando rzadzi 11.02.09, 23:37 www.pudelek.pl/artykul/15278/mroczny_orlando_bloom/ i Dempsey mi sie podoba www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/09/16-22/c_patrick_dempsey_H193700_L.jpg a House jest ciekawy nie powiem- ja lubie starszych! Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:15 nie, mój mąż wie, kto mi się podoba, ale ten chyba przeszedł jego wyobrażenia Co do Blooma, to mój wie, ze taki typ mnie w życiu nie zakręci, więc w to by nie uwirzył > mógłby mnie badać z tyłu i z przodu... no ba.. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:17 no jest czy gra przygłupa czy gra sarkastycznego buca ten facet to sam seks i tyle. Piękne worki pod oczami i maniera w mówieniu Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 18:07 atra1 napisała: > czy gra przygłupa czy gra sarkastycznego buca ten facet to sam seks i tyle. Piękne worki pod oczami i maniera w mówieniu < podpisuje sie pod tym "recami" i nogami Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:19 piekny nie ale interesujacy w ogole to on jest brzydki a ja lubie brzydkich ale ciekawych facetow ladni sa nudni ja nie wiem jak to sie stalo ze mam obiektywnie bardzo przystojnego meza :o Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:22 Popieram w kwestii jego atrakcyjnosci, tez mi sie widzi. No i podobnie, jak morgen, szaleje do dzisiaj za J. Phoenixem. Ciacho jakich malo, cale zycie wypisane na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:22 no juz sie wytlumaczyłam z tym "pięknym". To z emocji tak mi się wyrwało, hehe. A z męzem mam podobnie, obiektywnie jest przystojny, większość tych którzy mnie kręcą jest od niego brzydsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:19 Nie jest img.photobucket.com/albums/v200/virtuoso_flair/hugh-laurie-002.jpg Postać, którą gra, działa tak po prostu na niektórych - ach, bo on jest taki cyniczny, zimny, konkretny, silny, ale zarazem pełen słabości, tłumi w sobie wrażliwość, intrygujący, z chłodnym poczuciem humoru, inteligenty itd. Stylizacja taka Mam w pracy takiego jednego kolegę, któremu strasznie ten facet się podoba i chyba imponuje. Ale daleko mu do niego, oj daleko... Póki co ten kolega stara się być tak chamski, jak tylko się da. Tylko tej inteligencji brakuje Serial fajny, zaiste. Jak akurat trafię nań w tv, to nie przełączam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:23 > Postać, którą gra, działa tak po prostu na niektórych - ach, bo on > jest taki cyniczny, zimny, konkretny, silny, ale zarazem pełen > słabości, tłumi w sobie wrażliwość, intrygujący, z chłodnym > poczuciem humoru, inteligenty itd. Stylizacja taka a zebys wiedziala na mnie dzialaja takie zimne skurw..le jedna z moich ulubionych postaci jest Michael z serialu Nikita jakie on mial spojrzenie... ech zamrozilby wode na pustyni w samo poludnie Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:33 Ależ ja o tym wiem Lubi się tych złych i już. Tak się ich robi, żeby ich lubiono Nie tam jakichś ciepłych miłych romantycznych miśków. Ja to jestem z tych, które lubią Ironsa, Forda, McGregora i całą masę innych (Christian Bale jest niebrzydki na przykład). Z seriali tej nowej amerykańskiej fali moją ulubioną postacią jest John Locke. O, w LOSTach akurat bardzo ładnie masz te dwa schematy - ciepłego Jacka i cynicznego Sawyera. Jeśli oglądasz, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 16:51 > Ja to jestem z tych, które lubią Ironsa, Forda, McGregora i całą > masę innych (Christian Bale jest niebrzydki na przykład) Bale jest po prostu boski ))))))))) > O, w LOSTach akurat bardzo ładnie masz te dwa schematy - ciepłego > Jacka i cynicznego Sawyera. Jeśli oglądasz, oczywiście tez jakos mnie nie wciagnal Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 16:52 deela napisała: > tez jakos mnie nie wciagnal Nie znasz się Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 18:03 mozliwe ale odkad w necie przeczytalam "wiecie dlaczego guby z LOSTow jest ciagle gruby? bo to on zżera tych wszystkich zaginionych" jakos nie potrafilam podejsc do tego serialu z nalezyta powaga Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 19:45 Doobre! Powiem to mężowi, oboje będziemy się musieli od tego zdystansować Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:27 ale ja nie widziałam nawet 5 minut tego serialu, więc to chyba nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:30 ja tez nie ogladam - a nie jakis tam odcinek widzialam, nie wciagnal mnie z kopytami ale opis mniemanologii mi sie zgadza z typem postaci ktore po prostu na mnie "dzialaja" Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:35 A, to w takim razie zaiste dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:29 A dla mnie jest piękny Te oczy, to spojrzenie ehhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: piękny to on w ogóle nie jest 10.02.09, 15:30 Ale jest tak obłędnie przystojny i boski, że po prostu nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 15:47 cały czar pryska jak widzę te jego adidaski.. kolega onkolog też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 16:04 No....może być A mi się BARDZO podobają dwaj faceci-musicie mi pomóc,bo nie pamiętam nazwisk,grali razem w filmie-wkręcali się na wesela i podrywali panny,aż jeden się zakochałblondyn z krzywym nosem i wysoki ,postawny brunet,były facet Aniston. Qrcze mają coś w sobie,POMOŻECIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 16:51 blondyn z krzywym nosem to mi tylko do głowy przychodzi Owen Wilson, a ten drugi to pewnie Vince Vaughn czy jakoś tak... Zgadłam?? Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 taki see, 10.02.09, 16:54 ja tam wolę Janika Gersa z Ironów: www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=14&p2_articleid=333 Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: bezak25 10.02.09, 17:25 o to to! masz absolutną rację,bardzo,bardzo mi się podobająobaj Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka alez prosze 10.02.09, 17:00 wedding crashers www.imdb.com/title/tt0396269/ Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 17:06 W moim typie on tak dokladnie nie jest, bo wole ciemne oczy/ciemne wlosy, ale owszem, owszem Nie odmowilabym, gdyby zaprosil mnie na kolacje na przyklad ... Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 17:17 Mi się podoba tylko Mike Delfino z Gotowych Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic do tych, co chciałyby być zbadane :) 10.02.09, 18:25 Laurie bez gatek traci na atrakcyjności... www.zimbio.com/Hugh+Laurie/articles/14/Hugh+Laurie+Exposed+Hot+Naked+Butt Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 18:34 sebaga napisała: > mam rację, czy mam coś z głową? _______ To ja chyba tez mam to samo z glowa Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 19:28 hmm...może ja się an starszych panach nie znam ale widziałam przynajmniej kilku w tej kategorii wiekowej którzy byli przystojni...albo i bardzo przystojni...i wyglądali zupełnie inaczej niż ten...nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 19:43 oto moje typy www.moonbattery.com/archives/alec-baldwin.jpg www.smh.com.au/ffximage/2006/06/11/baldwin_narrowweb__300x394,0.jpgoraz images.google.pl/images?q=domogarow&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=scmRSan8BtiF_gb85NyqDA&sa=X&oi=image_result_group&resnum=5&ct=title nie mogłam wybrać jednego zdjęcia to mój ulubiony aktor Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso yes,yes, yes 10.02.09, 19:57 ...ja bzyknęłabym nawet jego laskę, co dopiero jego samegopppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: yes,yes, yes 10.02.09, 20:03 to znaczy kogo bo tu już tyle nazwisk padło ,że straciłam watek kto wart bzyknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: yes,yes, yes 10.02.09, 20:14 to ja kolegę z zza wschodniej granicy poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
lelieb Re: yes,yes, yes 10.02.09, 20:15 Padło parę ciekawych nazwisk.Nikt konkretny nie przychodzi mi do głowy,ale np.Matthew Fox z "Zagubionych" jest hmm...hm...Generalnie podobają mi się męscy faceciNie tacy wymuskani,wygłaskani,tylko tacy F A C E C I.Raczej wysocy,typ muzyka rockowego,ech... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: yes,yes, yes 10.02.09, 20:17 w temacie zagubionych to wolę tego blondyna...nie pamiętam jak zwykle nazwiska. a teraz na polsacie oglądam film w którym gra Andy Garcia tez niezły Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: yes,yes, yes 10.02.09, 20:19 Odpowiedziałam autorce wątku- chyba tak właśnie podpięłam wypowiedź? Zresztą- ilu z wymienionych chodzi o lasce? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: alez on jest piękny :-) 10.02.09, 20:05 Dzizass, on dla mnie do Tuska podobny, blee. Szkliste oczy bez wyrazu i grymas zamiast uśmiechu. Ale to moje zdanie. Każdy ma swój gust i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: javier bardem 10.02.09, 20:29 www.filmweb.pl/o2929/Javier+Bardem to jest ciacho www.vanityfair.com/images/culture/2005/03/cusl02_bardem0503.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: alez on jest piękny :-) 11.02.09, 00:32 Czy tutaj tez jest piekny? i157.photobucket.com/albums/t46/ianmagicjohnson/2nktgf8.gif Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: alez on jest piękny :-) 11.02.09, 01:08 fakt, ma cos w sobie ale oczka zupelnie jak moj kuzyn... Odpowiedz Link Zgłoś