ela1975 17.11.03, 13:52 CZy ktoś o tym słyszał? podaje się go przy chorobach nowotworowych. Może ktoś stosował. Proszę o informację ER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jargla1 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 17.11.03, 22:24 Moja mama stosowała. Kupowalismy to w Warszawie - 50 zł za jedno opakowanie. Miałam nawet na ten temat książkę. Poszukam i napiszę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jargla1 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 19.11.03, 14:19 Znalazłam tę książkę. Niestety, nie ma adrseu tego gabinetu, a ja kompletnie nie mogę sobie przypomnieć. Na pewno jest to w Warszawie. można też dostac poczta, jeśli się zamówi. Natomiast o tym preparacie piszą, że niszczy 25 typów nowotworów złosliwych, np. mózgu, jelit, twarzy, pęcherza, skóry. Novit ma niebieskawą barwę i jest zapakowany w biały opłatek. Jest kompozycja związków nieorganicznych i organicznych, przede wszystkim mikro i makroelementów takich jak żelazo, wapń, kobalt, glin, bor i wiele innych. Działanie jego polega na przechodzeniu z żoładka do organów krwiotwórczych, w wyniku czego powstaje młoda krew. Mama była po chemii i lekarze dziwili się, że ma tak dobre wyniki.Nie mozzna tego podawac przy naświetlaniach. Przykro mi, że nie mog podac adresu, ale może jeszcze gdzies uda mi sie dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
granna Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 20.11.03, 09:26 zajrzyj na strone www.novit.pl znajdziesz tan adres, cennik i opis pozdrawiam granna Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 20.11.03, 19:57 Kupiłam go dla mojej mamy. Zażyła tylko raz i niestety więcej nie mogła go zażywać. Do gabinetu trzeba się umówić na wizyte tel. wcześniej. Za wizyte się nie płaci. Należy przynieść podstawowe badania i rozpoznanie nowotworu{opis histopatologiczny}. My podawaliśmy mamie jeszcze hube, która też podobno leczy nowotwory. Można ją kupić u braci Bonifratów. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 21.11.03, 12:56 Dzięki serdeczne za informacje więcej odpiszę wieczorem er Odpowiedz Link Zgłoś