Dodaj do ulubionych

Preparat NOVIT prof Nowackiego?

17.11.03, 13:52
CZy ktoś o tym słyszał? podaje się go przy chorobach nowotworowych. Może ktoś
stosował.
Proszę o informację
ER
Obserwuj wątek
    • jargla1 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 17.11.03, 22:24
      Moja mama stosowała. Kupowalismy to w Warszawie - 50 zł za jedno opakowanie.
      Miałam nawet na ten temat książkę. Poszukam i napiszę więcej.
      • jargla1 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 19.11.03, 14:19
        Znalazłam tę książkę. Niestety, nie ma adrseu tego gabinetu, a ja kompletnie
        nie mogę sobie przypomnieć. Na pewno jest to w Warszawie. można też dostac
        poczta, jeśli się zamówi. Natomiast o tym preparacie piszą, że niszczy 25 typów
        nowotworów złosliwych, np. mózgu, jelit, twarzy, pęcherza, skóry. Novit ma
        niebieskawą barwę i jest zapakowany w biały opłatek. Jest kompozycja związków
        nieorganicznych i organicznych, przede wszystkim mikro i makroelementów takich
        jak żelazo, wapń, kobalt, glin, bor i wiele innych. Działanie jego polega na
        przechodzeniu z żoładka do organów krwiotwórczych, w wyniku czego powstaje
        młoda krew. Mama była po chemii i lekarze dziwili się, że ma tak dobre
        wyniki.Nie mozzna tego podawac przy naświetlaniach. Przykro mi, że nie mog
        podac adresu, ale może jeszcze gdzies uda mi sie dowiedzieć.
    • granna Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 20.11.03, 09:26
      zajrzyj na strone www.novit.pl
      znajdziesz tan adres, cennik i opis
      pozdrawiam
      granna
      • lili111 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 20.11.03, 19:57
        Kupiłam go dla mojej mamy. Zażyła tylko raz i niestety więcej nie mogła go
        zażywać. Do gabinetu trzeba się umówić na wizyte tel. wcześniej. Za wizyte się
        nie płaci. Należy przynieść podstawowe badania i rozpoznanie nowotworu{opis
        histopatologiczny}. My podawaliśmy mamie jeszcze hube, która też podobno leczy
        nowotwory. Można ją kupić u braci Bonifratów.
        • ela1975 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego? 21.11.03, 12:56
          Dzięki serdeczne za informacje
          więcej odpiszę wieczorem
          er

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka