joanna266 24.02.09, 13:31 jesli tak to w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-maxa Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 13:34 no własnie kurna nie miałam jeszcze okazji a to źle, bo chetnie bym pooglądała ich asortyment, może bym coś zakupiła nam do sypialni ale to muszę pare groszy odłożyć, żeby potem tam nie sępić Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 14:58 Nie, wszystko w internecie. A może to o internetowe chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:02 ja nie, jakoś mnie tam nie ciągnie. małżonek i owszem, raz zaszedł po zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:02 Raz byłam - 10 lat temu jak koleżance koszulkę kupowałam na 18 urodziny. Teraz jakoś mi nie po drodze. Choć może warto by się zdecydowac na taką "rozwijajacą" wyprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ollele Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:02 mnie krępowałoby wejście tam Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:05 U mnie w sex-shopie Thais ( tak ladnie sie nazywa) pracuje przemila, baardzo kompetentna pani w srednim wieku, ktora swoja obecnoscia absolutnie nie krepuje klientow, za to profesjonalnie doradzi i pokaze co trzeba. Nie kupilam tam nic jeszcze, bo drogie te zabawki, ale chetnie zachodze zobaczyc co maja nowego Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:08 W necie się zdarza. Robię taki mały risercz, żeby być na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 19:05 morgen_stern napisała: > W necie się zdarza. Robię taki mały risercz, żeby być na bieżąco > a wibratory gdzie kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:26 Tak odwiedzam. W najblizszym sąsiedztwie mam sexshopy, kluby gogo i najwieksza ulicę "postojową" Ateńskich transów. Z wymienionych powyzej tylko sexshopy odwiedzam, do gogo mnie nie ciągnie, a z dwoma Transami mowimy sobie "cześć". Ostatnie zakupy w shopie zrobilsmy z mężem jak byłam w 8 mies.ciąży. Wzbudzałam spore zainteresowanie swoim wielkim brzuchem i gumowym, czarnym dildo w ręce Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 15:45 Ja raz odwiedziłam, żeby wyprowadzić stamtąd w końcu męża... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 16:28 te netowe odwiedzam i oglądam asortyment, ale nie zdecydowałam się jeszcze na zakup. CHociaż kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 19:18 Byłam, kupiłam to co chciałam, ale raczej nie była zadowolona z tych zakupów. Kupiłam olejek taki smakowy i wyszło mi potem uczulenie, kupiłam też taką sukienkę, ale wstydziłam się tam przymieżyć no i jest za dużo i wyglądam w niej kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 19:22 Byłam kilka razy. Z mężem pooglądać co mają albo zakupić co nieco. Sama byłam też, co by kupić koleżance prezent na wieczór panieński. Sklep jak sklep. Nikt tam nie patrzy na nikogo dziwnie. Wręcz przeciwnie- atmosfera jest tak naturalna jak by się przyszło po bułki do spożywczego Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 24.02.09, 19:31 czasami oglądam złote wibratory: www.dladwojga.pl/ he he Ola Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 olaj dzieki 25.02.09, 09:00 za stronke świetne rzeczy tam mają.napewno cos nabęde Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: olaj dzieki 25.02.09, 12:20 www.dladwojga.pl/ivalelopokrytyzlotem-p-59.htmlten!!! ten koniecznie ) fascynuje mnie wibrator za ponad 4 tysiące )) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: olaj dzieki 25.02.09, 12:31 www.dladwojga.pl/ivalelopokrytyzlotem-p-59.html jak złoto Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 25.02.09, 13:32 haha, ognisty ptak wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 25.02.09, 10:41 Zwykle przed jakimś wieczorem panieńskim koleżanki co najwyżej. Jakoś tak - nie wiem, po co. Smakowo-zapachowe sprawy mnie nie kręcą, ciuchy takie, jakie bym chciała - nie ma mojego rozmaru , posiadanie (i używanie) 10 wibratorów jakoś też na mnie nie działa. Może powinnam jednak tam zajrzeć i zobaczyć, co takiego fajnego mają w asortymencie? Odpowiedz Link Zgłoś
kingapp Re: czy dowiedzacie czasem sex shopy?wątek lajtow 25.02.09, 13:22 Odwiedzacie, ale raczej te internetowe. Wygodniej i większy wybór w jednym miejscu Oglądam sobie, głównie akcesoria, różne bzzzycząco-wibrujące na przykład A kupowałam m.in. kajdanki, gumki świecące w ciemności i wibrator dla kumpeli na pocieszenie po rozwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: nie :) 25.02.09, 13:23 na razie nie mialam jeszcze takiej potrzeby, ale nie mowie, ze tego nigdy nie zrobie Odpowiedz Link Zgłoś