dlania 06.03.09, 17:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6351611,Dymek.html Były tampony wielokrotnego uzytku (czyli te kubeczki menstruacyjne), czas na fajeczke Ktoś uzywa, na ile taki kartridż wystarczy? Na allegro pełno tego: wystarczy wpisać e-papieros. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: E-papieros 06.03.09, 17:47 Zamiast: "fajki sie skończyły" teraz mówi się "baterie sie skończyły". Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: E-papieros 06.03.09, 19:19 O raju! Czyżby była dla mnie nadzieja? Dzięki Dlaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: E-papieros 06.03.09, 19:46 dlaniu..buziaczek..juz wiem co sobie zazycze na imieninki ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: E-papieros 06.03.09, 20:09 Fajny pomysł, ale czy by mi zastapił prawdziwego papieroska?? hmmm chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: E-papieros 07.03.09, 08:25 Z opisów wynika, że smakowo zastępuje. Tylko pewnie jak sie pokaże z czyms takim w knajpie to będzie dziwnie wyglądało... Jeszcze jak sie do prądu podepną... No i trzeba zwalczyc odruch kiepowania Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: E-papieros 07.03.09, 08:30 ja tam jestem konserwatystka nie ma to jak walacy malrboro gold przy piwku z kolegami zreszta - pale okazyjnie. ostatni raz chyba w zeszlym roku w lutym zjaralam fajke Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: E-papieros 07.03.09, 08:33 To ja mam chyba troche więcej "okazji" - ostatnio w sylwestra)) Ale zawsze sie tak opale że głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: E-papieros 07.03.09, 08:37 no tak, mnie tez zawsze lb peka nastepnego dnia umiaru nie znam hihi a kiedys sporo palilam - tzn sporo jak na niezadeklarowana palaczke, bo nawet paczke dziennie. ale to bylo dawno temu i przez okres jednych wakacji. palenia zupelnie oduczyly mnie obie ciaze. zreszta - to przez papierosa wlasnie zaczelismy z M. podejrzewac, ze jestem "przy nadziei" z pierworodnym Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: E-papieros 23.03.14, 15:52 Powiem szczerze, ze mojemu mezowi epapieros pomogl rzucic palenie. Cyklicznie zmniejszal dawke nikotyny w epapierosie, az pewnego dnia, zapomnial go wziac do pracy i nawet tego nie zauwazyl. W czerwcu rzucil zwykle papierosy, a teraz od kilku miesiecy nie siega nawet po epapierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: E-papieros 23.03.14, 15:58 nie zwrocilam uwagi na date przez spamowca Odpowiedz Link Zgłoś