dlania 08.03.09, 17:03 Co to znaczy??? W kontekście pokoju motelowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Magic fingers 08.03.09, 17:06 może on ma coś wspólnego z magicznym punktem G ? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Magic fingers 08.03.09, 17:13 babowa napisała: > może on ma coś wspólnego z magicznym punktem G ? Te magic fingers na pewno mają: images.asia.ru/img/alibaba/photo/51705289/The_G_Spot_Magic_Finger_by_Orgaster.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Magic fingers 08.03.09, 17:16 nie ma to jak kotula ,ona zawsze wspomoże i wszystko wytłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Magic fingers 08.03.09, 17:18 Dziewczyny, kupiłam sobie do powieszenia nad drzwiami do pokoju tablice z napisem: Motel. Free color Tv, air conditions, magic fingers. I teraz sie zastanawiam czy nie zachodzi pewna niestosownośc... Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Magic fingers 08.03.09, 17:38 ja to kojarze z masażem ciała. Zdaje sie gdzie s była taka gierka magic fingers i jak dobrze masowałaś klientkę to przechodziłaś do następnego poziomu. ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Magic fingers 08.03.09, 17:40 Magic Fingers is a bed relaxation system that can help you achieve a more peaceful nights rest. ogolnie, system w lozku pomagajacy sie z relaxowac. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Magic fingers 08.03.09, 17:46 >Magic Fingers is a bed relaxation system that can help you achieve a more peaceful nights rest. no to by było logiczne zwłaszcza ze sprawa dotyczy motelu, mi sie to skojarzyło z tym że jest możliwość takiej usługi jak masaż. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Magic fingers 08.03.09, 17:50 madameblanka napisała: sprawa dotyczy motelu, mi sie to skojarzyło > z tym że jest możliwość takiej usługi jak masaż. > też poszłam w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Magic fingers 08.03.09, 17:40 Łooo. Im bardziej niestosownie tym lepiej Wieszaj, wieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Magic fingers 08.03.09, 17:46 dlania ! zawieś od razu z obrazkiem kotuli, goście będa walić drzwiami i oknami Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Magic fingers 08.03.09, 17:56 Ależ dziewczęta! Do mnie czasem przychodza normalni ludzie, nie tylko zboczeńcy, pijacy i patologiści! Uff, ulzyło mi. Miałam bardziej wyuzdane skojarzenia z tymi magicznymi paluszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Magic fingers 08.03.09, 18:02 Dlania, Ty mi powiedz w takim razie ,skoro kotulowy żelowy palec jest dla ciebie taki lajcik to ,prosze bardzo, podziel się z nami swoimi wyobrażeniami nie wiem jak inne ,ale ja chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Magic fingers 08.03.09, 18:05 Babowa, ja żadnego żelowego paluszka jeszcze nie widziałam, bo mi dzieci latają za plecami, zresztą ja zasadniczo przezornie przed 22.00 żadnych linków od Kotuli nie otwieram Ja sie ciesze, że to tylko o łózko masujące chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Magic fingers 08.03.09, 19:12 O ile pamiętam, w "Rzeźni numer 5" Billy chętnie korzystał z Magicznych Palców. ) Odpowiedz Link Zgłoś