alinawk 26.03.09, 14:44 Możecie polecić jakieś dobre filmy, horrory albo thrillery, słowem takie mocne kino, aby się trochę 'pobać'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Kino grozy 26.03.09, 14:47 W zeszła sobotę obejrzałam Nieznajomych. Straszne, mimo że w połowie akcja lekko siada, radze nie oglądać przed planowanym wyjazdem w górską samotnię _ Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 chloe 27.03.09, 09:34 chloe30 napisała: > W zeszła sobotę obejrzałam Nieznajomych. > Straszne, mimo że w połowie akcja lekko siada, radze nie oglądać > przed planowanym wyjazdem w górską samotnię Zareklamowalas i obejrzalam wczoraj. Oceny mial srednie, dla mnie spoko tylko faktycznie sceny grozy byly za rzadko, za rzadko rozladowywano napiecie, duzo tego straszenia, malo konkretow. Ale nad wyjazdem to i ja sie zastanowie. Podobny film- no moze mniej straszenia,bo od poczatku sprawcy sa znani i dobrze ich widac, ale tez dosc brutalny - akcja w lesie pod namiotami jest Eden Lake. Polecam. > Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 27.03.09, 09:38 A dzięki, ja lubię się bac "kontrolowanie" czyli z mężem na kanapie A czy ktoś widział Credo i Przesilenie? Bo trafiłam na te filmy kiedys w połowie, zapowiadały sie nieźle nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Kino grozy 26.03.09, 14:53 pierwszy horror jaki mnie na prawdę przestraszył to "Egzorcysta" ale ten stary pierwszy, oglądałam go po 12 w nocy i myślałam że narobie w majty, "dziecko rosemary" też jest niezłe, trzyma w napięciu. a z tych nowszych to może "droga bez powrotu" ogólnie może nie tak straszny jak te stare filmy ale też są niezłe momenty Odpowiedz Link Zgłoś
bezia80 Re: Kino grozy 26.03.09, 18:49 ja tez sie nieźle spięłam na " Egzorcyście". A jeszcze bardziej się spięłam, jak się w nocy obudziłam o trzeciej... Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Kino grozy 26.03.09, 20:16 chyba mylisz "Egzorcyste" z "Egzorcyzmami Emilly Rose" Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Kino grozy 26.03.09, 14:56 "lustra" zdaje sie dobry. Ja sie bałam w filmie z Harrisonem Fordem i M. Pfeifer zapomniałam tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Kino grozy 26.03.09, 15:10 Ten film to "Co kryje prawda" Hmm mocniejsze horory to wg mnie japońskie- Klatwa itp albo np Silent Hill? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Kino grozy 26.03.09, 15:54 >Silent Hill? chodzi ci o "wzgórza mają oczy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kino grozy 26.03.09, 15:59 madameblanka napisała: > >Silent Hill? > > chodzi ci o "wzgórza mają oczy"?? > Silent Hill to całkiem inny film, zreszta wg mnie cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Kino grozy 26.03.09, 15:13 ja jak sie nie boje horrorow to po 'Rec' tym hiszpanskim pare dni balam sie gasic swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Kino grozy 26.03.09, 15:16 i jeszcze jeden, nie oglądałam ale koleżanka mówiła mi że film "Carrie" jest ponoć bardzo mocny, czytałam za to książkę o tym tytule, jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Z podręcznych zbiorów: 26.03.09, 19:14 Amityville Egzorcyzmy Emily Rose Madhouse Trzynaście Duchów The Grudge/Klątwa (w wersji japońskiej) Lśnienie (Kubricka) Blair Witch Project I część może seria Hellraiser? Nie wiem, co Cię interesuje - duchy, krwawa jatka, nastrój grozy? Bo ja to mogę długo wymieniać )) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_731 Re: Kino grozy 26.03.09, 21:58 Horrory wg powieści Kinga np:To,Czerwona Róża,Lśnienie,Sztorm stulecia,Smętarz dla zwierzaków,Mgła,Misery z innych to Sierociniec był niezły(hiszpański). Odpowiedz Link Zgłoś
majka150 Re: Kino grozy 27.03.09, 09:49 Ja to sie zaczynam bac dalszych odcinków Mody na sukces po ostatnich zdarzeniach w kopalni to normalnie strach się bac Żeby nie było nie jestem fanką Odpowiedz Link Zgłoś