olushia 09.04.09, 23:23 Dawno mnie tak nic nie rozwaliło jak ten reportaż, a wypowiedź tej kobiety na końcu to normalnie szczyt: interwencja.interia.pl/news?inf=1288557 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gku25 Re: Trzeba mieć tupet 10.04.09, 19:32 Jak czytam coś takiego, to mi się włączają mordercze instynkty Odpowiedz Link Zgłoś
olushia Re: Trzeba mieć tupet 10.04.09, 21:08 a widziałaś też video? No świnia i naciągacz jeden do roboty nie chce iść Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Trzeba mieć tupet 10.04.09, 21:26 Oglądałam. Ale wiem, że podobne rzeczy się zdarzają-polskie prawo chroni głównie przestępców, ofiary mogą się za przeproszeniem bujać. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Trzeba mieć tupet 11.04.09, 11:07 Też mi się ciśnienie podniosło. Mają tupet i te smyki i ta mamuśka jednego, co się wypowiadała na koniec. Pobili faceta i chcieliby uniknąć wszelkich konsekwencji. Powinien się ktoś zająć draniami. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Trzeba mieć tupet 11.04.09, 12:36 bezrobotni- czyli czas maja. nie rozumiem dlaczego w Polsce nie mozna stworzyc instrumentow prawnych, ktore takich kombinatorow zmusza do wykonywania np. prac interwencyjnych- popiela miejske trawniki, czy toalety poczyszcza, panstwo im zaplaci wprost na konto poszkodowanego. Bezroboitni znaczy czas maja zeby na rzecz miasta popracowac...... Odpowiedz Link Zgłoś