tosina 19.05.09, 08:35 KOszmar na kólkach.TAk moge nazwac dzis moj sen. Sniło mi sie ze dostałam mandat400zł i 8pkt karnych za predkosc. C...a co za sen. A wam co sie ostatnio sniło?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: sny.. 19.05.09, 08:38 Cholerę ci wykropczyło? Mnie się ostatnio śniły kwestie pracowe, ze nie dopilnowałam ewaluacji kursantów Muszę się wziąć chyba za pisanie, bo sumienie mnie w nocy prześladuje Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: sny.. 19.05.09, 08:50 Sama wykropczyłam. No u mnie podobnie z tym sumieniem. Jechalam wczoraj przy takim radarze.Ograniczeni do 40 a droga posta i bezkolizyjna. No i wiem ze zwolnilam , ale musialo mi sie ostro zapisac w glowce i prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: sny.. 19.05.09, 09:00 Mi się ostatnio śniło, że w badaniu lekarskim wyszło, że moja 4- letnia córka jest w ciąży, ze swoim ulubionym kolegą z przedszkola. Obudziłam się powtarzając "ale to przecież niemożliwe..." Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: sny.. 19.05.09, 09:01 Też może wyrzuty sumienia - nie byłam z nią na bilansie trzylatka, ani czterolatka Odpowiedz Link Zgłoś
megi-1 Re: sny.. 19.05.09, 09:07 A mi sie ostatnio śniło ze wyrywałam zęba u dentysty,w senniku wyczytałam że to oznacza wydatek,wczoraj wybili mi szybę w samochodzie(Pewnie zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bama1 Re: sny.. 19.05.09, 11:00 Dzisiejszy sen: Szukałam garnituru dla synka (ma 15 miesiecy) Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: sny.. 19.05.09, 11:30 Ja miałam dziś sny zakrawające o kazirodztwo. Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: sny.. 19.05.09, 13:02 a mnie się śniło, że mój brat (szczęśliwie żonaty, żona akurat w ciąży) bierze ślub kościelny z jakąś obcą panną. to jeszcze zdzierżyłam, ale jak na ołtarzu ksiądz pokazał wszystkim tyłek mojej siostry, zadzierając jej kieckę, to nie wytrzymałam i zrobiłam awanturę: księdzu, jakiemuś burakowatemu bratu panny młodej i mojej mamie (bo jej nie obchodzi że jej syn popełnia bigamię). a potem się okazało, że ślub był na niby, bo tamta rodzina strasznie tradycyjna, a panna zaciążyła. niezla jazda, co? po tych awanturach to jeszcze się wściekła obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: sny.. 19.05.09, 13:06 a ja dzisiaj w nocy zbierałam ................. buraki na polu Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: sny.. 19.05.09, 13:15 a ja miałam sen bardzo niesmaczny, sniło mi sie,ze jem gó.... Nie mam problemów z wypróznianieniem,więc nie wiem co z tą podświadomością))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: sny.. 19.05.09, 13:21 Ja mam czesto takie sny,ze maz stwierdzil ze musze cos brac przed snem (moze trawke jaram po kryjomu ),bo to nie mozliwe zeby sie nie nacpac i miec takie sny. Ostatnio mi sie snilo ze :bylam kobieta,mialam meskie organy plciowe i uprawialam sekx z facetami.Ale tego snu juz mezowi nie opowiadalam,ma zbyt bojna wyobraznie i powiedzialby ze to obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
jezykkic Re: sny.. 19.05.09, 14:08 A mi się śniło, że urodziłam dziecko z pełnym uzębieniem i tak mi strasznie pogryzło sutki, że hej. Ale to pewnie w związku ze zbliżającym się terminem porodu. Mąż też chyba o tym myśli, bo mówił, że śniło mu się, że nasz syn ważył 5700g przy sn, a i skurcze miałam co 13 minut. Odpowiedz Link Zgłoś