Dodaj do ulubionych

mój własny zapach

03.08.09, 11:08
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,6853158,Spryskuje_sie_soba.html

W dobie otaczających nas zewsząd sztucznych zapachów czy pamiętamy jeszcze, jak naprawdę pachnie człowiek? Nie mam tu na myśli niedomytych pasażerów komunikacji miejskiej, bo ten aromat kontempluję chcąc nie chcąc codziennie wink ale o naturalny zapach ludzkiego ciała.
Zlewamy się perfumami, w domu używamy odświeżaczy powietrza (w pokojach i łazienkach), to samo w firmach, sklepach. A przecież zapach to niesamowicie ważna informacja niewerbalna (choćby nieodpowiadający nam zapach ciała mężczyzny - informuje nas, że lepiej nie mieć z nim dzieci). Nie chciałabym musieć oblewać się sztucznie wytworzonym zapachem, żeby się komuś podobać i pociągać smile
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:38
      ciekawe jak pachnie ten fear.
      przypomnialo mi sie czytajac tyen artykul ja spalam kiedys z koszulka nasaczona
      zapachem takiego jednego. spalam z nia , chodzilam z nia, wachalam ja
      praktycznie nieustannie, dopoki zapach onego sie nie wyczerpal doszczetnie.
      obsesja normalnie.
      • morgen_stern Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:42
        A masz z nim dziecko? wink
        • pszczolaasia Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:43
          dwojkesmile
          • morgen_stern Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:44
            No widzisz! Sprawdza się wink
            Ja tak uwielbiałam zapach jednej mojej eks, w sumie szkoda, że nie mam z nią
            dziecka tongue_out
            • pszczolaasia Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:47
              ano..sparwdza siesmile
              moze sie jeszcze zejdziecietongue_out i moze dzieworodztwo bedzie naprawde mozliwe a nie
              ze ktos tam slyszal ktos tam wiewink
              • morgen_stern Re: mój własny zapach 03.08.09, 11:53
                Ale do końca mojego wieku rozrodczego już chyba tego nie doczekam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka