Dodaj do ulubionych

Pusta skrzynka

IP: *.* 22.08.01, 22:51
Witajcie drodzy e-tatusiowie.Przepraszam,że wchodze na Wasze forum,ale mam prosbe.Ja od jakiegoś czasu wchodzę na to forum i nie moge bez niego zyć.Próbowałam zachęcić męża do przyłaczenia sie do grona e-tatusiów,ale on jakos nie chce sie dac przekonać.Pomóżcie!!!Mój mąz ma niewielu znajomych,jakos tak porozjezdzali sie po świecie.Skrzynkę ma ,ale od wielu tygodni jest ona pusta.Przeciez nie będe mu wysylac e-maili...Może ktoryś z Was ma troche czasu na klikanie i napisał by do niego.To naprawde fajny facet,choc ja nie jestem tu może obiektywna...Licze na Was.Nazywa się Radek,ma 27 lat,skończyl licencjat na Marketingu,pracuje u rodziców w sklepie.Lubi fantastyke naukowa.Mamy synka Dawida,ma 8,5 m-ca.Jego adres to usul@pertus.com.pl.Nie wiem co jeszcze napisać...Czekamy... Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 24.08.01, 08:01
      napisałem do Twojego Radka.Ciekawe czy odpowie?
      • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 26.08.01, 10:38
        Hej Skwarek!A wyobraź sobie,że podobno wczoraj odpisał!!!Ciekawa jestem czy Wam się korespondencja rozwinie,bo on w pisaniu miał na razie niewiele treningu,pisywał tylko do mnie jak siedziałam po 2-3 tygodnie w B-szczy,gdzie studiowałam...Ale ja twierdzę,że ma i oczym pisać i całkiem nieźle mu to idzie!!!Ale najfajniejsze jest to,że ja klikam od niedawna z Twoją piękniejszą połiową!!!Pozdrawiam,Aga.
    • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 24.08.01, 17:32
      Aga... tylko nie bij...Ja tez napisalam... Sadzac z loginu maila Twoj maz uwielbia Dune... a takich ludzi jest malo...Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 24.08.01, 19:26
        czesc Aga nie boisz sie ze znajdzie sie "czarna owieczka" ktora bedzie romansowala z Twoja polowica ? Ja bym sie bala - jestem szalenie zazdrosna. Nie wyobrazam sobie bym miala podawac email mego milego. Dodam tylko ze w sumie polaczyl nas internet.Pozdrawiam i zycze powodzenia!
        • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 26.08.01, 10:46
          EEEE,czego mam się bać???Primo po pierwsze ufam mojemu mężusiowi (Dostarczam mu takich atrakcji jako żona i nie tylko,że sam powiedział,że musiałby upaść na głowę,żeby się jeszcze z inną babą męczyć-no i nawet córeczki nie dopuszcza...mamy synka!!!),primo po drugie...z klikania raczej nic wyniknąc nie może...Pozdro Aga
      • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 26.08.01, 10:43
        Hej,spoko lać nie będę!!!Przynajmniej narazie!Ja nie podzielam jego sympatii dla fantastyki więc przydadzą mu się znajomi do pogadania na te tematu.Wiele poglądów i ulubionych rzeczy nam sie uwspólniło np.zaczęłam " przez niego" słuchac METALLICI,ale w tej dziedzinie jestem niereformowalna :smile: Z resztą mamy wspólny program pocztowy i jakbym cos podejrzewała zawsze mogę zajrzeć do jego skrzynki ;-))))))))Papa AgaPS>Dusiek odpisze Ci jak tylko złapie wolną chwilę,dzisiaj choć jest niedziela jest w pracy!!!
        • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 26.08.01, 18:42
          hehehe Ty Aga lepiej uwazaj :)))) mowisz ze z tego klikania wyjsc nic nie moze ?Ja mam meza z takiego "klikania"Pozdrawiam uf uf ale lepiej trzymac reke na pulsie :)
          • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 27.08.01, 08:23
            Oj może wyjść Aga, może wyjść dużo rzeczy. Ja podobnie jak Anita męża poznałam dzięki internetowi...A może to taki kobiecy podstępik? :)
            • Gość: guest Re: Pusta skrzynka IP: *.* 27.08.01, 20:56
              Może?????Ale ja póki co żadnych zastrzeżań do mojego męża nie mam,kocha mnie bardzo i okazuje to jak na faceta całkiem wyraźnie.Ale reke na pulsie trzymam,nie bój żaby!!!A pisząc "nic" miałam na myśli,ze bez kontaktów bardziej bezposrednich raczej nikt mi sie do niego nie dobierzesmile))))))Dużo szczęscia w pozyciu zyczę,moje panie!!!Pozdrawiam.Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka