Dodaj do ulubionych

Mitsubushi Space Star

IP: *.* 07.11.02, 15:30
rocznik 2001 - czy ktoś powie mi coś ciekawego o tym aucie? plizzzz
Obserwuj wątek
    • Gość: momisz Re: Mitsubushi Space Star IP: *.* 08.11.02, 11:44
      nie wiem czego sie spodziewasz, jakie są wymagania... ja mam space stara, kupilismy w 2000 roku. jestesmy b. zadowoleni.jeżdzimy nim wszedzie, dobry na miasto, wycieczki, jeżdzilismy nim do włoch nawetsmile tam mógł sie rozpedzićsmilenic sie nie psuje, ekonomiczny w miare, jak na samochód ni duzy ni mały. b. wygodny, super sie siedzi, nie pupą na asfalcie, ale tak wyżejsmile tył,tzn. bagaznik nie jest tak oszłamiający jak w kombi, ale mozna powiększac przez przesuwanie kanapy(dość rzadko spotykane chyba w innych samochodach?).olej wymieniamy tylko na przeglądach, nie żre... moze jakieś pytania pomocnicze? jesli chodzi o dziecko, to wózki sie mieszczą w bagazniku, tzn. wkładalismy inglesine magnum, i bebeconfort- 3 kołowy.choć zajmują sporo miejsca. aha, pasy są wystarczająco długie, zeby zamontować fotelik.mhm, nie wiem co jeszcze....przejechalismy juz nim ponad 50tys. kilometrów. lubię ten samochód.
    • Gość: fran Re: Mitsubushi Space Star IP: *.* 08.11.02, 22:24
      monika ja mam z 2001 , jestem zakochana, super, samochod w sam raz dla rodziny z dzieckiem, duzo miejsca, wozek sie miesci bez problemu, prowadzi sie cudnie, ponoc jedyne co to klocki hamulcow eczesto sie zmienia, ale nie wiem.nasz sprawuje sie wspaniale, mam juz przejechane 40 tys. polecamfran
    • Gość: madziorek Re: Mitsubushi Space Star IP: *.* 16.11.02, 10:38
      wszystkim zainteresowanym mss polecam stronkę http://mitsubishi.com.pl jest tam całkiem niezłe forum na którym postuje masa fajnych ludzi którzy chętnie i wyczerpująco udzielą informacji na temat miśków i innych modeli tej marki.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka