Dodaj do ulubionych

Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))))))))

21.05.07, 07:40
od niedzieli od 8 rano smile w dniu kiedy skończył jedenaście miesięcy .... smile))
k.rwa ale dumny jestem aż mnie z tej dumy kręgosłup boli. Po półtorej godziny
łażenia i trzymania go za rączki każdy kręg w moim krzyżu czuje się zgwałcony
Obserwuj wątek
    • fishka7 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 07:49
      gratulacje zdolnego synka!
      A synkowi gratulacje z takiego tatywink)))))
    • gov.single Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 08:39
      No to koniec laby-teraz bedziesz musial mieć oczy dookoła głowywink A jaką sobie
      kondycje wyrobisz biegajac za Potomkiem.....WOW!!!!smile)

pozdrawiamsmile)
      • lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:00
        narazie czuję że dostanę garba smile ale w niedziele zaraz po porannym spacerze po
        mieszkaniu poszedłem do sklepu i kupiłem mu szelki ze smyczą smile zachowam na
        spacerach w miarę ludzką postawe
        • egon26 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:25
          No to gratulacje... dla Maksa, zakończył kolejny etap ewolucjiwink Co będzie dalej
          można zobaczyć w X-men'ach ;P
          Powiem ci że pomimo że plecy bolą fajniej jest iść z małym za rękę to takie...
          dumne jestwink
          A chodzi za jedna czy za dwie ??
          • lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:29
            a jak mu w danej chwili wygodnie. Np kiedy nie trzyma nic w ręce to trzymam go
            za obydwie a kiedy targa ze sobą piłke to za jedną. Tylko strasznie szybko
            idzie. Nie wiem czy to wina trzymania go w chodziku gdzie poprostu mógł biegać
            podpierając się czy wszystkie tak mają.
            • egon26 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:46
              To nie przez chodzik - to logika ;P Ruszyć i przejść jak najwięcej zanim się
              padnie ;D To pewnie za jakiś miesiąc-dwa będzie już sam gonił to jest jazda-
              nasz sam sobie bierze to co chce z dolnych półek w sklepiewink Tylko po jasną
              choler za każdym razem bierze smalec i barszcz w koncentracie ;D Mi to już
              bokami wychodzi ;D
    • kckk Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 25.05.07, 00:05
      Łoj bracie, toż to cieszyć się trzeba. smile))
      Winszuję, tylko nie przemęczać mi go tam! wink
      • lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 25.05.07, 07:47
        nie wiem kto tu kogo męczy big_grin Młody jest zafascynowany nowym sposobem
        przemieszczania się dopiero teraz widzi ile daje mu to nowych możliwości. Kiedy
        wychodzimy z nim na wieczorny spacer koniecznie musi chodzić zakładam mu szelki
        ze smyczą i w długą wzdłuż bloku. Pieje z zachwytu ale prze do przodu idzie
        idzie i idzie i nawet gdy już nie może bo dyszy niczym miech kowalski a nogi
        się pod nim uginają i plączą to i tak z uporem maniaka byle do przodu jeszcze
        jeden kroczek i dalej i dalej.... całe osiedle słyszy jak on idzie bo piszczy
        przy tym niemiłosiernie.

Szelki do chodzenia dla dziecka to chyba ostatnio mój najlepszy zakup big_grin
    • m.matkowski Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 27.05.07, 23:53
      Gratulacje!
      Kiedy ja się tego doczekam - co najmniej jeszcze 9 miesięcy.
    • lambert77 ps :) 28.05.07, 12:10
      w sobote sobie wstał i sam sobie poszedł smile
      Czasami mam wrażenie że to wszystko trochę za szybko przecież dopiero co
      siedział w chodziku i kwękał jeżdżąc w kółko a tu nagle siedzimy sobie gadamy
      nie zwracamy na niego uwagi mały zajęty rozmontowywaniem jakiejś zabawki na
      podłodze nagle słyszę radosne rżenie a on stoi na środku pokoju po czym zaczyna
      się przemieszczać kiwając się na boki smile moja radość nie miała granic ... a jak
      moje płyty dvd cieszą się na tę okolicznośćbig_grin wkońcu poznają najmłodszego
      członka rodziny bardzo hmmm dogłębnie żeby nie powiedzieć doustnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka