lambert77 21.05.07, 07:40 od niedzieli od 8 rano w dniu kiedy skończył jedenaście miesięcy .... )) k.rwa ale dumny jestem aż mnie z tej dumy kręgosłup boli. Po półtorej godziny łażenia i trzymania go za rączki każdy kręg w moim krzyżu czuje się zgwałcony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fishka7 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 07:49 gratulacje zdolnego synka! A synkowi gratulacje z takiego taty))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gov.single Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 08:39 No to koniec laby-teraz bedziesz musial mieć oczy dookoła głowy A jaką sobie kondycje wyrobisz biegajac za Potomkiem.....WOW!!!!) pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:00 narazie czuję że dostanę garba ale w niedziele zaraz po porannym spacerze po mieszkaniu poszedłem do sklepu i kupiłem mu szelki ze smyczą zachowam na spacerach w miarę ludzką postawe Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:25 No to gratulacje... dla Maksa, zakończył kolejny etap ewolucji Co będzie dalej można zobaczyć w X-men'ach ;P Powiem ci że pomimo że plecy bolą fajniej jest iść z małym za rękę to takie... dumne jest A chodzi za jedna czy za dwie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:29 a jak mu w danej chwili wygodnie. Np kiedy nie trzyma nic w ręce to trzymam go za obydwie a kiedy targa ze sobą piłke to za jedną. Tylko strasznie szybko idzie. Nie wiem czy to wina trzymania go w chodziku gdzie poprostu mógł biegać podpierając się czy wszystkie tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 21.05.07, 09:46 To nie przez chodzik - to logika ;P Ruszyć i przejść jak najwięcej zanim się padnie ;D To pewnie za jakiś miesiąc-dwa będzie już sam gonił to jest jazda- nasz sam sobie bierze to co chce z dolnych półek w sklepie Tylko po jasną choler za każdym razem bierze smalec i barszcz w koncentracie ;D Mi to już bokami wychodzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 25.05.07, 00:05 Łoj bracie, toż to cieszyć się trzeba. )) Winszuję, tylko nie przemęczać mi go tam! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 25.05.07, 07:47 nie wiem kto tu kogo męczy Młody jest zafascynowany nowym sposobem przemieszczania się dopiero teraz widzi ile daje mu to nowych możliwości. Kiedy wychodzimy z nim na wieczorny spacer koniecznie musi chodzić zakładam mu szelki ze smyczą i w długą wzdłuż bloku. Pieje z zachwytu ale prze do przodu idzie idzie i idzie i nawet gdy już nie może bo dyszy niczym miech kowalski a nogi się pod nim uginają i plączą to i tak z uporem maniaka byle do przodu jeszcze jeden kroczek i dalej i dalej.... całe osiedle słyszy jak on idzie bo piszczy przy tym niemiłosiernie. Szelki do chodzenia dla dziecka to chyba ostatnio mój najlepszy zakup Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: Chodzi chodzi chodzi :))))))))))))))))))))))) 27.05.07, 23:53 Gratulacje! Kiedy ja się tego doczekam - co najmniej jeszcze 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 ps :) 28.05.07, 12:10 w sobote sobie wstał i sam sobie poszedł Czasami mam wrażenie że to wszystko trochę za szybko przecież dopiero co siedział w chodziku i kwękał jeżdżąc w kółko a tu nagle siedzimy sobie gadamy nie zwracamy na niego uwagi mały zajęty rozmontowywaniem jakiejś zabawki na podłodze nagle słyszę radosne rżenie a on stoi na środku pokoju po czym zaczyna się przemieszczać kiwając się na boki moja radość nie miała granic ... a jak moje płyty dvd cieszą się na tę okoliczność wkońcu poznają najmłodszego członka rodziny bardzo hmmm dogłębnie żeby nie powiedzieć doustnie Odpowiedz Link Zgłoś