Dodaj do ulubionych

Mężowie!!!!

17.11.03, 19:35
Proszę o wypowiedzi tyko mężów. Czym jest dla Was sex? Potrebą fizyczną??
Amoże czymś więcej. Proszę o poważne podejście do tematu. Zapraszam do
rozmowy.
Obserwuj wątek
    • iry Re: Mężowie!!!! 17.11.03, 20:13
      Rety. ale temat!? Czuję się jak Sztyrlidz. 20.09- zaczynam myśleć.
      A tak na poważnie. Dlaczego akurat -mężowie? Uważasz, że jak ktoś ma obrączkę
      na palcu, to mu się podejście zmieni? Przed- to można tak, a po- koniecznie
      trzeba inaczej.
      A tak szczerze mówiąc, to chyba mamy podejście takie jak Wy, Kobiety. Raz jest
      to potrzeba fizyczna, innym razem potrzeba bycia "bardzo razem", a jeszcze
      następnym razem, może to być "ślepa furia" (czyli w pociągu, w przeciągu,na
      tłuczonym szkle, itd).
      pzdr
      • yaa Re: Mężowie!!!! 17.11.03, 22:15
        iry napisał:

Dlaczego akurat -mężowie? Uważasz, że jak ktoś ma obrączkę
        > na palcu, to mu się podejście zmieni?

Zmieni i to częściej niż myślisz. Była o tym dyskusja na innym forum i wyniki
        były zaskakujące - zdecydowana większość twierdziła, że sex po ślubie się
        zmienia. Oczywiście nie z dnia na dzień, ale zmienia się zdecydowanie. Z
        różnych przyczyn i w różną stronę.
        A wracając do tematu wątku, to sex jest potrzebą, nie wiem czy tylko fizyczną,
        raczej nie. Chyba bardziej psychiczną, bo wiąże partnerów jak chyba nic innego.
        Pozdrawiam
        Yaa
    • shuriken Re: Mężowie!!!! 18.11.03, 15:26
      Oj, obawiam się, że na tak ogólnie postawioną kwestię mógłbym odpowiedzieć jedynie dość
      oczywistymi stwierdzeniami...
      • kasik_27 Re: Mężowie!!!! 18.11.03, 17:28
        shuriken napisał:

> Oj, obawiam się, że na tak ogólnie postawioną kwestię mógłbym odpowiedzieć
        jedy
        > nie dość
        > oczywistymi stwierdzeniami...

więc na co czekasz?? odpowiedz, bardzo ciekawi mnie Twoje zdanie na ten temat
        bo odnośnie porodów już znam

Pozdrawiam
        • shuriken Re: Mężowie!!!! 19.11.03, 12:46
          Szanowna Kasiu, jeśli szukasz okazji do kolejnego ataku werbalnego, znajdź sobie, proszę,
          inny cel. Jak już napisałem, nie zamierzam zabierać głosu w tym wątku, ponieważ temat jest
          po prostu banalny i do bólu oklepany.

Ukłony,
          Shuriken
    • insanitarium Re: Mężowie!!!! 23.11.03, 15:43
      Witam, musze powiedziec ze ten temat wedlug mnie jest bardzo wazny. Przyznaje
      ze sex po slubie bardzo sie zmienia - sam tego doswiadczylem. Nie chodzi mi tu
      o sprawy typu pozycja i rodzaj sexu czy cos takiego. Najbardziej odczuwalna
      zmiana w moim przypadku byla ilosc stosumkow. Otoz zaraz po slubie moja zona
      byla tak bardzo zajeta innymi sprawami ze sex uprawialismy raz na 1,5 miesiaca.
      Nie wiem jak do tego doszlo ale niestety.....Na szczescie teraz zaczyna sie to
      zmieniac...wiec zobaczymy co czas przyniesie.
      pozdrawiam
    • franckrzyzak Re: Mężowie!!!! 24.11.03, 01:34
      Popieram Iry, który napisał:
      > A tak szczerze mówiąc, to chyba mamy podejście takie jak Wy, Kobiety. Raz
      jest to potrzeba fizyczna, innym razem potrzeba bycia "bardzo razem", a jeszcze
      następnym razem, może to być "ślepa furia" (czyli w pociągu, w przeciągu,na
      tłuczonym szkle, itd). Dla mnie jest to nieodłączny element pełnej akceptacji
      przez kobietę którą kocham mnie takiego jaki jestem z moimi wadami i
      pozytywami. Brak sexu odbieram jako znużenie mną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka